Od 18 let

Následující stránky jsou určeny pouze pro dospělé. Vstupem na stránky potvrzujete, že je vám nejméně 18 let.

Penisové zátky

Zpravodaj

Tailbone Alpha Urethral sonde Penis Plug

Dokonalou stimulaci močové trubice a trvalý trénink dilatace močové trubice slibuje náš kolík Tailbone "Alpha" Urethral sonde Penis Plug.

Více informací

1147/00

k dispozici na

    Více informací

    Dokonalou stimulaci močové trubice a trvalý trénink rozšíření močové trubice slibuje náš kolík Tailbone "Alpha" Urethral sonde Penis Plug.

     

    Náš penisový kolík má zaváděcí délku přibližně 120 mm a maximální průměr 10 mm. Je vyroben z vysoce leštěné nerezové oceli bez obsahu niklu.

     

    Pohyblivý kroužek nejenže zabraňuje vklouznutí penisového kolíku dovnitř a zaručuje maximální bezpečnost při používání. Lze jej použít také jako "kroužek na žalud". Vnitřní průměr je přibližně 27,5 mm. Kroužek se nasadí na okraj žaludu a penisový kolík se zasune do močové trubice. Penisový kolík je tak nádherným šperkem se vzrušujícím účinkem.

     

    Návod k použití:

     

    Návod k použití: Sondes nebo penisový kolík je třeba používat pečlivě a svědomitě. Hygiena a lubrikant jsou nezbytné. Močová trubice je obklopena četnými svaly a nervy, proto je tak citlivá a úžasně dráždivá.

     

    Před použitím je třeba penisový kolík očistit a vydezinfikovat vhodným, k pokožce šetrným prostředkem. Lubrikant by měl být aplikován ve velkém množství, aby nedošlo k poškození citlivé močové trubice. K tomuto účelu doporučujeme naše výrobky VERYCLEAN Spray a VERYDEEP Lubricant.

     

    Nápady na hraní:

     

    Proč by měl být penis vaší partnerky hýčkán vždy jen zvenčí? Bude sténat rozkoší, pokud bude stimulován i zevnitř vhodným kolíkem na penis! Po zasunutí delšího dilatátoru se žalud líbá, tře, hněte a ohýbá se dřík penisu proti vnitřnímu odporu tyčinky.

     

    Omezení a svazování jsou pro většinu mužů dostatečně vzrušující. Pokud je navíc, a pro partnerku nečekaně, zaveden jeden z našich penisových kolíků nebo sondes, srdce bezbranného muže okamžitě bije rychleji ... Jen stěží se bude držet na uzdě nadržeností......

     

    Mohlo by vás zajímat i toto:

    HODNOCENÍ ZÁKAZNÍKŮ

    Hodnocení 

    Sehr gutes Produkt EMPFEHLUNG

    Der Tailbone Penis Plug Sound mit Ring ist richtig gut verarbeitet. Das Einführen mit Gleitmittel ist ein herrliches Gefühl, zu spüren wenn er immer tiefer in dich eindringt.

    • 1 z 1 zákazníků shledalo tuto recenzi užitečnou.
    Hodnocení 

    Unglaublich geil

    Wir sind vom Tailbone Alpha Urethral Sound Penis Plug total begeistert und möchten ihn nicht mehr missen. Ich kann den Plug in kompletter Länge einführen. Ab einer gewissen Tiefe habe ich wirklich das Gefühl, das er sich bei Bewegung wie von selbst in die Harnröhre einsaugt.

      Napište vlastní recenzi

      Tailbone Alpha Urethral sonde Penis Plug

      Tailbone Alpha Urethral sonde Penis Plug

      Dokonalou stimulaci močové trubice a trvalý trénink dilatace močové trubice slibuje náš kolík Tailbone "Alpha" Urethral sonde Penis Plug.

      Napište vlastní recenzi

      Ostatní zákazníci také zakoupili:

      30 další položky ve stejné kategorii: