Od 18 let

Následující stránky jsou určeny pouze pro dospělé. Vstupem na stránky potvrzujete, že je vám nejméně 18 let.

Sexuální panenky jako živé

Zpravodaj

Dirty Talk Interaktiver Fuck Him Silly Masturbátor

Váš nový Fuck Buddy je opravdu více než bohatě vybaven a nejlepší na něm je, že je vždy připraven! Stačí položit masturbátorDirty Talk Interaktiver Fuck Him Silly na postel, pohladit jeho vypouklá varlata a pak se projet k orgasmu.

Více informací

2362/00

289,90 €


-30,00 €

259,90 €

plus náklady na dopravu

k dispozici na

    Více informací

    Váš nový Fuck Buddy je opravdu více než bohatě vybaven a nejlepší na něm je, že je vždy připraven! Stačí položit Dirty Talk Interactive Fuck Him Silly Masturbator na postel, hýčkat jeho vypouklá varlata a pak se projet k orgasmu.

     

    Na této erotické hračce je výjimečné to, že je nejen kompletně vymodelovaná podle mužské anatomie, ale je také interaktivní. Čím silněji ho berete, tím více sténá a dává vám najevo, že mu to máte dát ještě silněji!

     

    Nejlépe uděláte, když se podíváte na naše video (klikněte zde), abyste se mohli plně přesvědčit o kvalitách svého nového Fuck Buddy!

     

    Dirty Talk Interactive Fuck Him Silly od PDX je první interaktivní masturbátor, který kopíruje mužskou anatomii. Díky velkému penisu a těsnému análu lze tuto erotickou hračku používat z obou stran, takže nezáleží na tom, zda jste aktivní, nebo pasivní! Váš nový šukací kamarád, vybavený hi-fi reproduktorem, spoustou špičkových technologií a pohybovými senzory, má sexy hlas, který sténá a žádá si víc podle toho, jak moc mu dáváte!

     

    Dirty Talk Interactive Fuck Him Silly je určen pro gay komunitu, ale samozřejmě ho může používat i každá žena, která chce trochu více realismu při sólovém potěšení.

     

    Tato erotická hračka je vyrobena ze senzačního materiálu Fanta Flesh a má povrch podobný kůži, který působí naprosto realisticky. Anální otvor má specifickou texturu, která napodobuje pocity pociťované při anální penetraci.

     

    Tento mluvící masturbátor obsahuje odnímatelný reproduktor a systém detekce pohybu. Na vaše pohyby bude reagovat mužský hlas. Čím intenzivnější bude sex, tím více bude sténat rozkoší, což vás pobídne k ještě silnějším přírazům. Dechberoucí smyslový zážitek, který vás v mžiku přivede k orgasmu! A to není všechno: pro ještě více pocitů aktivuje vibrační systém propojený se systémem detekce pohybu vzrušující vibrace těsně před vaším orgasmem..

     

    Více informací:

     

    • Mluvící interaktivní masturbátor
    • Hi-Fi reproduktory a detekce pohybu
    • Mužský hlas mluví, křičí a sténá podle prováděných pohybů
    • Intenzivní vibrace spojené se zvukovým systémem a detekcí pohybu
    • Pronikající anální otvor s realistickými pocity
    • Velký, pevný penis s varlaty (délka zasunutí cca 15 cm; Ø max. 5 cm)
    • Otevřený, texturovaný anální otvor (délka cca 17,8 cm)
    • Odnímatelný interaktivní systém, dobíjení přes USB
    • Materiál: TPR Fanta Flesh (bez ftalátů)
    • Napájení: USB dobíjecí baterie (kabel je součástí balení)
    • Barva: světle béžová (imitace kůže)

    Mohlo by vás zajímat i toto:

    HODNOCENÍ ZÁKAZNÍKŮ

    Hodnocení 

    5 stars

    Once you touch his life like skin, rock hard cock, and hear his sexy voice, you will not be able to hold back. The first interactive male masturbator for an unforgettable sensory experience. Features motion activation, a snug anal entry, built in rechargeable Hi-Fi speaker, powerful micro bullet and posable erect cock.

    • 2 z 2 zákazníků shledalo tuto recenzi užitečnou.
    Hodnocení 

    Dirty Talk Interaktiver Fuck Him Silly Masturbator

    Lege diesen Masturbator vor dir auf den Tisch oder das Bett. Er hat die Schenkel bereits einladend geöffnet und präsentiert dir sein mächtiges, steifes Glied mit prallem Hodensack. Direkt darunter reckt sich dir der strukturierte Lustkanal entgegen, welche ca. 17,8cm lang ist und ein offenes Ende hat, was die anschließende Reinigung sehr erleichtert. Insgesamt kannst du dich mit dem Fuck Him Silly auf bis zu 2 Stunden vibrierenden, bettelnden und stöhnenden Spaß freuen bevor du das mitgelieferte USB-Kabel zum Wiederaufladen anstecken musst. Das Material ist unglaublich realitätsnah weich und der Ständer mit Hoden ist so erregend fest das du auch ihn in dein Spiel integrieren kannst. Die heiße männliche Stimme, die aus dem herausnahmbaren Lautsprecher tönt, ist in 7 Lautstärken einstellbar und kann neben stöhnen auch begrüßen und verabschieden, schreien und um mehr betteln.

    • 2 z 2 zákazníků shledalo tuto recenzi užitečnou.

    Napište vlastní recenzi

    Dirty Talk Interaktiver Fuck Him Silly Masturbátor

    Dirty Talk Interaktiver Fuck Him Silly Masturbátor

    Váš nový Fuck Buddy je opravdu více než bohatě vybaven a nejlepší na něm je, že je vždy připraven! Stačí položit masturbátorDirty Talk Interaktiver Fuck Him Silly na postel, pohladit jeho vypouklá varlata a pak se projet k orgasmu.

    Napište vlastní recenzi

    Ostatní zákazníci také zakoupili:

    6 další položky ve stejné kategorii: