Od 18 let

Následující stránky jsou určeny pouze pro dospělé. Vstupem na stránky potvrzujete, že je vám nejméně 18 let.

Stimulátory prostaty

Zpravodaj

Stimulátor prostaty od Alphamale

Tajemství orgasmu prostaty spočívá v tomto jedinečném stimulátoru prostaty! Je diskrétní, pohodlný a má speciální tvar, který speciálně masíruje prostatu, a stal se skutečným favoritem mezi muži po celém světě. Stimulátor prostaty se snadno zavádí i začátečníkům, zejména s naším lubrikantem.

Více informací

k dispozici na

    Více informací

    Tajemství orgasmu prostaty spočívá v tomto jedinečném stimulátoru prostaty! Je diskrétní, pohodlný a díky speciálnímu tvaru, který speciálně masíruje prostatu, si ho oblíbili muži po celém světě. Stimulátor prostaty se snadno zavádí i začátečníkům, zejména s naším lubrikantem.

    Díky svému speciálnímu tvaru vyvíjí stimulátor prostaty tlak přesně tam, kde je to opravdu příjemné. Stimulátor prostaty se také snadno zavádí, takže ani začátečníci nejsou zahlceni.

    Anatomicky dokonale tvarovaná základna zajišťuje bezpečnost a pohodlí. Díky této speciální základně se stimulátor prostaty sám nasaje mezi hýždě. Stimulátor prostaty tak můžete používat diskrétně po celý den nebo v noci během spánku a nechat se hýčkat. Nejlepší je, když se ráno probudíte! Jeho krásný, mimořádně měkký a bezešvý povrch z vysoce kvalitního silikonu je prostě úžasný. Díky všem těmto výhodám stimulátor prostaty vklouzne do análního otvoru jako mávnutím kouzelného proutku s několika kapkami lubrikantu. Trocha spreje Analforte, který uvolňuje konečník, zavádění ještě více usnadňuje.

    Vyberte si mezi velikostmi S, M a L a najděte si ideální velikost pro vás:

    • Velikost S (pro začátečníky): Délka cca 84 mm, průměr cca 28 mm
    • Velikost M (pro pokročilé uživatele): Délka cca 97 mm, průměr cca 33 mm
    • Velikost L (pro profesionály): Délka cca 109 mm, průměr cca 38 mm


    Speciálně tvarovaná anatomická základna zajišťuje, že stimulátor prostaty zůstane bezpečně v konečníku po celý den a nevyklouzne z místa. Nejlepší je však malá "hlavička" a dokonalé zakřivení tohoto stimulátoru prostaty. Tyto dva detaily jsou klíčem k neuvěřitelným orgasmům prostaty. "Hlavička" zasáhne přesně to správné místo (tzv. bod rozkoše) a vytvoří tak intenzivní pocit, že vám vyrazí dech. Jemné zakřivení se dokonale přizpůsobí vnitřní anatomii a zajistí maximální pohodlí, zatímco si budete užívat plnou stimulaci prostaty. Díky těmto klíčovým vlastnostem není tento stimulátor prostaty jen erotickou hračkou - je to nepostradatelný nástroj pro maximální uspokojení a dechberoucí orgasmy prostaty!

    Vyberte si mezi velikostmi S, M a L a najděte si ideální velikost pro vás. S délkou cca 84 mm a průměrem cca 28 mm u velikosti S, délkou cca 97 mm a průměrem cca 33 mm u velikosti M a délkou cca 109 mm a průměrem cca 38 mm u velikosti L si vybere každý muž.

    Správný lubrikant a optimální čištění:

    Pro co nejlepší zážitek s naším stimulátorem prostaty doporučujeme používat náš lubrikant na vodní bázi Aquameo. Tento speciálně vyvinutý lubrikant nabízí optimální kluzné vlastnosti, které usnadňují zavádění stimulátoru prostaty a zajišťují příjemný pocit. Stimulátor prostaty by neměl být používán s lubrikanty na bázi silikonu.

    Po použití je důležité stimulátor prostaty důkladně vyčistit, aby byla zajištěna hygiena a prodloužena trvanlivost výrobku. K tomu použijte teplou vodu, jemné mýdlo a náš speciální čisticí sprej VERYCLEAN, aby byl stimulátor prostaty vždy čistý a připravený k dalšímu použití.

    Další podrobnosti:

    • Stimulátor prostaty pro muže
    • K dispozici ve 3 velikostech od S do L.
    • Materiál: silikon, neobsahuje ftaláty, neměl by se používat s lubrikanty na bázi silikonu.
    • MEO a Alphamale jsou registrované ochranné známky společnosti MEO.

    Mohlo by vás zajímat i toto:

    HODNOCENÍ ZÁKAZNÍKŮ

    Hodnocení 

    Zwei Orgasmen, ohne Erfahrung

    Als ich den Prostatastimulator von MEO zum ersten Mal ausprobierte, war ich ziemlich aufgeregt. Ich hatte so etwas (anal) noch nie gemacht, aber es war eine tolle Erfahrung. Nachdem ich ein wenig über die richtige Anwendung gelesen hatte, nahm ich nur ein paar Tropfen Gleitgel und merkte, wie einfach der Stimulator einzuführen war. Er glitt fast von selbst an seinen Platz und fühlte sich super angenehm an.

    Ich entspannte mich und spürte ein inneres Beben, das der Stimulator in mir auslöste. Als ich dann die richtige Stelle getroffen hatte, war das Gefühl einfach unbeschreiblich. Es war, als hätte ich einen inneren Schalter entdeckt, den ich vorher nicht kannte. Und dann passierte es: Ich hatte den ersten massiven Orgasmus, der durch den Stimulator noch verstärkt wurde. Aber es blieb nicht dabei - kurz darauf kam der zweite, genauso intensiv. Beide Orgasmen kamen nacheinander und ich war total beeindruckt von der Wucht dieses Erlebnisses.

    Ich bin wirklich froh, dass ich mich an den Prostatastimulator von MEO gewagt habe und freue mich schon darauf, ihn bald wieder zu benutzen. Es war einfach eine schöne Erfahrung, die ich jedem empfehlen kann, der neugierig ist und etwas Neues ausprobieren möchte.

    • 1 z 1 zákazníků shledalo tuto recenzi užitečnou.
    Hodnocení 

    Feels good

    Feels good, wish there was a bigger size. The shape hits the spot.

    • 1 z 1 zákazníků shledalo tuto recenzi užitečnou.
    Hodnocení 

    Five stars

    Great stimulator my girlfriend figured out how to get it working.. And it made me cum bucket loads

      Hodnocení 

      Steigert den Spaß um einiges

      Dieser Prostataplug ist aus einem super angenehmen Silikon gefertigt, welches sehr rutsch und gleitfreudig ist :-)
      Die Prostata lässt sich mit diesem Plug super massieren und steigert den Spaß um einiges :-)

      • 1 z 1 zákazníků shledalo tuto recenzi užitečnou.
      Hodnocení 

      Molto comodo

      Molto bello, lo puoi tenere 24 ore su 24 non è scomodo

        Napište vlastní recenzi

        Stimulátor prostaty od Alphamale

        Stimulátor prostaty od Alphamale

        Tajemství orgasmu prostaty spočívá v tomto jedinečném stimulátoru prostaty! Je diskrétní, pohodlný a má speciální tvar, který speciálně masíruje prostatu, a stal se skutečným favoritem mezi muži po celém světě. Stimulátor prostaty se snadno zavádí i začátečníkům, zejména s naším lubrikantem.

        Napište vlastní recenzi

        Ostatní zákazníci také zakoupili:

        30 další položky ve stejné kategorii: