Od 18 let

Následující stránky jsou určeny pouze pro dospělé. Vstupem na stránky potvrzujete, že je vám nejméně 18 let.

Masturbátory pro muže

Zpravodaj

Chiven3 - blowjob Masturbátor pro muže

Masturbátor Chiven3 od MEO ® je nejlepším důkazem toho, že se vyplatí užívat si při sexu o samotě. Masturbátor Chiven3 je vybaven výkonným motorem, hýčká vás mnoha funkcemi a má také funkci zahřívání. Pohodlně se usaďte, uvolněte se a nechte se šikovným masturbátorem rozmazlovat naplno.

Více informací

2480/00

k dispozici na

    Více informací

    Masturbátor Chiven3 od MEO ® je nejlepším důkazem, že stojí za to se bavit sám. Masturbátor Chiven3 je vybaven výkonným motorem, hýčká vás mnoha funkcemi a má také funkci zahřívání. Pohodlně se usaďte, uvolněte se a nechte se šikovným masturbátorem rozmazlovat naplno.

     

    Skvělá volba, pokud si chcete koupit masturbátor nebo pokud hledáte erotickou hračku, která vám zajistí jiskřivé orgasmy!

     

    Jak masturbátor pro muže Chiven3 blowjob používat?

     

    Úzký kanál rozkoše masturbátoru Chiven3 poskytuje intenzivní masáž a stimuluje penis jako žádný jiný masturbátor. Masturbátor lze používat i bez použití rukou, takže se můžete jen pohodlně usadit, relaxovat a užívat si uspokojení až do orgasmu. Trocha lubrikantu na vodní bázi, jako je Aquameo, váš zážitek ještě umocní.

     

    Díky vnitřnímu potahu ze sametově hebkého silikonu vzniká realistický pocit, který umocňuje integrovaná tepelná funkce. Různá síla vibrací a šest vzrušujících programů zajišťují obzvláště intenzivní stimulaci.

     

    Jaké jsou výhody masturbátoru pro muže Chiven3 blowjob?

     

    Masturbátor Chiven3 nabízí orální stimulaci a je samoohřívací. Náš masturbátor je dodáván v diskrétním pouzdře a lze jej snadno vzít kamkoli s sebou. Masturbátor Chiven3 perfektně padne do ruky a je vybaven protiskluzovým povrchem. Je tichý jako šepot a vodotěsný. Funkce vyhřívání dosahuje maximální teploty 40 stupňů a lze ji samostatně zapnout a vypnout. Masturbátor Chiven3 má 6 intenzivních vibračních vzorů a mezi programy můžete přepínat pomocí tlačítek na horní straně.

     

    Více informací: Chiven Chiven je vybaven systémem pro chlazení, který je vhodný pro chlazení v domácnosti:

     

    • Chiven3 blowjob Masturbátor pro muže
    • Funkce vyhřívání zajišťuje lepší prokrvení, což následně vede k intenzivnějšímu pocitu.
    • Dobíjení přes USB kabel
    • Snadné použití
    • Mnoho funkcí (6 úrovní vibrací, teplo atd.).
    • Po použití masturbátor pečlivě opláchněte trochou vody a mýdla. K čištění lze použít také čistič hraček MEO® VERYCLEAN.
    • Používejte prosím pouze lubrikanty rozpustné ve vodě

    Mohlo by vás zajímat i toto:

    HODNOCENÍ ZÁKAZNÍKŮ

    Hodnocení 

    Meravigliosa stimolazione ...

    Meravigliosa stimolazione del glande, potente motore di vibrazione e ottimo riscaldamento.

      Hodnocení 

      Sehr gut auch bei kräftigen Stößen

      Ich kann diesen Mastubator nur empfehlen, er simuliert das Blasen ziemlich gut. Großartige Qualität. Dieser Masturbator ist einfach toll! Angesichts des relativ geringen Preises hatte ich nicht mit einem so tollen Produkt gerechnet, das mir so viel Freude bereiten würde, aber sobald ich den Masturbator erhalten hatte, wollte ich ihn direkt ausprobieren. Ich war begeistert! Das Produkt ist von innen sehr weich und angenehm elastisch und gibt keinen unangenehmen Plastikgeruch ab, wie er für solche Produkte typisch ist, besonders wenn sie preiswerter sind.

      Ich war sehr zufrieden, und mit ein bisschen Phantasie kann man seinen unterschiedlichsten Vorlieben freien Lauf lassen.

        Hodnocení 

        Hochwertiger Spaß für zwischendurch

        Der Chiven3 Blowjob Masturbator erfüllt seinen Zweck super, ist aus hochwertigen Materialien, komplett geruchlos, hat einen leistungsstarken Akku und das Beste an ihm ist, dass er wirklich sehr leise ist. Man hört sogar bei voller Leistung kaum etwas. Es ist auf alle Fälle sein Geld wert. Klare Kaufempfehlung.

          Napište vlastní recenzi

          Chiven3 - blowjob Masturbátor pro muže

          Chiven3 - blowjob Masturbátor pro muže

          Masturbátor Chiven3 od MEO ® je nejlepším důkazem toho, že se vyplatí užívat si při sexu o samotě. Masturbátor Chiven3 je vybaven výkonným motorem, hýčká vás mnoha funkcemi a má také funkci zahřívání. Pohodlně se usaďte, uvolněte se a nechte se šikovným masturbátorem rozmazlovat naplno.

          Napište vlastní recenzi

          Ostatní zákazníci také zakoupili:

          30 další položky ve stejné kategorii: