Od 18 let

Následující stránky jsou určeny pouze pro dospělé. Vstupem na stránky potvrzujete, že je vám nejméně 18 let.

Masturbátory pro muže

Zpravodaj

Chiven2 - Masturbátor blowjob

Masturbátor pro muže Chiven2 blowjob umí vše, o čem u masturbátoru sníte! Masturbátor Chiven2 od MEO® je erotická hračka, která vibruje, saje, vysává a dokonce zahřívá - až k pikantnímu orgasmu.

Více informací

2479/00

k dispozici na

    Více informací

    Masturbátor Chiven2 pro muže umí vše, o čem u masturbátoru sníte! Masturbátor Chiven2 od MEO® je erotická hračka, která vibruje, saje, vysává a dokonce se zahřívá - až k stříkajícímu orgasmu.

     

    Velmi zvláštní zážitek pro muže: Masturbátor Chiven2 poskytuje skutečné exploze orgasmů a umožní vám užít si sólo sex zcela novým způsobem.

     

    Jak používat masturbátor Chiven2 blowjob pro muže?

     

    Jednoduše zasuňte svůj penis do otvoru masturbátoru Chiven2 a vychutnejte si fantastický pocit. Po zapnutí se dá do pohybu jedinečná technologie, díky které je tento masturbátor tak výjimečný! Trocha lubrikantu na vodní bázi, například Aquameo, váš zážitek ještě více umocní.

     

    Měkký silikonový vnitřek masturbátoru Chiven2 obepíná penis a masíruje ho různými vibračními režimy a úrovněmi intenzity. Masturbátor Chiven2 má navíc funkci vyhřívání (až do cca 40 stupňů), která vás opravdu rozpálí.

     

    Senzační technologie masturbátoru Chiven2 je jedinečným počinem, který penis skvěle rozmazluje, aniž by ho nadměrně stimuloval. Různé vibrační vzory vás masírují od jemných až po tvrdé, jak si přejete. Naprosto dokonalý orgasmus zažijete, pokud zapnete také funkci HEAT. Protože masturbátor Chiven2 od MEO® je žhavý kousek v pravém slova smyslu!

     

    Jaké jsou výhody masturbátoru Chiven2 blowjob pro muže?

     

    Výhody, které vás při koupi masturbátoru přesvědčí: Masturbátor Chiven2 nabízí orální stimulaci a je samozahřívací. Tento masturbátor je dodáván v elegantním pouzdře a lze jej snadno vzít kamkoli s sebou. Masturbátor Chiven2 se pohodlně drží a má protiskluzový povrch. Je tichý jako šepot a vodotěsný. Funkce vyhřívání dosahuje maximální teploty 40 stupňů a lze ji samostatně zapnout a vypnout. Masturbátor Chiven2 má 6 intenzivních vibrací a tlačítka na horní straně usnadňují přepínání mezi různými nastaveními.

     

    Více informací: Chiven Chiven je vybaven systémem pro chlazení, který je vhodný pro chlazení a chlazení:

     

    • Chiven2 masturbátor pro muže
    • Funkce vyhřívání zajišťuje lepší prokrvení, které následně poskytuje intenzivnější pocit.
    • Dobíjení přes USB kabel
    • Snadné použití
    • Mnoho funkcí (6 úrovní vibrací, teplo atd.).
    • Po použití erotickou hračku pečlivě opláchněte trochou vody a mýdla. K čištění lze použít také čistič hraček MEO® VERYCLEAN.
    • Používejte prosím pouze lubrikanty rozpustné ve vodě
    • Náš tip: Používejte masturbátor s našimi análními korálky (klikněte zde)!

    Mohlo by vás zajímat i toto:

    HODNOCENÍ ZÁKAZNÍKŮ

    Hodnocení 

    Chiven2

    The Chiven2 comes with 6 different kinds of vibrations, a heat setting and its waterproof. A big plus is that the sound is less than 60dB, so just having the TV on will drown it out. The heat setting can be adjusted to match the temperature of the human body.

    The inside uses soft medical silicone, to recreate the touch of real human skin. The vibration mode creates a vacuum so that the elastic silicone sticks to your beef thermometer. As with all toys, a lubricant is prefered.

    This is IPX6 waterproof, so it can be washed or even submerged in water. Though it is not recommended to be submerged for a long time. This makes it a perfect bath accessory if you are into that sort of thing.

    The outside of the Chiven2 is made from a material, with grippy matte design. The inside uses soft medical silica gel, which makes it easy to clean and stops bacteria growing. The Large capacity battery will give you an hours use from a two-hour charge.

    Overall, The CHIVEN2 Vibrating Masturbator is a good option for a sex toy. It’s light and portable, so great to bring with you as you travel.

      Napište vlastní recenzi

      Chiven2 - Masturbátor blowjob

      Chiven2 - Masturbátor blowjob

      Masturbátor pro muže Chiven2 blowjob umí vše, o čem u masturbátoru sníte! Masturbátor Chiven2 od MEO® je erotická hračka, která vibruje, saje, vysává a dokonce zahřívá - až k pikantnímu orgasmu.

      Napište vlastní recenzi

      Ostatní zákazníci také zakoupili:

      30 další položky ve stejné kategorii: