Od 18 let

Následující stránky jsou určeny pouze pro dospělé. Vstupem na stránky potvrzujete, že je vám nejméně 18 let.

Sexuální hračky

Zpravodaj

Anal Sucker

Na stránkách Anal Sucker by MEO je inovativní erotická hračka, která nasaje vaši růžici a pak olizuje, saje a saje! Dechberoucí pocit - stejně jako když vám jazyk olizuje konečník a pak do vás pronikne hlouběji a přivede vás k análnímu orgasmu!

Více informací

2382/00

99,90 €


-20,00 €

79,90 €

plus náklady na dopravu

k dispozici na

    Více informací

    MEO Anal Sucker je inovativní sexuální hračka, která saje vaši růžici a pak ji olizuje, saje a saje! Dechberoucí pocit - stejně jako když vám jazyk olizuje konečník a pak do vás pronikne hlouběji a přivede vás k análnímu orgasmu!

     

    Lízání análního otvoru je stále poněkud tabuizované téma, ačkoli vám může přinést zcela nové a neobvyklé orgasmy. Vyzkoušejte to a přesvědčte se na vlastní kůži, jaké to je nechat se hýčkat na Anal Sucker! Vítěz ocenění za design od MR PLAY by MEO ® má 12 různých režimů sání. Můžete si tak najít ideální nastavení pro intenzivní sex rimming Nechat se hýčkat intenzivním sexem. Navíc náš Anal Sucker rozpozná jemnosti vašeho análu a vytvoří dokonalý sací efekt. Měkká ústa obklopí vaši růžičku a saje, saje a olizuje, dokud nedosáhnete análního orgasmu.

     

    Lízání análního otvoru může být vrcholem rychlovky nebo intenzivní předehrou pro anální sex. Lízání análního otvoru je ideální pro uvedení silného a někdy napjatého svalu svěrače do uvolněného očekávání penetrace penisem nebo hračkou.

     

    Použití Anal Sucker je velmi jednoduché. Použijte trochu lubrikantu Aquameo pro zlepšení sacího efektu, přiložte jej na anální otvor a on pevně saje. Dvanáct různých režimů můžete ovládat jednoduše stisknutím funkčního tlačítka na spodní straně erotické hračky.

     

    Více informací:

     

    • rimming Anální erotická hračka pro muže
    • 12 různých režimů sání
    • Dobíjení přes USB připojení
    • Materiál: silikon a plast bez ftalátů
    • MR PLAY by MEO ® je inovativní značka erotických hraček pro muže
    • Rozměry: průměr 27 mm a délka 116 mm
    • Používejte prosím pouze s lubrikanty rozpustnými ve vodě, jako např AnalPush nebo AQUAMEO. Trocha spreje EXTREMEO vám pomůže zasunout i větší erotické hračky bez bolesti.
    • Čistěte teplou vodou a naším sprejem VERYCLEAN.
    • MR PLAY BY MEO ® Analtoys: Hračky pro zvláštní pocit rozkoše
    • Pokud rádi experimentujete, baví vás zkoušet nové věci a chcete zažít intenzivnější orgasmus, pak jsou anální hračky od MEO ® přesně pro vás. Umožní vám stimulovat vaši nejerotogennější zónu, anální otvor, a zažít pocity, které jste nikdy předtím necítili. V análním otvoru se totiž spojuje několik nervových drah, které vám poskytnou zvláštní pocit rozkoše.
    • Erotické hračky od MEO® se vyznačují kvalitním zpracováním a důmyslnými funkcemi. Obrovský výběr zahrnuje jak jednotlivé hračky, tak erotické hračky pro páry; od jednoduchého vibrátoru až po ultramoderní sexuální stroj. Značka MEO ® vás zve k jejich rozsáhlému vyzkoušení - a tím i k hledání dalšího vzrušujícího dobrodružství.

    Mohlo by vás zajímat i toto:

    HODNOCENÍ ZÁKAZNÍKŮ

    Hodnocení 

    Super invention

    Un petit appareil ce "Anal Sucker" mais il est très puissant. La sensation est indescriptiblement intense.

    • 1 z 1 zákazníků shledalo tuto recenzi užitečnou.
    Hodnocení 

    Sono assolutamente entusiasta

    Un dispositivo piccolo ma molto potente. La sensazione è indescrivibile ma molto molto buona.

      Hodnocení 

      I love it

      The suction is just right to get a good sensation from it, left me nice and puffy! Easy to clean and good solid toy for any anal enthusiast who is looking for lots of new feelings!

      • 2 z 2 zákazníků shledalo tuto recenzi užitečnou.
      Hodnocení 

      Anal Sucker - wunderbar

      Ich bin mehr als begeistert vom Anal Sucker. So eine Funktion ist toll, wirklich einmalig und ich habe sie noch nie bei einem anderen Toy gesehen. Ich habe so geile Gefühle erlebt, wie ich sie vorher noch nie erlebt habe. Ein wundervolles, innovatives Sextoy, das ich komplett ohne Vorbehalte weiter empfehlen kann.

        Hodnocení 

        Je suis très enthousiaste

        Je suis très enthousiaste à propos de ce jouet sexuel, le "Anal Sucker". La fonction est vraiment unique. Je vis des sensations comme je n'en avais jamais vécues auparavant. C'est encore mieux que le vrai rimming ! Un produit que je peux recommander sans hésitation. De plus, je dois aussi vivre et remercier le service client de MEO, car l'envoi au Maroc se fait toujours sans problème et de manière très discrète.

        • 1 z 1 zákazníků shledalo tuto recenzi užitečnou.
        Hodnocení 

        Mauvaise surprise

        je pensais avoir trouvé le sextoy rare que je cherche depuis longtemps, alors j'ai acheté cet anal sucker.... Mais alors là vraiment je suis très déçu car le descriptif ne correspond vraiment pas à la réalité, en effet je ne ressens aucune sensation d'aspiration ou de léchage, mais vraiment rien !! j'entends juste le bruit du petit moteur et c'est tout. Je regrette vraiment cet achat et je ne le recommande à personne, mêmes les plus novices de ce côté là !!!

          Hodnocení 

          Ottimo

          Fornisce una sensazione molto speciale e piacevole e si sente meravigliosamente

            Hodnocení 

            Déçu !

            Très déçu par cet achat, le descriptif ne correspond absolument pas à la réalité : "sensation époustouflante" !!! Vraiment n'importe quoi, à part le bruit du moteur on ne ressent absolument rien !!

            • 3 z 4 zákazníků shledalo tuto recenzi užitečnou.
            Hodnocení 

            Wow

            Feels great, both of us really like this one!

            • 3 z 3 zákazníků shledalo tuto recenzi užitečnou.
            Hodnocení 

            Unglaublich geil

            Unglaublich geil wie das Ding lutscht und saugt! Bis jetzt hat das noch kein Typ besser bei mir gemacht !!!! Ganz klare Kaufempfehlung für Männer die auf Rimming stehen!!!!

            • 7 z 7 zákazníků shledalo tuto recenzi užitečnou.

            Napište vlastní recenzi

            Anal Sucker

            Anal Sucker

            Na stránkách Anal Sucker by MEO je inovativní erotická hračka, která nasaje vaši růžici a pak olizuje, saje a saje! Dechberoucí pocit - stejně jako když vám jazyk olizuje konečník a pak do vás pronikne hlouběji a přivede vás k análnímu orgasmu!

            Napište vlastní recenzi

            Ostatní zákazníci také zakoupili:

            30 další položky ve stejné kategorii: