Od 18 let

Následující stránky jsou určeny pouze pro dospělé. Vstupem na stránky potvrzujete, že je vám nejméně 18 let.

Anální zátky

Zpravodaj

Butt plug Extremeo - Anální dildo 24/7

Již po krátké době se štíhlý a dokonale tvarovaný anální kolík 24/7 butt plug stal nejprodávanějším análním kolíkem MEO. A to právem, protože tvar, povrch, velikost a skvělý materiál nabízejí vše, co si od dokonalého análního kolíku pro nepřetržité používání můžete přát!

Více informací

k dispozici na

    Více informací

    Již po krátké době se štíhlý a dokonale tvarovaný anální kolík 24/7 butt plug stal nejprodávanějším análním kolíkem MEO. A to právem, protože tvar, povrch, velikost a skvělý materiál nabízejí vše, co si od dokonalého análního kolíku pro trvalé použití můžete přát! Díky pružnému materiálu se butt plug přizpůsobí vaší vnitřní anatomii a lze jej používat v jakékoli poloze. Anální kolík 24/7 butt plug ze série Extremeo je k dispozici ve třech délkách a různých průměrech pro začátečníky, pokročilé i profesionály.

     

    Proč by měl 24/7 butt plug od Extremeo vyzkoušet opravdu každý:

     

    • Design, který inspiruje: tento štíhlý anální kolík je k dispozici ve třech verzích a je vhodný pro začátečníky i pokročilé. Díky svému mírnému průměru se 24/7 butt plug zavádí snadněji než mnoho jiných modelů. Různé průměry v kombinaci s vynikající strukturou povrchu zaručují nesrovnatelné zážitky a hlubokou, intenzivní masáž análního kanálku, na kterou budete dlouho vzpomínat.

     

    • Vysoce kvalitní materiál a bezpečné použití: Silikon bez ftalátů je nejen neuvěřitelně příjemný, ale také se snadno čistí. Vše tak zůstává vždy hygienické a příjemné. Úžasný materiál, který je dostatečně stabilní a zároveň pružný, takže butt plug je cítit přesně na těch správných místech!

     

    • Intenzivní potěšení: Díky hladké hlavičce je zavádění prvních pár centimetrů butt plug poměrně snadné, ale poté četné drážky na dříku butt plug zajišťují obzvláště silnou stimulaci análního otvoru. Čím hlouběji štíhlý butt plug proniká, tím ohromnější je anální stimulace.

     

    • Pro dlouhotrvající dobrodružství: Tento anální kolík je nepřetržitý butt plug, který splní vaše sny o dokonalé penetraci - dokonce i celý den nebo celou noc, když spíte! Díky speciálnímu designu se nožička análního kolíku sama vcucne mezi vaše hýždě. Měli byste vědět, že nožička butt plug je víc než jen designový prvek; hraje zásadní roli v bezpečnosti a pohodlí. Patka zabraňuje tomu, aby se butt plug zasunul příliš hluboko do análního kanálu. Patka navíc dodává butt plug stabilitu, kterou potřebuje, aby během používání zůstal na místě a nechtěně z vás nevyklouzl. To je důležité zejména pro ty, kteří chtějí nosit butt plug delší dobu nebo dokonce pod oblečením na veřejnosti. Umožňuje to patka, která je diskrétně umístěna mezi hýžděmi. V neposlední řadě usnadňuje bezpečné a kontrolované odstranění butt plug po použití.

     

    Rozměry na první pohled:

     

    • Velikost S: délka 14 cm, průměr 26 mm
    • Velikost M: délka 17 cm, průměr 31 mm
    • Velikost L: délka 20 cm, průměr 36 mm

     

    S 24/7 butt plug z řady Extremeo se vaše fantazie konečně stanou skutečností. Odvažte se a užijte si nesrovnatelný pocit, že máte v sobě butt plug 24 hodin denně, 7 dní v týdnu!

     

    Čištění a používání análních kolíků Extremeo:

     

    • Snadné použití: Zavádění análního kolíku může být krásným a příjemným zážitkem, zejména pokud víte, jak to správně udělat. Pro snadnější zavádění análního kolíku do konečníku doporučujeme náš oblíbený sprej Extremeo. Krátký sprej uvolní svěrací svalstvo a ze zavádění análního kolíku udělá obzvlášť jemný požitek.

     

    • Správný lubrikant a lubrikační stříkačka: Správný lubrikant může znamenat velký rozdíl. U silikonových výrobků, jako je anální kolík Extremeo, byste se měli vyhnout lubrikantům na bázi silikonu, protože mohou materiál poškodit. Místo toho doporučujeme lubrikanty na vodní bázi, jako je náš Aquameo nebo Alphamale Aqua. Ty poskytují příjemný pocit a jsou bezpečné pro použití se silikonovými análními kolíky. Aplikace Lube Shooter nebo lubrikantu optimalizuje zážitek z análních sexuálních hraček, jako jsou anální kolíky. Díky němu se lubrikant v análním kanálku rozprostře hlouběji a rovnoměrněji, takže je zavádění análního kolíku pohodlnější a bezpečnější. Protože anální otvor neprodukuje vlastní lubrikant, dostatečný přísun lubrikantu snižuje tření a riziko poranění. Stránka Lube Shooter navíc umožňuje čistou a přesnou aplikaci bez plýtvání lubrikantem.

     

    • Čištění: Po každém použití je třeba anální kolík Extremeo důkladně vyčistit. Teplá voda a jemné mýdlo snadno odstraní většinu nečistot. Pro důkladné a hygienické čištění doporučujeme také náš sprej VERYCLEAN. Rychlý nástřik zajistí, že butt plug bude vždy připraven na další dobrodružství.

     

    Další podrobnosti:

     

    • butt plug
    • Extremeo ® je registrovaná ochranná známka společnosti MEO Germany.
    • Materiál: Vyrobeno z vysoce kvalitního silikonu, bez ftalátů
    • Anální kolík používejte pouze s lubrikanty na vodní bázi, jako je Alphamale Aqua nebo Aquameo a náš Lube Shooter.
    • Pro tento butt plug doporučujeme náš výrobek Extremeo: Tento sprej funguje bez ztráty citlivosti, snižuje bolestivou citlivost svěrače a pomáhá dosáhnout nespoutané sexuální extáze.
    • S novými análními špunty Extremeo vám nyní nabízíme všestranně bezstarostný balíček pro vaše anální dobrodružství. MEO je průkopníkem nejen pokud jde o světoznámé produkty, jako je Extremeo Anal Relax Spray, ale také vždy hledá nejlepší a nejinovativnější způsoby, jak zlepšit anální sex. Logickým pokračováním naší vášně pro anální produkty je uvedení inovativních análních kolíků řady Extremeo. Na základě dlouholetých zkušeností a zpětné vazby od našich věrných zákazníků jsme vyvinuli anální kolíky, které nastavují nové standardy v oblasti designu, pohodlí a funkčnosti.

    Mohlo by vás zajímat i toto:

    HODNOCENÍ ZÁKAZNÍKŮ

    Hodnocení 

    Muy buena calidad

    Es de buena calidad, solo que se me ha quedado pequeño enseguida, tenía que haber pillado otro de mayor tamaño Por lo demás todo estupendo, desde la calidad del plug hasta la atención recibida. Volveré a comprar en este sex shop sin dudarlo.

      Hodnocení 

      A fun challenge!

      This Extremeo buttplug feels so good, and it's amazing to feel and see how far you can go the first time you use it, and to see that you can take more and more with each use after that. Would recommend for anyone who likes a little anal stimulation when they masturbate. The orgasms are amazing! Thank you MEO. I will buy more exciting products

        Hodnocení 

        Reaches new depths.

        Excellent purchase. Results were amazing. Good feel to the product. Well constructed. Takes your breath away! (In a good way!)

          Hodnocení 

          Sehr schöner Dildo

          Ein wahrer Wonnespender ist der MEO-Dildo,schnell ausgepackt und ausprobiert. Flutscht sehr geil rein, da kommt Freude auf. Wird eins meiner Lieblingstoys werden.Klare Kaufempfehlung. Wenn man auf Analsex steht ist man mit diesem Dildo sehr gut bedient!

            Hodnocení 

            Super Form

            Super Form, tolles Material, nicht zu weich und nicht zu hart. Der Fuß saugt sich quasi zwischen den Arschbacken fest, so dass der Plug immer bequem sitzt und nicht rein- oder rausrutscht. Ideal für Spaziergänge, Schlafen, Arbeit und mehr. Man spürt ihn ganz deutlich und die Größe ist echt perfekt. Kann ich jedem Interessierten sehr empfehlen.

              Napište vlastní recenzi

              Butt plug Extremeo - Anální dildo 24/7

              Butt plug Extremeo - Anální dildo 24/7

              Již po krátké době se štíhlý a dokonale tvarovaný anální kolík 24/7 butt plug stal nejprodávanějším análním kolíkem MEO. A to právem, protože tvar, povrch, velikost a skvělý materiál nabízejí vše, co si od dokonalého análního kolíku pro nepřetržité používání můžete přát!

              Napište vlastní recenzi

              Ostatní zákazníci také zakoupili:

              30 další položky ve stejné kategorii: