Od 18 let

Následující stránky jsou určeny pouze pro dospělé. Vstupem na stránky potvrzujete, že je vám nejméně 18 let.

Penisové zátky

Zpravodaj

Alphamale Penis plug COCKSHOWER™

S kolíkem na penis COCKSHOWER™ od Alphamale můžete zažít zcela nový druh masturbace. Pro muže, kteří chtějí prozkoumat a užít si intenzivní pocit stimulace močové trubice, je toto technické mistrovské dílo mezi penisovými kolíky ideální.

Více informací

k dispozici na

    Více informací

    Se zátkou na penis COCKSHOWER z Alphamale můžete zažít zcela nový druh masturbace. Pro muže, kteří chtějí prozkoumat a užít si intenzivní pocit stimulace močové trubice, je toto technické mistrovské dílo mezi penisovými kolíky ideální.

    Tento penisový kolík, vybavený důmyslným uzávěrem z nerezové oceli, který obepíná žalud, nabízí nejen estetické vylepšení, ale také praktické funkce. Průchozí otvor v penisovém kolíku umožňuje během používání močení a ejakulaci, což zajišťuje bezproblémové a nepřerušované potěšení během stimulace močové trubice.

    Tento penisový kolík, známý také jako fontána spermatu nebo moči, vděčí za svůj název jedinečné konstrukci, která umožňuje proudění moči nebo spermatu skrz penisový kolík a otvory v uzávěru. Tato propustnost pro tekutiny vytváří při močení nebo ejakulaci vizuálně nápadný jev podobný fontáně. Konstrukce zátky umožňuje manipulovat s těmito tělesnými tekutinami a prožívat jejich přirozený tok způsobem, který by bez zátky nebyl možný.

    Průchozí otvor uprostřed zátky nabízí nejen hygienické výhody, protože usnadňuje čištění a zabraňuje infekcím, ale také proměňuje jinak běžné tělesné funkce v jedinečný erotický zážitek. Vizuální a fyzická stimulace, kterou přináší používání tohoto penisového kolíku, může být vzrušujícím doplňkem sexuálních praktik mnoha lidí.

    Další výhodou penisového kolíku je jeho speciální tvar. Penisový kolík, který je navržen tak, aby jedinečným způsobem stimuloval močovou trubici, má po celé své délce různé tvary a průměry. Ty zajišťují, že penisový kolík sedí naprosto bezpečně, nemůže vyklouznout a zároveň poskytuje dechberoucí potěšení. Stimulace močové trubice je umění samo o sobě a s tímto penisovým kolíkem můžete objevit každou nuanci tohoto smyslného potěšení.

    Pro bezpečný a příjemný zážitek dbejte následujících pokynů: Před a po použití je důležité penisový kolík vydezinfikovat naším INSTACLEAN sprejem. Hygiena je při používání Urethral Play základem všeho. Pro zavádění doporučujeme náš speciálně vyvinutý lubrikant VeryDeep. Zajistí jemné zavádění penisového kolíku, což je v této citlivé oblasti obzvlášť důležité.

    Tento penisový kolík otevírá nové dimenze rozkoše. Nabízí nejen jedinečné pocity, ale také svobodu užívat si stimulaci močové trubice bez přerušení.

    Více informací:

    • Penis plug Alphamale
    • Materiál: nerezová ocel
    • Dimensions: Průměr uzávěru pro žalud cca 30 mm. Průměr otvoru skrz penisový kolík cca 3 mm.
    • Velikost S: Celková délka cca 43 mm, průměr 6 mm až 9 mm. Hmotnost 11 g.
    • Velikost M: celková délka cca 53 mm, průměr 7 mm až 9 mm. Hmotnost 12 gramů.
    • Velikost L: celková délka cca 63 mm, průměr 8 mm až 9 mm. Hmotnost 13 gramů.
    • Upozornění: Stimulace močové trubice s sebou nese rizika. Začněte pomalu, vždy používejte vhodné lubrikanty a veškeré příslušenství udržujte sterilní.
    • MEO a Alphamale jsou registrované ochranné známky společnosti MEO v Německu. Všechny ostatní názvy značek, loga a ochranné známky jsou majetkem příslušných vlastníků.

    Mohlo by vás zajímat i toto:

    HODNOCENÍ ZÁKAZNÍKŮ

    Hodnocení 

    Sehr gute Wirkung

    Sauber Verarbeitet ohne Kanten und Grat. Lässt sich gut einführen und bleibt dann auch sicher sitzen. Effekt ist geil, wie beschrieben.

    • 1 z 1 zákazníků shledalo tuto recenzi užitečnou.

    Napište vlastní recenzi

    Alphamale Penis plug COCKSHOWER™

    Alphamale Penis plug COCKSHOWER™

    S kolíkem na penis COCKSHOWER™ od Alphamale můžete zažít zcela nový druh masturbace. Pro muže, kteří chtějí prozkoumat a užít si intenzivní pocit stimulace močové trubice, je toto technické mistrovské dílo mezi penisovými kolíky ideální.

    Napište vlastní recenzi

    Ostatní zákazníci také zakoupili:

    30 další položky ve stejné kategorii: