Od 18 let

Následující stránky jsou určeny pouze pro dospělé. Vstupem na stránky potvrzujete, že je vám nejméně 18 let.

B-Vibe

Zpravodaj

B-Vibe Trio Plug - Anální vibrátor

Nová definice análního potěšení: Revoluční B-Vibe Trio Plug! Objevte B-Vibe Trio Plug, inovativní a výkonný anální vibrátor, který vás katapultuje na novou úroveň análního potěšení. Americký časopis dokonce označil B-Vibe Trio Plug za "THE sex toy for mind-blowing anal sex"..

Více informací

3386/00

k dispozici na

    Více informací

    Nově definované anální potěšení: Revoluční B-Vibe Trio Plug! Objevte B-Vibe Trio Plug, inovativní a výkonný anální vibrátor, který vás katapultuje na novou úroveň análního potěšení. Americký časopis dokonce označil B-Vibe Trio Plug za "THE sex toy for mind-blowing anal sex" (sexuální hračka pro ohromující anální sex)..

     

    B-Vibe Trio Plug je jedním z nejoblíbenějších análních vibrátorů na světě!

     

    Vybaven ne jedním, ne dvěma, ale hned třemi výkonnými motory se B-Vibe Trio Plug od ostatních análních vibrátorů jednoznačně liší. Tyto tři motory spolu harmonicky spolupracují a poskytují intenzivní, mnohostrannou stimulaci. Motory jsou umístěny tak, aby rozvibrovaly celý povrch análního kolíku, což vede k obzvláště intenzivní a plné stimulaci, kterou běžné anální vibrátory nemohou nabídnout.

     

    Díky osmi nastavením rychlosti a devíti jedinečným vibračním vzorům - od jemného pulzování až po intenzivní, silné vibrace - můžete anální vibrátor od B-Vibe dokonale přizpůsobit svým potřebám.

     

    Vibrátor B-Vibe Trio Plug je vybaven praktickým dálkovým ovládáním s dosahem až 9 metrů, které vám nebo vašemu partnerovi poskytuje plnou kontrolu nad intenzitou a vzory vibrací. To vám otevírá nové a vzrušující možnosti společného dobrodružství, ať už jste kdekoli!

     

    S celkovou délkou 13,5 cm a délkou pro zasunutí 11 cm je B-Vibe Trio Plug navržen pro pohodlí a snadné používání. Díky nepříliš velkému průměru 3 cm je B-Vibe Trio Plug vhodný jak pro začátečníky, tak pro pokročilé uživatele.

     

    Anální vibrátor je vyroben z vysoce kvalitního silikonu bez ftalátů, neobsahuje ftaláty ani latex, a je tedy hypoalergenní. Anální vibrátor má hedvábně hladký povrch pro pohodlné zavádění. Aby však nedošlo k poškození vysoce kvalitního materiálu, měl by se anální vibrátor používat pouze s lubrikanty na vodní bázi, jako je například Aquameo.

     

    Anální vibrátor lze dobíjet prostřednictvím portu USB a po plném nabití jej lze používat až 60 minut. Protože je B-Vibe Trio Plug odolný proti stříkající vodě (IPX5), lze jej používat i ve sprše. Součástí dodávky je diskrétní přenosná taška, která usnadňuje přepravu a skladování análního vibrátoru spolu s příslušenstvím.

     

    B-Vibe Trio Plug je dokonalou erotickou hračkou pro dechberoucí anální sex a potěší vás svými jedinečnými funkcemi a vysokou kvalitou.

     

    Čištění análního vibrátoru:

     

    Čištění je snadné a nekomplikované. Protože je výrobek vyroben z vysoce kvalitního silikonu a ABS plastu, lze jej čistit jemným mýdlem a teplou vodou nebo naším VERYCLEAN sprejem.

     

    Další podrobnosti: V balení naleznete všechny potřebné informace o vibrátoru:

     

    • B-Vibe Trio Plug
    • Anální vibrátor od B-Vibe
    • Vybaven dálkovým ovládáním.
    • Se 3 výkonnými motory.
    • s 8 nastaveními rychlosti a 9 jedinečnými vibračními vzory.
    • Vhodný pro muže i ženy.
    • Dobíjení přes USB.
    • Odolnost proti stříkající vodě IPX5.
    • Váš dokonalý společník na cesty - celá kolekce vibračních análních kolíků B-Vibe se dodává s diskrétním cestovním pouzdrem.
    • Rozměry: Celková délka 13,5 cm, průměr 3 cm, zasouvací délka 11 cm.
    • Materiál: silikon, 100% kompatibilní s tělem.
    • Doba nabíjení 120 minut.
    • Doba provozu 60 minut.
    • B-Vibe v internetovém obchodě MEO: Objevte další úroveň análního potěšení s prvotřídními análními vibrátory B-Vibe! Kombinace moderního designu, vysoce kvalitních materiálů a inovativních technologií zaručuje nesrovnatelný zážitek, který můžete prožívat znovu a znovu. B-Vibe a MEO jsou dvě známé značky ve světě erotických hraček, které se specializují na vysoce kvalitní anální hračky. B-Vibe je známá zejména díky své inovativní produktové řadě, která zahrnuje dálkově ovládané anální kolíky, anální kuličky a anální tréninkové sady. Společnost B-Vibe je celosvětově uznávaná pro používání vysoce kvalitních materiálů a silikonu šetrného k tělu při výrobě svých produktů.

    Mohlo by vás zajímat i toto:

    HODNOCENÍ ZÁKAZNÍKŮ

    Hodnocení 

    Exzellent

    Ein exzellentes Produkt von b-vibe, das hält, was es verspricht. Die Qualität, die Leistung und die Power dieses Plugs sind unübertroffen. Würde es jederzeit wieder kaufen!

      Napište vlastní recenzi

      B-Vibe Trio Plug - Anální vibrátor

      B-Vibe Trio Plug - Anální vibrátor

      Nová definice análního potěšení: Revoluční B-Vibe Trio Plug! Objevte B-Vibe Trio Plug, inovativní a výkonný anální vibrátor, který vás katapultuje na novou úroveň análního potěšení. Americký časopis dokonce označil B-Vibe Trio Plug za "THE sex toy for mind-blowing anal sex"..

      Napište vlastní recenzi

      Ostatní zákazníci také zakoupili:

      9 další položky ve stejné kategorii: