Od 18 let

Následující stránky jsou určeny pouze pro dospělé. Vstupem na stránky potvrzujete, že je vám nejméně 18 let.

Masturbátory pro muže

Zpravodaj

Masturbátor - dojící stroj pro muže

Naše blowjob erotická hračka je víc než jen sací masturbátor pro orál! Tento masturbátor je šikovný, kompaktní dojící stroj pro muže, který dokonale plní svou funkci: saje, saje a dojí, co to dá! Dojačka dělá s vaším penisem věci, o kterých jste dosud jen snili!

Více informací

3301/00

249,90 €


-50,00 €

199,90 €

plus náklady na dopravu

k dispozici na

    Více informací

    Naše blowjob erotická hračka je víc než jen sací masturbátor pro orál! Tento masturbátor je šikovný, kompaktní dojící stroj pro muže, který svou práci odvádí dokonale: saje, saje a dojí, co to dá! Dojačka dělá s vaším penisem věci, o kterých jste dosud jen snili!

    Dojačka je blowjob masturbátor speciálně pro muže. Absolutní špička a rozhodně jeden z nejlepších erotických strojků pro muže. Dojicí strojek funguje zcela samostatně, aniž byste museli dělat cokoli jiného, než si užívat. Stejně jako skutečný dojicí stroj také dojí, ale muže a až do orgasmu. A nejlepší na tom je fantastická cena! Nespokojte se tedy s ničím menším než s tím nejlepším pro váš penis!

    Nejdůležitější vlastnosti:

    • Zažijte úchvatný zážitek z dojení, díky kterému se budete vracet pro další!
    • Texturovaný návlek na penis: Vychutnejte si texturované nopky, které jemně a pevně svírají a hýčkají dřík a žalud penisu! Měkký, elastický vnitřek je vyroben z TPE, a je proto naprosto šetrný k tělu! Masturbační návlek však používejte pouze s lubrikanty na vodní bázi, jako je například Aquameo.
    • Manuální nebo automatické dojení: Dojení můžete zažít dvěma různými způsoby! Na jedné straně můžete stisknout tlačítko "Manual", které vypadá jako prst ukazující na kruh. Tímto způsobem si můžete vychutnat plynulé, nepřetržité sání až do stříkajícího finále. Druhou možností je stisknout tlačítko "Tornádo", které vypadá jako malý vír. Při každém stisknutí tohoto tlačítka se přepíná mezi 3 různými režimy sání, které vás zaručeně přivedou k vyvrcholení!
    • Získejte plně automatický výstřik! Užijte si 3 rychlosti a 7 vibračních režimů, které rozproudí váš penis! Díky dalším 3 režimům sání si můžete blowjob užívat i bez použití rukou!
    • Snadno čistitelný návlek na penis: Díky odnímatelnému návleku na penis je čištění velmi snadné! Po použití jej jednoduše vyjměte a omyjte teplou vodou a mýdlem.
    • Nabíjecí: Pomocí přiloženého USB kabelu můžete odsávačku mezi jednotlivými použitími nabíjet.


    Nespokojte se s ničím menším než s tím nejlepším pro váš penis a dopřejte si intenzivní dojení, které vás znovu a znovu přivede k orgasmu! Až si budete chtít příště vyhonit, vložte svůj penis do tohoto dojiče a nechte ho dělat to, co umí nejlépe: Sát, sát, vibrovat a dojit vás do poslední kapky! Vnitřní návlek, nazývaný Penis Sleeve, je vyroben z TPE a na vnitřní straně má texturované výstupky a drážky pro zcela nový a jedinečný zážitek z masturbace. Vnější návlek je vyroben z ABS plastu a působí pevně a robustně, takže masturbátor můžete bezpečně a snadno držet v ruce! Prozkoumejte možnosti sání a dojení díky dvěma intenzivním automatickým a manuálním režimům! Vychutnejte si plynulé, nepřetržité sání v manuálním režimu nebo přepněte na intenzivní režim "tornádo", který vás přivede k orgasmickému šílenství díky 3 různým úrovním sání! Díky dalším 3 rychlostem a 7 vibračním vzorům ucítíte vibrace hluboko ve svém penisu! Až skončíte, jednoduše návlek na penis sejměte a umyjte jej teplou vodou a jemným mýdlem. Poté návlek na penis nastříkejte naším sprejem VERYCLEAN a před opětovným nasazením jej nechte zcela vyschnout. Mezi jednotlivými použitími můžete doják nabíjet pomocí magnetického USB nabíjecího kabelu.

    Už jste opravdu nadržení?

    Pak si udělejte pohodlí a vezměte si lubrikant podle vlastního výběru, protože dojicí strojek čeká jen na to, až ho budete moci bez zábran používat! Odstraňte víko a zapněte přístroj. Naneste trochu lubrikantu do návleku na penis a na svůj penis, zasuňte ho a ucítíte, jak ho texturované výstupky a drážky jemně svírají, masírují a sají. Po spuštění zapněte intenzivní pulzující vibrace a pak začněte s energickým "dojením"! Vyberte si mezi režimy "Manuální" a "Tornádo", které hýčkají váš žalud a penis neuvěřitelnými sacími, přísavnými, dojícími a vibračními efekty, které vás bez oklik přivedou k vyvrcholení!

    Více informací:

    • Dojicí stroj muž, sací masturbátor
    • Rozměry: Délka pouzdra: 23,6 cm, šířka: 9 cm. Zasouvací délka: 15 cm.
    • Materiál: TPE, ABS plast, silikon.
    • Barva: černá, modrá.
    • Poznámka: Zařízení lze nabíjet pomocí přiloženého USB kabelu a magnetického konektoru. Pro dosažení nejlepších výsledků používejte pouze lubrikanty na vodní bázi, například Aquameo.
    • K čištění doporučujeme náš sprej VERYCLEAN.

    Mohlo by vás zajímat i toto:

    HODNOCENÍ ZÁKAZNÍKŮ

    Hodnocení 

    Good for edging

    The machine certainly feels good on your dick. I love the way it sucks your dock into it. It feels great, but the sensation isn’t enough to get me off. I have to move the sleeve manually or use my hand to actually cum.

    • 2 z 2 zákazníků shledalo tuto recenzi užitečnou.
    Hodnocení 

    Sehr zu empfehlen

    Das erste Toy dieser Art, das ich mir bestellt habe. Gleich mal lieber etwas mehr Geld ausgegeben, und es hat sich gelohnt.
    Der Orgasmus damit ist echt der Hammer. Kombination aus Saugen und Vibrieren ist super.
    Die Saugkraft ist krass, und auch der Vibrator macht seinen Job. Handmodus ist nützlich um den Penis richtig weit einzusaugen. Dann kann man im Automatik Modus freihändig Spass haben (Masturbator dazu auf den Stuhl oder Tisch gelegt).
    Dauert etwas länger damit zu kommen als "Handbetrieb" (ist sicher bei den meisten der Geräte so), aber ist dafür umso intensiver. Dieses Toy verdient maximale Punktzahl

    • 2 z 2 zákazníků shledalo tuto recenzi užitečnou.
    Hodnocení 

    The stimulation is outstanding,just don't what to stop.

    The machine, having adjustable speeds just adds to your enjoyment,its is right

    • 3 z 3 zákazníků shledalo tuto recenzi užitečnou.
    Hodnocení 

    Relaxing

    I come home for work take a shower grab a beer slide it on and turn on a game or movie and just sit there and relax for and hr or two highly recommended.

    • 3 z 3 zákazníků shledalo tuto recenzi užitečnou.
    Hodnocení 

    Volle Punktzahl

    Ich liebe es, Sexspielzeug auszuprobieren. Und hier habe ich etwas ganz Besonderes gefunden. Die Saugfunktion begeistert mich total. Ein bisschen Gleitgel, zurücklehnen, die Augen schließen und einfach nur entspannen. Am Morgen am liebsten vor dem Aufstehen. Außerdem ist der Masturbator schön leise und läuft nicht heiß unter der Decke. Außerdem ist die Maschine schön leise und läuft nicht heiß unter der Bettdecke. Das Gerät ist gut verarbeitet, und der Akku hält scheinbar ewig. Die Reinigung ist auch sehr einfach.

    • 3 z 3 zákazníků shledalo tuto recenzi užitečnou.
    Hodnocení 

    Großartiges Sextoy für Männer

    Ich denke, dass diese Melkmaschine ein großartiges Sextoy für Männer ist. Es hat eine Vielzahl von Funktionen, die für ein unglaubliches Vergnügen sorgen. Das Preis-Leistungs-Verhältnis ist auch sehr fair und angemessen. Ich empfehle diesen wirklich tollen Masturbator jedem Mann!

    • 2 z 2 zákazníků shledalo tuto recenzi užitečnou.

    Napište vlastní recenzi

    Masturbátor - dojící stroj pro muže

    Masturbátor - dojící stroj pro muže

    Naše blowjob erotická hračka je víc než jen sací masturbátor pro orál! Tento masturbátor je šikovný, kompaktní dojící stroj pro muže, který dokonale plní svou funkci: saje, saje a dojí, co to dá! Dojačka dělá s vaším penisem věci, o kterých jste dosud jen snili!

    Napište vlastní recenzi

    Ostatní zákazníci také zakoupili:

    30 další položky ve stejné kategorii: