Od 18 let

Následující stránky jsou určeny pouze pro dospělé. Vstupem na stránky potvrzujete, že je vám nejméně 18 let.

Anální zátky

Zpravodaj

MEO Bionic™ Beaded rimming Probe - Anální vibrátor

Nový Nabídka
  • MEO Bionic™ Beaded rimming Probe - Anální vibrátor

Včera sci-fi, dnes realita! MEO Bionic™ Beaded rimming Probe je revoluční anální kolík, který ohlašuje novou éru anální stimulace. Tento inovativní anální kolík kombinuje sílu 7 vibračních režimů s dokonalým designem, nabízí 3 nastavení rychlosti a rotující kuličky pro pulzující a rytmický zážitek z rimmingu.

Více informací

3626/00

129,90 €


-30,00 €

99,90 €

plus náklady na dopravu

k dispozici na

    Více informací

    Včera sci-fi, dnes realita! MEO Bionic™ Beaded rimming Probe je revoluční anální kolík, který zahajuje novou éru anální stimulace. Tento inovativní anální kolík kombinuje sílu 7 intenzivních vibračních režimů s účinným, voděodolným designem, nabízí 3 nastavení rychlosti a rotující kuličky pro pulzující a rytmický rimmingový zážitek.

    Včera sci-fi, dnes realita!

    Kdybychom před pár lety řekli, že k vašemu análnímu potěšení přispěje biomechanika a umělá inteligence, asi byste si mysleli, že je to něco ze sci-fi filmu. Díky rychlému vývoji technologií a vědy o materiálech se však tyto inovativní myšlenky staly skutečností. Pokročilé erotické hračky dnes dokážou napodobit složitost lidských pohybů díky biomechanické konstrukci a využívají umělou inteligenci, která reaguje na individuální preference uživatele a vytváří tak vysoce personalizovaný sexuální zážitek.

    rimming a efekt rotujících kuliček:

    rimming, známý také jako anilingus, je forma sexuální stimulace, při níž je orálně stimulována anální oblast. MEO Bionic™ Beaded rimming Probe napodobuje tento prožitek, protože do hřídele kolíku je integrováno několik řad rotujících kuliček. Tyto rotující kuličky vytvářejí rytmický, pulzující pocit, který simuluje intenzivní potěšení z análního sexu rimming simuluje intenzivní potěšení. Tři rychlosti pohybu kuliček nabízejí různé pocity, od jemného lechtání až po intenzivnější a hlubší stimulaci, stejně jako by to dělal skutečný jazyk.

    Funkce a design:

    Vyberte si ze 7 úžasných vibračních funkcí a zažijte vzrušující potěšení z rimmingu. Kombinace vibrací a rotujících kuliček vás přivede k novým orgasmickým vyvrcholením a umožní vám zažít silné anální orgasmy. Krásně tvarovaný anální kolík s pevnou hřídelí a pohodlnou základnou byl speciálně vyvinut pro velmi intenzivní chvíle. Zaručuje příjemné zavádění do análního otvoru, intenzivní stimulaci a snadné vyjmutí po použití.

    Uživatelsky přívětivý a snadno použitelný:

    Vysoce kvalitní anální kolík lze nabít za pouhé 3 hodiny pomocí přiloženého USB nabíjecího kabelu pro 45 minut vysokorychlostní stimulace nebo 60 minut dlouhotrvajícího jemného rimmingu. Uživatelsky přívětivá tlačítka ovládají intenzitu, zatímco anální kolík poskytuje požadovanou rimmingovou stimulaci. Integrovaný moderní paměťový čip si pamatuje vaše oblíbená nastavení a při příštím zapnutí začne s naposledy použitou funkcí.

    Snadno se čistí! Teplá voda, jemné mýdlo a VERYCLEAN sprej:

    Správné čištění je pro životnost a hygienu análního kolíku zásadní. Po použití je třeba anální kolík vyčistit teplou vodou a jemným mýdlem. Pro dodatečné čištění a dezinfekci doporučujeme použít VERYCLEAN sprej. Tento sprej byl vyvinut speciálně pro erotické hračky a zajišťuje důkladné a šetrné čištění. Pravidelné používání VERYCLEAN udržuje anální kolík nejen čistý, ale také v optimálním stavu.

    Další podrobnosti:

    • MEO Bionic™ Beaded rimming Probe
    • Vibrační anální kolík
    • Vlastnosti: bez ftalátů, dobíjecí, vibrační
    • Materiál: silikon (anální kolík, knoflíky), ABS (ozdoba)
    • Rozměry: 12 cm x 3,75 cm ø
    • Hmotnost: cca 140 g
    • 7 funkcí s intenzivními vibracemi, pulzací a eskalací
    • 3 rychlosti pro rytmické otáčení kuliček
    • Vodotěsnost IPX7
    • Moderní paměťový čip ukládá naposledy použitou funkci
    • Bezpečnostní zámek - stisknutím a podržením po dobu 3 sekund se zapíná a vypíná
    • Dobíjení přes USB - nabíjecí kabel je součástí balení
    • Plně nabitý za 3 hodiny
    • Doba provozu: 45 minut při vysoké rychlosti, 60 minut při nízké rychlosti
    • Maximální doba nabíjení: 180 minut
    • Poznámka: Maziva obsahující silikon mohou poškodit vysoce kvalitní materiál. Používejte prosím pouze lubrikanty na vodní bázi, např. Aquameo nebo Alphamale Aqua.
    • Umělá inteligence a biomechanika: Umělá inteligence a biomechanika charakterizují tuto novou generaci erotických hraček. Integrace umělé inteligence (AI) a biomechanických principů představuje inovativní pokrok ve vývoji moderních erotických hraček. Díky využití umělé inteligence se tyto erotické hračky mohou naučit individuální preference a reakce uživatele a podle toho se přizpůsobit, aby optimalizovaly osobní prožitek. Biomechanické přístupy k designu zase umožňují navrhovat erotické hračky tak, aby lépe simulovaly přirozené pohyby a reakce lidského těla. Kombinací těchto technologií vznikají nové typy erotických hraček, jako je například řada MEO Bionic, které nabízejí vysokou míru přizpůsobitelnosti a realismu z hlediska funkčnosti a uživatelského zážitku.
    • Aquameo, Alphamale a MEO jsou registrované ochranné známky společnosti MEO v Německu. Všechny ostatní názvy značek, loga a ochranné známky jsou majetkem příslušných vlastníků.

    Mohlo by vás zajímat i toto:

    HODNOCENÍ ZÁKAZNÍKŮ

    Hodnocení 

    Sehr zufrieden

    Die Zustellung erfolgte prompt. Noch am selben Abend wurde es ausgepackt und getestet. Wir haben keinen unangenehmen Geruch bemerkt und das Silikon hat sich super angefühlt. Die Größe ist perfekt, es gibt verschiedene Vibrationsmodi, die alle kräftig sind. Auch die Lautstärke ist angenehm. Alles in allem hatten und haben mein Freund und ich viel Spaß damit.

      Hodnocení 

      Hammer

      Sehr geiles Produkt. Der Analvibrator liegt gut in der Hand, macht Spaß und ist einfach zu reinigen. Echt starke Vibration, gibt gute Gefühle. Mann kann ihn auch gut unterwegs zum Beispiel auf der Arbeit tragen.

        Napište vlastní recenzi

        MEO Bionic™ Beaded rimming Probe - Anální vibrátor

        MEO Bionic™ Beaded rimming Probe - Anální vibrátor

        Včera sci-fi, dnes realita! MEO Bionic™ Beaded rimming Probe je revoluční anální kolík, který ohlašuje novou éru anální stimulace. Tento inovativní anální kolík kombinuje sílu 7 vibračních režimů s dokonalým designem, nabízí 3 nastavení rychlosti a rotující kuličky pro pulzující a rytmický zážitek z rimmingu.

        Napište vlastní recenzi

        30 další položky ve stejné kategorii: