Od 18 let

Následující stránky jsou určeny pouze pro dospělé. Vstupem na stránky potvrzujete, že je vám nejméně 18 let.

Masturbátory pro muže

Zpravodaj

Penetrační stanice MEO Bionic™: Power Stroking Masturbator

Nový Nabídka
  • Penetrační stanice MEO Bionic™: Power Stroking Masturbator

Na stránkách MEO Bionic™ Penetration Stationznámý také jako dojící stroj pro muže, je inovativní masturbátor, který vám umožní zažít budoucnost masturbace již dnes. Tento plně autonomní masturbátor byl vyvinut, aby nabídl zcela nový a jedinečný zážitek z masturbace, který je po vzoru skutečného orálního, análního nebo vaginálního sexu.

Více informací

3624/00

269,90 €


-70,00 €

199,90 €

plus náklady na dopravu

k dispozici na

    Více informací

    Na stránkách MEO Bionic™ Penetration Stationznámý také jako dojící stroj pro muže, je inovativní masturbátor, s nímž lze dnes zažít budoucnost masturbace. Tento plně autonomní masturbátor byl vyvinut, aby nabídl zcela nový a jedinečný zážitek z masturbace, který je po vzoru skutečného orálního, análního nebo vaginálního sexu. Pevně strukturovaný vnitřní návlek (masturbátor) obepíná penis, zatímco sedm intenzivních masážních funkcí penis dokojí.

    Umělá inteligence a biomechanika:

    Umělá inteligence a biomechanika jsou základem této nové generace erotických hraček. Integrace umělé inteligence umožňuje masturbátoru přizpůsobit se individuálním preferencím a reakcím uživatele, a optimalizovat tak osobní prožitek. Biomechanické principy pomáhají masturbátoru realisticky napodobovat přirozené lidské pohyby a reakce. Řada MEO Bionic™ kombinuje tyto pokročilé technologie, které zajišťují vysokou míru přizpůsobivosti a realističnosti funkce a prožitku.

    Přesně tak, jak to máte rádi: orálně, análně nebo vaginálně!

    Zemřít MEO Bionic™ Penetration Station je masturbátor pro muže, který dokonale napodobuje pocity při orálním, análním a vaginálním styku. Termín "hlazení" označuje pohyby tam a zpět, které masturbátor provádí a napodobuje tak skutečný sex.

    Nejlepší materiály a skutečná špičková technologie:

    Die MEO Bionic™ Penetration Station využívá motorizované součásti, které vytvářejí realistické pohyby v zařízení, do něhož je zasunut penis. Pohyby mohou být různé, od jednoduchých pohybů nahoru a dolů až po složitější pohybové vzorce, které maximalizují stimulaci a mohou vést k silným orgasmům. Přístroj nabízí různé rychlosti a vzory, které si uživatel může nastavit podle svých osobních preferencí.

    Aby poskytl co nejrealističtější sexuální zážitek, je v zařízení MEO Bionic™ Penetration Station používá jako materiál pro vnitřní návlek TPE (termoplastický elastomer), který je známý svými vlastnostmi podobnými kůži. Tento materiál je v průmyslu sexuálních hraček velmi oblíbený, protože je měkký a zároveň pružný a má strukturu a konzistenci velmi podobnou lidské kůži.

    Kombinace realistických vlastností námi použitého materiálu TPE s technickými a elektronickými funkcemi masturbátoru poskytuje uživateli velmi realistický a uspokojivý zážitek, který je mnohem lepší než manuální techniky tradiční masturbace.

    Uživatelsky přívětivé a snadné použití:

    Uživatelsky přívětivý ovládací panel umožňuje snadné nastavení funkcí a zapnutí a vypnutí masturbátoru. Těsně přiléhající, mimořádně měkký a realistický vnitřní návlek (masturbační pouzdro) lze vyjmout pro čištění. Díky odnímatelnému uzamykatelnému víku lze masturbátor snadno a hygienicky skladovat. Vychutnejte si více než 60 minut potěšení z masturbace a dobijte přístroj za pouhé 2 hodiny pomocí přiloženého USB kabelu.

    Používejte lubrikant STROKE od MEO - ideální pro masturbaci a hranění:

    STROKE je speciálně vyvinutý lubrikant, který posouvá masturbaci ahranění na novou úroveň edging na novou úroveň. Tento speciální lubrikant se vyznačuje dlouhotrvající lubrikací a složením šetrným k pokožce. Je ideální pro delší masturbační seance a edgingpraxi, kdy se blížíme k vyvrcholení, ale záměrně ho oddalujeme, abychom zvýšili sexuální napětí a potěšení. STROKE má hedvábně hladkou konzistenci, která zintenzivňuje pocity a poskytuje intenzivnější prožitek. Složení bylo vyvinuto tak, aby pečovalo o pokožku a zároveň poskytovalo maximální pohodlí a potěšení během masturbace.

    Snadno se čistí! Teplá voda, jemné mýdlo a VERYCLEAN sprej:

    Správné čištění je zásadní pro životnost a hygienu masturbátoru. Po použití je třeba návlek očistit teplou vodou a jemným mýdlem. Tím se účinně odstraní tělesné tekutiny a zbytky lubrikantu. Pro další čištění a dezinfekci doporučujeme použít sprej VERYCLEAN. Tento sprej byl vyvinut speciálně pro masturbátory, jako např MEO Bionic™ Penetration Station a zajišťuje důkladné a šetrné čištění. Pravidelné používání VERYCLEAN udržuje masturbátor nejen čistý, ale také v optimálním stavu.

    Další podrobnosti:

    • MEO Bionic™ Penetration Station - Power Stroking Masturbator
    • Vlastnosti: bez ftalátů, dobíjecí, vibrační
    • Moderní paměťový čip ukládá naposledy použitou funkci
    • Bezpečnostní zámek - stisknutím a podržením po dobu 3 sekund se zapne (s okamžitým vypnutím)
    • Dobíjení přes USB - nabíjecí kabel je součástí dodávky
    • Materiál: ABS (kryt, průzor), TPE (vnitřní kryt), silikon (tlačítka)
    • Rozměry: Rozměry: masturbátor 23,5 cm x 9 cm, vnitřní návlek 13,25 cm x 9 cm, délka zasunutí: 12,75 cm
    • Maximální doba provozu: 60 min.
    • Maximální doba nabíjení: 120 min
    • Rychlosti: 3
    • Funkce: 7
    • Umělá inteligence a biomechanika: Umělá inteligence a biomechanika charakterizují tuto novou generaci erotických hraček. Integrace umělé inteligence (AI) a biomechanických principů představuje inovativní pokrok ve vývoji moderních erotických hraček. Díky využití umělé inteligence se tyto erotické hračky mohou naučit individuální preference a reakce uživatele a podle toho se přizpůsobit, aby optimalizovaly osobní prožitek. Biomechanické přístupy k designu zase umožňují navrhovat erotické hračky tak, aby lépe simulovaly přirozené pohyby a reakce lidského těla. Kombinací těchto technologií vznikají nové erotické hračky, jako je řada MEO Bionic, které nabízejí vysokou míru přizpůsobitelnosti a realističnosti z hlediska funkčnosti a uživatelského zážitku.
    • Aquameo a MEO jsou registrované ochranné známky společnosti MEO v Německu. Všechny ostatní názvy značek, loga a ochranné známky jsou majetkem příslušných vlastníků.

    Mohlo by vás zajímat i toto:

    HODNOCENÍ ZÁKAZNÍKŮ

    Hodnocení 

    P A Z Z E S C O

    Ero un po' scettico quando mi è arrivato ma che dire… uno dei miei migliori acquisti. La vibrazione assieme allo sfregamento (utilizzando del lubrificante) produce una sensazione da brividi. Lo adoro e lo consiglio a tutti perché è qualcosa da provare

      Napište vlastní recenzi

      Penetrační stanice MEO Bionic™: Power Stroking Masturbator

      Penetrační stanice MEO Bionic™: Power Stroking Masturbator

      Na stránkách MEO Bionic™ Penetration Stationznámý také jako dojící stroj pro muže, je inovativní masturbátor, který vám umožní zažít budoucnost masturbace již dnes. Tento plně autonomní masturbátor byl vyvinut, aby nabídl zcela nový a jedinečný zážitek z masturbace, který je po vzoru skutečného orálního, análního nebo vaginálního sexu.

      Napište vlastní recenzi

      30 další položky ve stejné kategorii: