Od 18 let

Následující stránky jsou určeny pouze pro dospělé. Vstupem na stránky potvrzujete, že je vám nejméně 18 let.

Anální zátky

Zpravodaj

MEO Bionic™ Dual Pulsating Probe - Pulzující anální kolík

Nový Nabídka
  • MEO Bionic™ Dual Pulsating Probe - Pulzující anální kolík

Díky biomechanice a umělé inteligenci je MEO Bionic™ Dual Pulsating Probe v mimořádný anální kolík s nepřetržitým provozem, který se výrazně liší od běžných análních kolíků. Tato důmyslná erotická hračka kombinuje sedm intenzivních vibračních funkcí s elegantním, vodotěsným designem a zároveň poskytuje nepřetržitý, silný pulzující efekt.

Více informací

3625/00

139,90 €


-20,00 €

119,90 €

plus náklady na dopravu

k dispozici na

    Více informací

    Díky biomechanice a umělé inteligenci je MEO Bionic™ Dual Pulsating Probe v mimořádný anální kolík s nepřetržitým provozem, který se výrazně liší od běžných análních kolíků. Tato sofistikovaná erotická hračka kombinuje sedm intenzivních vibračních funkcí s elegantním, vodotěsným designem a zároveň poskytuje nepřetržitý, vysoce pulzující efekt.

    Hledáte nový rozměr análního uspokojení?

    Náš pulzující anální kolík je erotická hračka speciálně navržená pro anální stimulaci s jedinečnou funkcí: schopností pulzovat. Namísto pouhého vibrování, jak je tomu u běžných análních vibrátorů, se pulzující anální kolík pohybuje jakýmsi přírazovým a poklepovým pohybem. Tyto pulzace napodobují přirozené stahy, k nimž může docházet při orgasmu nebo anální penetraci, a poskytují intenzivní, rytmický pocit, který je velmi vzrušující. Speciální funkce MEO Bionic™ Dual Pulsating Probe je jeho schopnost vytvářet hlubokou, pronikavou stimulaci, která může připomínat skutečný anální styk. Pulzování vám umožní zažít nepřetržitou a přitom silnou stimulaci, která je vhodná jak pro začátečníky, tak pro pokročilé uživatele.

    Perfektní anální kolík 24/7: diskrétní, tichý a zcela bezpečný!

    MEO Bionic™ Dual Pulsating Probe je nejen sofistikovaná erotická hračka na doma, ale nabízí také možnost diskrétního a nenápadného použití v každodenním životě. Díky prakticky tichému provozu je ideální pro použití 24 hodin denně, 7 dní v týdnu a zůstává nenápadný i pod každodenním oblečením. Anatomicky dokonalý tvar kolíku zajišťuje pohodlné a bezpečné uchycení bez obav z jeho vyklouznutí z análního otvoru. Díky tomu je ideální pro delší nošení při cestování. Bezpečnostní zámek je další promyšlenou vlastností tohoto análního kolíku. Jednoduchým stisknutím a podržením ovládacího tlačítka po dobu 3 sekund lze anální kolík zapnout nebo vypnout, což zabraňuje jeho náhodnému zapnutí nebo vypnutí během používání. Tato funkce poskytuje dodatečnou bezpečnost a kontrolu, takže se můžete plně soustředit na své každodenní činnosti a zároveň si užívat tajné potěšení.

    MEO Bionic™ Dual Pulsating Probe kombinuje potěšení z intenzivní stimulace s diskrétností a pohodlím, které chcete pro každodenní použití. Díky praktickému ovládání a bezpečnému uchycení je tento anální kolík ideální volbou pro každého, kdo chce jemně a diskrétně začlenit erotické potěšení do svého každodenního života.

    Včera sci-fi, dnes realita!

    Žijeme ve fascinující době, ve které se stírají hranice mezi technologií a sexuálním uspokojením. Některé sexuální hračky, které byly dříve považovány za tabu, jsou dnes v čele technologických inovací a nabízejí nepřeberné množství možností, jak obohatit a zkvalitnit náš sexuální život. To, co bylo kdysi nemyslitelné, je nyní hmatatelnou realitou a umocňuje naše nejintimnější chvíle s přesností, inteligencí a nebývalou intenzitou.

    Uživatelsky přívětivé a snadno použitelné:

    Rozhodněte o intenzitě svého potěšení a zažijte vzrušující cestu smyslů se sedmi výkonnými vibračními režimy. Dvojitá pulzace poskytuje hluboký a stimulující zážitek, zatímco tvarovaná základna a pevné tělo kolíku jsou spolehlivé a pohodlné i v těch nejvášnivějších chvílích. Kolík se pohodlně zavádí, poskytuje účinnou stimulaci a díky ploché základně se snadno a šetrně vyjímá.

    Vysoce kvalitní anální vibrátor lze dobít za pouhé dvě hodiny pro 50 minut intenzivního potěšení nebo 80 minut jemnější stimulace pomocí dodávaného USB nabíjecího kabelu. Intenzitu lze regulovat pomocí snadno použitelných tlačítek a MEO Bionic™ Dual Pulsating Probe poskytuje požadovanou stimulaci. Integrovaný nejmodernější paměťový čip si pamatuje vaše oblíbená nastavení a při dalším zapnutí začne s naposledy použitou funkcí.

    Snadno se čistí! Teplá voda, jemné mýdlo a VERYCLEAN sprej:

    Správné čištění je zásadní pro životnost a hygienu análního kolíku. Po každém použití je třeba anální kolík vyčistit teplou vodou a jemným mýdlem. Pro dodatečné čištění a dezinfekci doporučujeme použít sprej VERYCLEAN. Tento sprej byl vyvinut speciálně pro erotické hračky a zajišťuje důkladné a šetrné čištění. Pravidelné používání VERYCLEAN udržuje anální kolík nejen čistý, ale také v optimálním stavu.

    Další podrobnosti:

    • MEO Bionic™ Dual Pulsating Probe - pulzující anální kolík
    • 7 intenzivních vibračních, pulzačních a eskalačních funkcí
    • Nepřetržitá, silná dvojitá pulzace
    • Materiál: vysoce kvalitní silikon
    • Rozměry: 12 x 3,75 cm (anální kolík) | 14,5 x 7,5 cm (celkem)
    • Vodotěsnost dle IPX7
    • Moderní paměťový čip si pamatuje poslední použitou funkci
    • Bezpečnostní zámek na cestách - stisknutím a podržením po dobu 3 sekund se zapne a vypne
    • Dobíjení přes USB - nabíjecí kabel je součástí dodávky
    • Plně nabitý za 2 hodiny
    • Pracuje 50 minut při vysokých otáčkách a 80 minut při nízkých otáčkách
    • Poznámka: Maziva obsahující silikon mohou poškodit vysoce kvalitní materiál. Používejte prosím pouze lubrikanty na vodní bázi, např. Aquameo nebo Alphamale Aqua.
    • Umělá inteligence a biomechanika: Umělá inteligence a biomechanika charakterizují tuto novou generaci erotických hraček. Integrace umělé inteligence (AI) a biomechanických principů představuje inovativní pokrok ve vývoji moderních erotických hraček. Díky využití umělé inteligence se tyto erotické hračky mohou naučit individuální preference a reakce uživatele a podle toho se přizpůsobit, aby optimalizovaly osobní prožitek. Biomechanické přístupy k designu zase umožňují navrhovat erotické hračky tak, aby lépe simulovaly přirozené pohyby a reakce lidského těla. Kombinací těchto technologií vznikají nové typy erotických hraček, jako je například řada MEO Bionic, které nabízejí vysokou míru přizpůsobitelnosti a realismu z hlediska funkčnosti a uživatelského zážitku.
    • Aquameo, Alphamale a MEO jsou registrované ochranné známky společnosti MEO v Německu. Všechny ostatní názvy značek, loga a ochranné známky jsou majetkem příslušných vlastníků.

    Mohlo by vás zajímat i toto:

    HODNOCENÍ ZÁKAZNÍKŮ

    Hodnocení 

    Assolutamente consigliato

    Fantastico usarlo da soli ma ancora più bello se usato in coppia! Assolutamente consigliato

      Napište vlastní recenzi

      MEO Bionic™ Dual Pulsating Probe - Pulzující anální kolík

      MEO Bionic™ Dual Pulsating Probe - Pulzující anální kolík

      Díky biomechanice a umělé inteligenci je MEO Bionic™ Dual Pulsating Probe v mimořádný anální kolík s nepřetržitým provozem, který se výrazně liší od běžných análních kolíků. Tato důmyslná erotická hračka kombinuje sedm intenzivních vibračních funkcí s elegantním, vodotěsným designem a zároveň poskytuje nepřetržitý, silný pulzující efekt.

      Napište vlastní recenzi

      Ostatní zákazníci také zakoupili:

      30 další položky ve stejné kategorii: