Od 18 let

Následující stránky jsou určeny pouze pro dospělé. Vstupem na stránky potvrzujete, že je vám nejméně 18 let.

Penisové zátky

Zpravodaj

Alphamale - COCKTRAINER™ - Penis plug

Alphamale COCKTRAINER™ je osobní tréninkové zařízení pro rozšíření močové trubice pro sexuální stimulaci. Penisový kolík, který je k dispozici ve třech velikostech, je vstupní branou k novým erotickým pocitům a intenzivnějším sexuálním zážitkům, ať už o samotě, nebo v páru.

Více informací

k dispozici na

Více informací

Alphamale COCKTRAINER™ je osobní tréninkové zařízení pro rozšíření močové trubice pro sexuální stimulaci. Je k dispozici ve třech velikostech a je vstupní branou k novým erotickým pocitům a intenzivnějším sexuálním zážitkům, ať už o samotě, nebo v páru.

Každý z těchto penisových kolíků je přibližně 123 mm dlouhý a segmentovaný, s rostoucím průměrem, který umožňuje postupné a bezpečné rozšíření. Ať už se jedná o začátečníka nebo pokročilého v technice dilatace močové trubice, u MEO si každý najde ten správný penisový kolík pro sebe:

  • Velikost S začíná na průměru 3 mm a zvyšuje se až na 10 mm.
  • Velikost M umožňuje dilataci od 6 mm do 13 mm.
  • Velikost L je pro zkušenější z vás s průměrem od 9 mm do 16 mm.


Díky laserovému značení na každém segmentu penisového kolíku lze snadno sledovat průběh dilatace.

Každý penisový kolík je vyroben z vysoce kvalitní nerezové oceli, vysoce leštěné pro hladký, hygienický a snadno čistitelný povrch. Odnímatelný kroužek na konci penisového kolíku zajišťuje nejen snadnou manipulaci, ale také dodatečnou bezpečnost při používání. V zásadě byste měli začít pomalu, věnovat pozornost svému tělu a postupně zvětšovat velikost, abyste dosáhli co nejlepšího zážitku s penisovým kolíkem.

Pro bezpečný a příjemný zážitek dbejte následujících pokynů: Před a po použití je důležité penisový kolík vydezinfikovat naším INSTACLEAN sprejem. Hygiena je při používání Urethral Play základem všeho. Pro zavádění doporučujeme náš speciálně vyvinutý lubrikant VeryDeep. Zajišťuje šetrné zavádění penisového kolíku, což je v této citlivé oblasti obzvlášť důležité.

Alphamale COCKTRAINER™ je víc než jen sexuální hračka, je to průkopník nové dimenze sexuality. Objevte hloubku svého potěšení s tímto penisovým kolíkem - přesně a bezpečně.

Více informací:

  • Alphamale - COCKTRAINER™ - kolík na penis
  • Materiál: nerezová ocel
  • Osobní "tréninkové zařízení" z Alphamale pro rozšíření močové trubice.
  • Tři penisové kolíky různé tloušťky, každý 123 mm dlouhý, segmentový, se zvětšujícím se průměrem.
  • Velikost S: průměr 3 mm, 4 mm, 5 mm, 6 mm, 7 mm, 8 mm, 9 mm a 10 mm.
  • Velikost M: 6 mm, 7 mm, 8 mm, 9 mm, 10 mm, 11 mm, 12 mm a 13 mm v průměru.
  • Velikost L: průměr 9 mm, 10 mm, 11 mm, 12 mm, 13 mm, 14 mm, 15 mm a 16 mm.
  • Stupnice velikostí: Průměr je vyznačen na každém segmentu laserovým štítkem.
  • Na konci penisového kolíku z nerezové oceli je (odnímatelný) kroužek.
  • Vysoce kvalitní a precizní zpracování, leštěné.
  • Upozornění: Stimulace močové trubice skrývá rizika. Začněte pomalu, vždy používejte vhodné lubrikanty a příslušenství udržujte sterilní.
  • Alphamale COCKTRAINER™ je primárně určen pro mužskou anatomii a stimulaci mužské močové trubice, protože penisový kolík byl speciálně navržen pro zavádění do mužské močové trubice. Roztahování a stimulace močové trubice je praktika, která je běžná především u mužů vzhledem k delší a rovnější struktuře jejich močové trubice. Ženy mají mnohem kratší a jinak tvarovanou močovou trubici, a proto je použití výrobků, jako je Alphamale Uretrální trenažér, u žen komplikovanější a méně obvyklé. I když je stimulace močové trubice možná i u žen, vyžaduje nástroje speciálně navržené pro ženskou anatomii, aby splňovaly zvláštní potřeby a bezpečnostní požadavky. Pokud se o stimulaci močové trubice zajímají ženy, je důležité používat výrobky určené speciálně pro ženskou anatomii, aby se minimalizovala rizika a zajistil bezpečný a příjemný zážitek.
  • MEO a Alphamale jsou registrované ochranné známky společnosti MEO v Německu. Všechny ostatní názvy značek, loga a ochranné známky jsou majetkem příslušných vlastníků.

 

Mohlo by vás zajímat i toto:

HODNOCENÍ ZÁKAZNÍKŮ

Zatím žádné komentáře zákazníků

Napište vlastní recenzi

Alphamale - COCKTRAINER™ - Penis plug

Alphamale - COCKTRAINER™ - Penis plug

Alphamale COCKTRAINER™ je osobní tréninkové zařízení pro rozšíření močové trubice pro sexuální stimulaci. Penisový kolík, který je k dispozici ve třech velikostech, je vstupní branou k novým erotickým pocitům a intenzivnějším sexuálním zážitkům, ať už o samotě, nebo v páru.

Napište vlastní recenzi

Ostatní zákazníci také zakoupili:

30 další položky ve stejné kategorii: