Od 18 let

Následující stránky jsou určeny pouze pro dospělé. Vstupem na stránky potvrzujete, že je vám nejméně 18 let.

Sinnovator Sexuální hračky

Zpravodaj

Sinnovator Knot Dog Dildo animal dildo

Skotačení může být někdy opravdu skvělé! Většinou se jedná o nekastrované pejsky, kteří se vozí na jiných psech, plyšácích nebo dokonce na lidech, nebo jako v tomto případě na fantastickém psím robertkovi od společnosti Sinnovator, který jen čeká, až ho budete moci ojet.

Více informací

Brzy k dispozici

    Více informací

    Skotačení může být někdy opravdu skvělé! Většinou se jedná o nekastrované pejsky, kteří se vozí na jiných psech, plyšácích nebo dokonce na lidech, nebo jako v tomto případě na fantastickém psím robertkovi Sinnovator, který jen čeká, až ho budete moci ojet.

     

    Psí dildo Sinnovator je skutečné mistrovské dílo! Tento exkluzivní animal dildo od společnosti Sinnovator byl mistrně ručně vyroben a ohromí svou nepřekonatelnou kvalitou. Vypadá skvěle a stejně skvěle se i cítí. Díky realistickým detailům toto efektní dildo jistě probudí vaši zvířecí stránku! Díky vystouplým žilkám, výrazné předkožce nebo žaludu a charakteristické "bouli" na základně zaručuje tento psí penis uspokojení na velmi zvláštní úrovni. Výrazná špička dilda vyvíjí při každém přírazu dokonalý tlak na správné místo, zatímco vypouklé koule zajišťují jedinečnou intenzitu při pronikání hluboko dovnitř.

     

    Psí dildo Sinnvoator je vyrobeno z vysoce kvalitního platinového silikonu. Psí dildo však není jen fantastické, ale je také bezpečné pro tělo, netoxické a kompatibilní s vaším oblíbeným lubrikantem na vodní bázi. Navíc je dostatečně pevné pro dokonalý průnik a zároveň si zachovává optimální pružnost, aby se přizpůsobilo tělu a poskytlo individuální uspokojení.

     

    Psí dildo bylo navrženo exkluzivně společností Sinnovator a je k dostání online na MEO.

     

    K této erotické hračce SINNOVATOR doporučujeme náš lubrikační gel MANCUNT. Tento lubrikant kombinuje výhody dvou světů: Klouže jako silikon a smývá se stejně snadno jako voda. Díky lubrikantu MANCUNT je používání erotických hraček SINNOVATOR dechberoucím požitkem. Naneste dostatečné množství lubrikantu na erotickou pomůcku a pomocí našeho "lubrikačního střelce" si ho trochu zasuňte do análního otvoru. Doporučujeme také použít náš sprej EXTREMEO. Tento sprej je ideální volbou pro začátečníky v oblasti análního sexu i pro zkušené fanoušky erotických hraček SINNOVATOR. Před použitím erotické hračky SINNOVATOR byste ji měli důkladně očistit naším sprejem VeryClean.

     

    Více informací:

     

    • Ručně vyráběné dildo pro psy z platinového silikonu - je výborně cítit, je samozřejmě netoxické a šetrné k tělu.
    • Extrémně realistické detaily, jako jsou vystouplé žíly, výrazná boule se stručnou špičkou a velký vypouklý "knoflík" u základny.
    • K dispozici ve třech velikostech. Dostatečně pevný pro dokonalý průnik, přesto dostatečně pružný, aby se ohýbal spolu s tělem
    • Obvod: malý: 18,5 cm, střední: 25,5 cm, velký: 27,94 cm.
    • Vnitřní průměr: Malý: 6 cm, Střední: největší bod: 8,13 cm, Velký: 9 cm.
    • Vkládací délka: Malý: 17 cm, Střední: 20,32 cm, Velký: 25,4 cm.
    • Délka: střední: 21,59 cm, velká: 26,67 cm.
    • Celkový průměr: Střední: základna: 7,37 cm, Velký: základna: 8,89 cm
    • Hmotnost: Malý: 0,3 kg, Střední: 0,46 kg, Velký: 0,8 kg

    Mohlo by vás zajímat i toto:

    HODNOCENÍ ZÁKAZNÍKŮ

    Hodnocení 

    I have two of these

    There are many similar toys on the market, but I find most of them to be almost comical, or just ugly. Not this one! This is a beautiful fantasy cock that I can take seriously. What a sexy toy!

      Hodnocení 

      Feels amazing and looks gorgeous

      I wanted to try something new and when I found the MEO site I was spoilt for choice. I found this knot dildo and the idea of it was filthy so knew I had to have it and am so glad I did. I went for a medium and when it arrived I was over the moon! It looks absolutely stunning and feels incredible in my hand and other places. I couldn't be happier and fully recommend one of these to anyone as it's my new favourite.

        Napište vlastní recenzi

        Sinnovator Knot Dog Dildo animal dildo

        Sinnovator Knot Dog Dildo animal dildo

        Skotačení může být někdy opravdu skvělé! Většinou se jedná o nekastrované pejsky, kteří se vozí na jiných psech, plyšácích nebo dokonce na lidech, nebo jako v tomto případě na fantastickém psím robertkovi od společnosti Sinnovator, který jen čeká, až ho budete moci ojet.

        Napište vlastní recenzi

        Ostatní zákazníci také zakoupili:

        11 další položky ve stejné kategorii: