Od 18 let

Následující stránky jsou určeny pouze pro dospělé. Vstupem na stránky potvrzujete, že je vám nejméně 18 let.

Sinnovator Sexuální hračky

Zpravodaj

Anální dildo Sinnovator Surge

Svezte se na vlně análního potěšení s análním dildem Sinnovator Surge ! Je ručně vyrobeno z nejlepšího silikonu a má vzrušující design, díky kterému je ideální pro hluboký anální trénink.

Více informací

2718/00

Brzy k dispozici

    Více informací

    Svezte se na vlně análního potěšení se zařízením Sinnovator Surge Análním dildem! Je ručně vyrobeno z nejlepšího silikonu a má vzrušující design, díky kterému je ideální pro hluboký anální trénink.

     

    Tyto velké, krásné kuličky vám během análních sezení poskytnou zcela nové pocity! Kuličky s požitkem vyskakují dovnitř, jedna po druhé, a stimulují citlivá nervová zakončení v análním kanálu. Hřídel ve tvaru vlny vytváří vlny a záchvěvy vzrušení, když se pohybuje směrem k vašemu sladkému místu, prostatě. O bezpečnost je také postaráno, protože základna ve tvaru T umožňuje rychlé a snadné vytažení na vrcholu rozkoše!

     

    Tyto obří anální kuličky byly navrženy pomocí nejnovější technologie 3D tisku a ručně vytvarovány z vysoce kvalitního platinového silikonu. Vypadají stejně dobře jako na dotek! Jsou také 100% bezpečné pro tělo, netoxické a neobsahují ftaláty. Jsou kompatibilní se silikonovými i vodními lubrikanty.

     

    K této erotické hračce SINNOVATOR doporučujeme náš lubrikant MANCUNT. Tento lubrikant kombinuje výhody dvou světů: Klouže jako silikon a smývá se stejně snadno jako voda. Díky lubrikantu MANCUNT je používání erotických hraček SINNOVATOR dechberoucím potěšením. Naneste dostatečné množství lubrikantu na erotickou hračku a pomocí našeho "lubrikačního střelce" si vložte trochu lubrikantu do análního otvoru. Doporučujeme také použít náš sprej EXTREMEO. Tento sprej je ideální volbou jak pro začátečníky v oblasti análního sexu, tak pro zkušené fanoušky erotických hraček SINNOVATOR. Před použitím erotické hračky SINNOVATOR byste ji měli důkladně očistit naším sprejem VeryClean.

     

    Více informací:

     

    • Svezte se na vlně rozkoše s těmito obrovskými análními kuličkami od společnosti Sinnovator!
    • Ideální pro hluboký anální trénink
    • Základna ve tvaru T pro rychlé a snadné vyjmutí.
    • Vyvinuto pomocí nejnovější technologie 3D tisku a ručně tvarováno z vysoce kvalitního platinového silikonu - 100% bezpečné pro tělo, netoxické a bez ftalátů.
    • Obvod: Hlava: 15,5 cm, dřík: 10 cm
    • Zaváděcí délka: 22 cm
    • Délka: 25 cm
    • Celkový průměr: hlavice: 5 cm, dřík: 3 cm
    • Hmotnost: 0,35 kg

    Mohlo by vás zajímat i toto:

    HODNOCENÍ ZÁKAZNÍKŮ

    Hodnocení 

    Ein sehr tolles Material

    Der Anal Dildo selbst ist aus einem tollen Material, das sich wunderbar weich anfühlt. Störende "Nähte", wie man sie an ähnlichen Dildos findet, sind hier nicht vorhanden. Man kann dem Anal Dildo also eine hervorragende Verarbeitung attestieren.

    • 1 z 1 zákazníků shledalo tuto recenzi užitečnou.

    Napište vlastní recenzi

    Anální dildo Sinnovator Surge

    Anální dildo Sinnovator Surge

    Svezte se na vlně análního potěšení s análním dildem Sinnovator Surge ! Je ručně vyrobeno z nejlepšího silikonu a má vzrušující design, díky kterému je ideální pro hluboký anální trénink.

    Napište vlastní recenzi

    Ostatní zákazníci také zakoupili:

    11 další položky ve stejné kategorii: