Od 18 let

Následující stránky jsou určeny pouze pro dospělé. Vstupem na stránky potvrzujete, že je vám nejméně 18 let.

Vibrátory

Zpravodaj

MEO Bionic™ Pressure rimming Probe - 24/7 anální vibrátor

Nový Nabídka

Naši zákazníci jsou s MEO Bionic™ nadšeni Pressure rimming Probe. Tento inovativní anální vibrátor kombinuje správnou dávku umělé inteligence, skvělý design, dechberoucí výkon a důmyslnou funkci pro naprosto ohromující stimulaci análního otvoru.

Více informací

3628/00

119,90 €


-20,00 €

99,90 €

plus náklady na dopravu

k dispozici na

    Více informací

    Naši zákazníci jsou s MEO Bionic™ nadšeni Pressure rimming Probe. Tento inovativní anální vibrátor v sobě spojuje tu správnou dávku umělé inteligence, parádní design, dechberoucí výkon a geniální funkci pro naprosto ohromující stimulaci análního otvoru.

    Tento pokročilý anální vibrátor nabízí nejen více než sedm intenzivních vibračních funkcí, ale také unikátní režim Power Plus - čím silněji toto tlačítko stisknete, tím silnější vibrace budou.

    Už dlouho hledáte ten nejlepší anální kolík? Tady je!

    Dokonalý tvar análního kolíku a optimálně velký krček a základna jsou nesmírně důležité pro zajištění bezpečnosti, pohodlí a potěšení při používání. Dobře promyšlený design, jako je ten u MEO Bionic™ Pressure rimming Probe zajišťuje, že anální kolík pohodlně a bezpečně sedí, což je důležité pro krátkodobé i dlouhodobé používání. Dobrá konstrukce zabraňuje náhodnému vklouznutí análního kolíku příliš hluboko do konečníku nebo jeho vypadnutí, což je nezbytné pro bezpečnost a jistotu při používání.

    Tuto skvělou funkci si zamilujete!

    Výrazná vlastnost MEO Bionic™ Pressure rimming Probe je však umístění vibračního motoru v krčku análního kolíku, což je mimořádná inovace. Toto jedinečné umístění poskytuje extrémní, dechberoucí stimulaci análního otvoru. Umístěním motoru přímo v krčku análního kolíku se vibrace přenášejí intenzivněji a přímo do vysoce citlivých oblastí kolem análního otvoru. Výsledkem je zvýšená a koncentrovaná stimulace, která výrazně zintenzivňuje prožitek s anální kolíkem a přispívá k uspokojivějšímu sexuálnímu zážitku.

    Dokonalý anální kolík 24/7: diskrétní, tichý a zcela bezpečný!

    MEO Bionic™ Pressure rimming Probe je nejen sofistikovaná sexuální hračka na doma, ale nabízí také možnost diskrétního a nenápadného použití v každodenním životě. Díky prakticky tichému provozu je ideální pro použití 24 hodin denně, 7 dní v týdnu a zůstává nenápadný i pod každodenním oblečením. Anatomicky dokonalý tvar análního kolíku zajišťuje pohodlné a bezpečné uchycení, aniž byste se museli obávat jeho vyklouznutí z análního otvoru. Díky tomu je ideální pro delší nošení při cestování. Bezpečnostní zámek je další promyšlenou vlastností tohoto análního kolíku. Jednoduchým stisknutím a podržením ovládacího tlačítka po dobu 3 sekund lze anální kolík zapnout nebo vypnout, což zabraňuje jeho náhodnému zapnutí nebo vypnutí během používání. Tato funkce poskytuje dodatečnou bezpečnost a kontrolu, takže se můžete soustředit na své každodenní činnosti a zároveň si užívat tajné potěšení.

    Režim Power Plus: Tento druh stimulace je skutečně dechberoucí!

    Inovativní režim Power Plus MEO Bionic™ Pressure rimming Probe nastavuje nové standardy v oblasti anální stimulace. Tato speciální funkce, která se ovládá pomocí tlačítka na základně análního kolíku, umožňuje interaktivní a intuitivní ovládání intenzity vibrací. Jednoduchým stisknutím tlačítka Power Plus na základně kolíku lze přímo ovládat intenzitu vibrací - čím silněji je tlačítko stisknuto, tím intenzivnější je potěšení. Tato uživatelsky přívětivá funkce nabízí nádherný a přizpůsobitelný zážitek, kdy lze intenzitu stimulace nastavit přesně podle potřeby.

    Pomocí přiloženého USB nabíjecího kabelu lze MEO Bionic™ nabíjet 90 minut po dobu pouhých dvou hodin Pressure rimming Probe lze nabít za pouhé dvě hodiny pro 90 minut intenzivního análního potěšení. Integrovaný nejmodernější paměťový čip si pamatuje vaše oblíbená nastavení a při dalším zapnutí začne s naposledy použitou funkcí.

    Snadno se čistí! Teplá voda, jemné mýdlo a VERYCLEAN sprej:

    Správné čištění je zásadní pro životnost a hygienu análního kolíku. Po každém použití je třeba anální kolík vyčistit teplou vodou a jemným mýdlem. Pro dodatečné čištění a dezinfekci doporučujeme použít sprej VERYCLEAN. Tento sprej byl vyvinut speciálně pro erotické hračky a zajišťuje důkladné a šetrné čištění. Pravidelné používání VERYCLEAN udržuje anální kolík nejen čistý, ale také v optimálním stavu.

    Další podrobnosti:

    • MEO Bionic™ Pressure rimming Probe
    • 7+ funkcí s intenzivními vibracemi, pulzací a eskalací
    • Tlačítko Power Plus - čím silněji je tlačítko stisknuto, tím intenzivnější jsou vibrace.
    • Materiál: vysoce kvalitní silikon
    • Vodotěsnost dle IPX7
    • Moderní paměťový čip, který ukládá naposledy použitou funkci
    • Bezpečnostní zámek - stisknutím a podržením po dobu 3 sekund se zapne a vypne
    • Dobíjení přes USB - nabíjecí kabel je součástí dodávky
    • Plně nabitý za 2 hodiny
    • Pracuje 90 minut při vysoké rychlosti a 120 minut při nízké rychlosti
    • Rozměry: 10,75 x 3,75 cm (anální zástrčka) | 14,5 x 6,25 cm (celkem)
    • Vibrační režimy: 7
    • Poznámka: Lubrikanty obsahující silikon mohou poškodit vysoce kvalitní materiál. Používejte prosím pouze lubrikanty na vodní bázi, např. Aquameo nebo Alphamale Aqua.
    • Umělá inteligence a biomechanika: Umělá inteligence a biomechanika charakterizují tuto novou generaci erotických hraček. Integrace umělé inteligence (AI) a biomechanických principů představuje inovativní pokrok ve vývoji moderních erotických hraček. Díky využití umělé inteligence se tyto erotické hračky mohou naučit individuální preference a reakce uživatele a podle toho se přizpůsobit, aby optimalizovaly osobní prožitek. Biomechanické přístupy k designu zase umožňují navrhovat erotické hračky tak, aby lépe simulovaly přirozené pohyby a reakce lidského těla. Kombinací těchto technologií vznikají nové typy erotických hraček, jako je například řada MEO Bionic, které nabízejí vysokou míru přizpůsobitelnosti a realismu z hlediska funkčnosti a uživatelského zážitku.
    • Aquameo, Alphamale a MEO jsou registrované ochranné známky společnosti MEO v Německu. Všechny ostatní názvy značek, loga a ochranné známky jsou majetkem příslušných vlastníků.

    Mohlo by vás zajímat i toto:

    HODNOCENÍ ZÁKAZNÍKŮ

    Hodnocení 

    Perfetto

    Perfetto per la dp con il telecomando decidi il ritmo mentre magari lei sta sopra di te... divertimento assicuratooooooooo

      Napište vlastní recenzi

      MEO Bionic™ Pressure rimming Probe - 24/7 anální vibrátor

      MEO Bionic™ Pressure rimming Probe - 24/7 anální vibrátor

      Naši zákazníci jsou s MEO Bionic™ nadšeni Pressure rimming Probe. Tento inovativní anální vibrátor kombinuje správnou dávku umělé inteligence, skvělý design, dechberoucí výkon a důmyslnou funkci pro naprosto ohromující stimulaci análního otvoru.

      Napište vlastní recenzi

      30 další položky ve stejné kategorii: