Od 18 let

Následující stránky jsou určeny pouze pro dospělé. Vstupem na stránky potvrzujete, že je vám nejméně 18 let.

Dilda

Zpravodaj

Vlkodlačí dildo

Není to jen mýtus, protože toto vlkodlačí dildo skutečně oživí vaše temné animální fantazie! Černo-červené dildo o délce 27 cm je navíc vybaveno fascinujícími vlčími detaily. Naše slovo: tato příšera vás donutí výt na měsíc!

Více informací

3078/00

Brzy k dispozici

    Více informací

    Není to jen mýtus, protože toto vlkodlačí dildo skutečně oživí vaše temné animální fantazie! Naše bestiální dildo je vyrobeno z vysoce kvalitního, pružného, ručně odlévaného a platinou tvrzeného silikonu. Působivé dildo, které v sobě budete cítit opravdu intenzivně: Díky své vzrušující struktuře, mnoha drážkám a žilkám na hřídeli potěší každého, kdo má rád pomalé, silné pronikání s velkým třením. Na 27 cm dlouhém, černo-červeném vibrátoru jsou navíc fascinující vlčí detaily. Naše slovo: Z tohoto monstra budete výt na měsíc!

     

    Čím je toto dildo tak výjimečné?

     

    Dildo je kompatibilní s patentovaným systémem Vac-U-Lock od Doc Johnson a lze jej použít s připínacím penisem, příslušenstvím Hung System nebo naším šukacím strojem. Dildo je ohebné, ale dostatečně pevné, aby dosáhlo na každé místo hluboko ve vás! Zvládne opravdu všechno a je vhodné pro každou sexuální variaci. Trocha spreje Extremeo usnadní zavádění!

     

    Co je Vac U Lock?

     

    Je to velmi snadné vysvětlit, protože je to vlastně jako doma - zástrčka se zasune do zásuvky! Kde "zástrčka" je zástrčka adaptéru příslušenství a "zásuvka" je profilovaný otvor na spodní straně vibrátoru. Systém Vac-U-Lock znamená vyměnitelný systém, ve kterém lze snadno a rychle kombinovat různá dilda s příslušenstvím Vac-U-Lock. Tento systém se používá pro mnoho vibrátorů, erotických hraček a příslušenství, např. také pro šukací stroje, ale i pro další praktické doplňky (popruhy, postroje, rukojeti pro vibrátory, spojovací zátky, přísavky, vibrační motory atd.) A proč? Protože kombinovat různé hračky a doplňky je velmi praktické a cenově výhodné a ušetříte tím spoustu peněz.

     

    Materiál a péče:

     

    Tento vibrátor je vyroben z vysoce kvalitního silikonu. Materiál je úžasně pružný a kluzký. Použitý vinyl je navíc velmi stabilní, takže vám dildo dlouho vydrží. Výrobek můžete čistit jemným mýdlem a vodou. Pro důkladné čištění však doporučujeme pravidelně používat náš sprej VERYCLEAN.

     

    Více informací:

     

    • Materiál: silikon, neobsahuje ftaláty, snadno se čistí a je šetrný k pokožce
    • Lubrikant: Doporučujeme naše lubrikanty na vodní bázi Alphamale Aqua a Aquameo.
    • Čištění: Vhodné pro všechny typy vodních dutin: Doporučujeme: teplá voda a náš čistič hraček VERYCLEAN
    • Náš sprej EXTREMEO uvolňuje svěrače a usnadňuje zavádění.
    • Řada Vac-U-Lock zahrnuje širokou škálu kompatibilních dild nebo análních kolíků a odpovídajícího příslušenství.
    • Kompatibilní s Vac-U-Lock, Hunglock, Hung System a HiSmith i mnoha dalšími značkami.
    • Vac U Lock™ je ochranná známka společnosti Doc Johnson.
    • Rozměry: Délka 26,6 cm, zasouvací délka 20,3 cm, průměr cca 5 cm.

    Mohlo by vás zajímat i toto:

    HODNOCENÍ ZÁKAZNÍKŮ

    Hodnocení 

    hält was sein Aussehen vermittelt

    Mit einem mystischen Aussehen erweckt der Werwolf-Dildo besondere Aufmerksamkeit. Die vom schwarzen Fell in den leuchtend roten Schaft mit dicker Eichel wechselnde Farbgebung vermittelt heiße Aktivität, die durch die erhabene Struktur auch aktiv realisiert wird. Unabhängig von der Öffnung, die damit penetriert wird, ist ein dominantes, genussvoll strapazierendes und damit wirkungsvolles Eindringen zu erwarten. Damen und Herren werden ihn gern in sich aufnehmen.

    • 2 z 2 zákazníků shledalo tuto recenzi užitečnou.

    Napište vlastní recenzi

    Vlkodlačí dildo

    Vlkodlačí dildo

    Není to jen mýtus, protože toto vlkodlačí dildo skutečně oživí vaše temné animální fantazie! Černo-červené dildo o délce 27 cm je navíc vybaveno fascinujícími vlčími detaily. Naše slovo: tato příšera vás donutí výt na měsíc!

    Napište vlastní recenzi

    Ostatní zákazníci také zakoupili:

    30 další položky ve stejné kategorii: