Od 18 let

Následující stránky jsou určeny pouze pro dospělé. Vstupem na stránky potvrzujete, že je vám nejméně 18 let.

Masturbátory pro muže

Zpravodaj

MEO Bionic™ Penetration Station: Blowjob a deep throat Masturbátor

Zažijte budoucnost sexuální stimulace s MEO Bionic™ Penetration Station - technologickým zážitkem, který simuluje dokonalý pocit felace a hlubokého hrdla díky realistické technologii Bionic™. Tento průlomový masturbátor je mistrovským dílem biomechaniky a je navržen tak, aby muže potěšil dechberoucím, naprosto dokonalým blowjob.

Více informací

3623/00

269,90 €


-70,00 €

199,90 €

plus náklady na dopravu

k dispozici na

    Více informací

    Zažijte budoucnost sexuální stimulace s MEO Bionic™ Penetration Station - technologickým zážitkem, který simuluje dokonalý pocit felace a hlubokého hrdla díky realistické technologii Bionic™. Tento převratný masturbátor je mistrovským dílem biomechaniky a byl vyvinut tak, aby mužům poskytl dechberoucí, naprosto dokonalý blowjob.

    Inovativní technologie "Bionic", na které je masturbátor založen, je pokročilou technickou inovací MEO Bionic™ Penetration Station je založena, je pokročilým technickým vývojem, jehož cílem je simulovat lidské sexuální prožitky prostřednictvím složitých technických imitací. Velmi těsný, texturovaný vnitřní návlek masturbátoru těsně obepíná penis a hýčká jej s přesností skutečného orálu, zatímco čtyři vysoce intenzivní sací funkce napodobují pocit hlubokého a intenzivního deep throat. Sedm nezávislých vibračních režimů poskytuje rozmanitou a dynamickou stimulaci.

    Intuitivní ovládání usnadňuje nastavení funkcí a rychlé zapnutí a vypnutí přístroje v případě potřeby. Realisticky navržený, mimořádně měkký vnitřní návlek zajišťuje autentický zážitek a lze jej vyjmout pro čištění. Na MEO Bionic™ Penetration Station je vybaven odnímatelným ochranným krytem, který zaručuje hygienické skladování.

    Díky době nabíjení pouhé 2 hodiny (přes dodávaný USB kabel) a době provozu přes 90 minut při nízké intenzitě sání a vibrací je penetrační stanice MEO Bionic™ mistrovským dílem moderní masturbační technologie a zaručuje dlouhotrvající blowjob.

    Používejte lubrikant STROKE od MEO - ideální pro masturbaci a stahování:

    STROKE od MEO je speciálně vyvinutý lubrikant, který povyšuje masturbaci a stahování na novou úroveň edging na novou úroveň. Tento speciální lubrikant se vyznačuje dlouhotrvající lubrikací a složením šetrným k pokožce. Je ideální pro delší masturbační seance a edgingpraxi, kdy se blížíme k vyvrcholení, ale záměrně ho oddalujeme, abychom zvýšili sexuální napětí a potěšení. STROKE má hedvábně hladkou konzistenci, která zintenzivňuje pocity a poskytuje intenzivnější prožitek. Složení bylo vyvinuto tak, aby pečovalo o pokožku a zároveň poskytovalo maximální pohodlí a potěšení během masturbace.

    Snadno se čistí! Stačí teplá voda, jemné mýdlo a VERYCLEAN sprej:

    Správné čištění je pro životnost a hygienu masturbátoru klíčové. Po použití je třeba návlek očistit teplou vodou a jemným mýdlem. Tím se účinně odstraní tělesné tekutiny a zbytky lubrikantu. Pro dodatečné čištění a dezinfekci doporučujeme použít sprej VERYCLEAN. Tento sprej byl vyvinut speciálně pro masturbátory, jako např MEO Bionic™ Penetration Station a zajišťuje důkladné a šetrné čištění. Pravidelné používání VERYCLEAN udržuje masturbátor nejen čistý, ale také v optimálním stavu.

    Další podrobnosti:

    • High-tech masturbátor
    • Penetrační stanice MEO Bionic™: perfektní blowjob a nejlepší deep throat
    • Speciální vlastnosti: bez ftalátů, dobíjecí, vibrační
    • Napájecí zdroj: Nabíjecí baterie USB (součástí balení)
    • Materiál: ABS (kryt, displej), TPE (vnitřní kryt), silikon (tlačítka)
    • Rozměry: Masturbátor: 26,75 cm x 9,5 cm, vnitřní obal: 8,25 cm x 12,75 cm.
    • Maximální doba provozu: 90 minut
    • Maximální doba nabíjení: 120 minut
    • Rychlosti: 7
    • Funkce: 7
    • Používejte pouze s lubrikanty na vodní bázi, například Aquameo nebo STROKE.
    • Umělá inteligence a biomechanika: Umělá inteligence a biomechanika charakterizují tuto novou generaci erotických hraček. Integrace umělé inteligence (AI) a biomechanických principů představuje inovativní pokrok ve vývoji moderních erotických hraček. Pomocí umělé inteligence se tyto erotické hračky dokáží naučit individuální preference a reakce uživatele a podle toho se přizpůsobit, aby optimalizovaly osobní prožitek. Biomechanické konstrukční přístupy zase umožňují navrhovat erotické hračky tak, aby lépe simulovaly přirozené pohyby a reakce lidského těla. Kombinací těchto technologií vznikají nové erotické hračky, jako je řada MEO Bionic, které nabízejí vysokou míru přizpůsobitelnosti a realističnosti z hlediska funkčnosti a uživatelského zážitku.
    • Aquameo a MEO jsou registrované ochranné známky společnosti MEO v Německu. Všechny ostatní názvy značek, loga a ochranné známky jsou majetkem příslušných vlastníků.

    Mohlo by vás zajímat i toto:

    HODNOCENÍ ZÁKAZNÍKŮ

    Hodnocení 

    Da soddisfazione

    Un momento di piacere lungo e caldo con le varie modalità. Un regalo che sarà apprezzato anche solo per provarlo. Sa essere delicato come aggressivo senza esagerare sempre con il movimento giusto e il tepore perfetto visto che si può regolare a piacere la temperatura per sciogliere la tensione.

      Napište vlastní recenzi

      MEO Bionic™ Penetration Station: Blowjob a deep throat Masturbátor

      MEO Bionic™ Penetration Station: Blowjob a deep throat Masturbátor

      Zažijte budoucnost sexuální stimulace s MEO Bionic™ Penetration Station - technologickým zážitkem, který simuluje dokonalý pocit felace a hlubokého hrdla díky realistické technologii Bionic™. Tento průlomový masturbátor je mistrovským dílem biomechaniky a je navržen tak, aby muže potěšil dechberoucím, naprosto dokonalým blowjob.

      Napište vlastní recenzi

      Ostatní zákazníci také zakoupili:

      30 další položky ve stejné kategorii: