Od 18 let

Následující stránky jsou určeny pouze pro dospělé. Vstupem na stránky potvrzujete, že je vám nejméně 18 let.

Masturbátory pro muže

Zpravodaj

Masturbátor pro edging - Boundless Dual Motor Stroker

Nový Nabídka

Masturbátor Boundless Dual Motor Stroker je velmi zvláštní sexuální hračka, která potěší muže i dominantní partnerky. Kromě funkce masturbátoru pro masturbaci je také ideální v kontextu BDSM pro takzvané "tease & denial" nebo "edging".

Více informací

3645/00

99,90 €


-10,00 €

89,90 €

plus náklady na dopravu

k dispozici na

    Více informací

    Masturbátor Boundless Dual Motor Stroker je velmi zvláštní sexuální hračka, která potěší muže i dominantní partnerky. Kromě funkce masturbátoru pro masturbaci je také ideální v kontextu BDSM pro takzvané "tease & denial" nebo "edging".

    "Tease & denial" a takzvaný "edging" jsou praktiky, jejichž cílem je zintenzivnit sexuální potěšení oddálením nebo dočasným odepřením orgasmu. Zahrnují přivedení sebe nebo partnera do bodu orgasmu a následné zastavení nebo snížení stimulace s cílem oddálit okamžik "uvolnění". Tento postup lze několikrát opakovat, aby se zvýšila intenzita závěrečného orgasmu.

    "Tease & denial" spočívá v hravém "trápení" a zdržování partnerky tím, že jí odepřete okamžité uspokojení. To může být silným prvkem dominance a podřízenosti ve vztahu BDSM a může to zintenzivnit psychické i fyzické aspekty rozkoše.

    "Edging" je zvláštní forma "tease and denial", při níž je mužský partner využíván ke stimulaci partnerky Boundless Dual Motor Stroker používá se cíleně k přesné kontrole stimulace. S Boundless Dual Motor Stroker můžete vy nebo vaše partnerka přesně kontrolovat intenzitu a rychlost stimulace, čímž je prožitek ještě intenzivnější a kontrolovanější. Masturbátor se používá k vytvoření maximálního vzrušení, aniž by vedl k vyvrcholení, dokud se dominantní partner nerozhodne povolit orgasmus.

    Boundless Dual Motor Stroker je inovativní BDSM masturbátor se dvěma výkonnými motory a vodotěsným designem, který z něj činí ideálního společníka pro širokou škálu potěšení. Tato sofistikovaná erotická hračka byla speciálně vyvinuta, aby posunula "edging" - hru na oddálení orgasmu - na novou úroveň.

    Technické vlastnosti:

    • Technologie dvou motorů: vybaven dvěma motory, které pracují nezávisle na sobě Boundless Dual Motor Stroker intenzivní stimulaci penisu. Tato dualita umožňuje stimulovat různé oblasti penisu současně s různou intenzitou, což je obzvláště vhodné pro "edging" praktiky.
    • 10 vibračních režimů: Díky celkem deseti různým vibračním režimům se Boundless Dual Motor Stroker nabízí širokou škálu možností stimulace penisu. Od jemné pulzace až po intenzivní vibrace - stiskem jediného tlačítka můžete procházet různé funkce a přizpůsobit si tak své potěšení.
    • Oboustranný otevřený design: Díky inovativnímu oboustrannému designu se dvěma vstupy je vibrátor Boundless Dual Motor Stroker nejen všestranný, ale také mimořádně snadno čistitelný. Otevřené konce umožňují snadnou péči a údržbu masturbátoru BDSM.
    • Texturovaná vnitřní komora (návlek): Vnitřní komora je vybavena různými texturami, které poskytují dodatečnou stimulaci při každém dotyku s penisem. Tyto textury zvyšují citlivost a pomáhají zintenzivnit prožitek z honění.
    • Vodotěsnost: Vodotěsné provedení otevírá možnost použití Boundless Dual Motor Stroker ve vlhkém prostředí, například ve sprše, což dále rozšiřuje škálu možných použití.
    • Design vhodný pro cestování: Kompaktní a diskrétní Boundless Dual Motor Stroker dokonalý společník na cesty. Jeho nenápadný design z něj dělá ideální erotickou hračku na cesty.
    • Výdrž baterie: Až 150 minut edging je možné dosáhnout při relativně krátké době nabíjení, která činí pouhé dvě hodiny.


    S těmito technickými specifikacemi je Boundless Dual Motor Stroker je mistrovským dílem moderní technologie sexuálních hraček, které byly speciálně vyvinuty pro BDSM praktiky "edging". Kombinace dvou motorů, různých vibračních režimů a texturované vnitřní komory nabízí nekonečné možnosti ovládání rozkoše a záměrného oddalování vyvrcholení pro dosažení nebývalé intenzity orgasmu.

    Další podrobnosti:

    • Boundless Dual Motor Stroker
    • Další informace: BDSM masturbátor pro edging.
    • Napájení Dobíjecí USB baterie (součástí balení)
    • Materiál: ABS s PU povlakem (pouzdro), TPE (návlek), silikon (tlačítko), ocel (nabíjecí kontakty).
    • Rozměry: 3,75 cm (průměr - pouzdro), 12,75 cm x 9,5 cm (celkem).
    • Hmotnost: přibližně 450 gramů
    • Maximální doba provozu: 150 minut
    • Maximální doba nabíjení: 120 minut
    • Funkce: 10
    • Čištění: 10 hodin denně: Pro optimální péči a dlouhou životnost přístroje Boundless Dual Motor Stroker doporučujeme důkladné čištění pomocí spreje VERYCLEAN po každém použití. Tento speciální čisticí sprej se snadno používá a zajišťuje důkladné a hygienické čištění, aby byla erotická pomůcka v perfektním stavu.
    • Lubrikant: Upozorňujeme, že pro tento výrobek se nedoporučuje používat lubrikant na silikonové bázi, protože by mohl poškodit materiál hračky Boundless Dual Motor Stroker může poškodit materiál. Pro nejlepší zážitek a zajištění neporušenosti Boundless Dual Motor Stroker doporučujeme náš lubrikant STROKE. Toto mazivo bylo speciálně vyvinuto pro edging a nabízí optimální lubrikaci, která prodlužuje rozkoš a zintenzivňuje pocity, aniž by poškodila materiál stroboskopu Boundless Dual Motor Stroker poškození materiálu.

    Mohlo by vás zajímat i toto:

    HODNOCENÍ ZÁKAZNÍKŮ

    Hodnocení 

    Perfektes Toys

    Seit ein paar Tagen werde ich durch den Masturbator täglich mehrmals zum kurz vor dem Orgasmus gebracht, ohne aber zu kommen. Es macht es dem Herrn sehr leicht zu sehen wie kurz man davor ist zu kommen. Wer auf Eding steht wird ihn lieben.

      Hodnocení 

      Nach dem Edging ist vor dem Edging

      Ich bin nach einer langen, sehr langen Edging-Session so hart gekommen wie noch niemals zuvor. Meine Herrin findet es einfach anzuwenden und auch ich bin begeistert. Leise, effektiv und gut zu reinigen!

      • 1 z 1 zákazníků shledalo tuto recenzi užitečnou.
      Hodnocení 

      Wow

      From gentle pulsations to intense vibrations, this edging masturbator from MEO caters for every preference, ensuring every user can find their perfect rhythm. The motor is very quiet, allowing you to have worry-free fun without any unnecessary interruptions.

        Hodnocení 

        Good Edging Toy

        I recently tried this male sex toy and wanted to share my personal experience with it. The packaging was discreet and the design felt durable and well made. It's lightweight and has a variety of settings, including vibration and sucking modes. It's quiet, which is great for privacy, and it's easy to clean. The rechargeable battery is a convenient feature. While it took me a bit to figure out the best way to use it for maximum pleasure, once I did, it provided a VERY satisfying experience. If you're looking for something in this category, it might be worth exploring based on my own journey.

          Napište vlastní recenzi

          Masturbátor pro edging - Boundless Dual Motor Stroker

          Masturbátor pro edging - Boundless Dual Motor Stroker

          Masturbátor Boundless Dual Motor Stroker je velmi zvláštní sexuální hračka, která potěší muže i dominantní partnerky. Kromě funkce masturbátoru pro masturbaci je také ideální v kontextu BDSM pro takzvané "tease & denial" nebo "edging".

          Napište vlastní recenzi

          Ostatní zákazníci také zakoupili:

          30 další položky ve stejné kategorii: