Od 18 let

Následující stránky jsou určeny pouze pro dospělé. Vstupem na stránky potvrzujete, že je vám nejméně 18 let.

Sinnovator Sexuální hračky

Zpravodaj

Koňský penis dildo Sinnovator "Stallion

Hledáte dobře obdařeného chlapa, který vám to dá jako pravý hřebec? Pak už nehledejte dál, protože koňské dildo Sinnovator vám nabízí to, o čem jste vždycky snili! Je vyrobeno z nejjemnějšího platinového silikonu a navrženo tak detailně a realisticky, že snadno zastíní koňská dilda jiných výrobců!

Více informací

k dispozici na

    Více informací

    Hledáte dobře obdařeného chlapa, který vám to dá jako pravý hřebec? Pak už nehledejte dál, protože koňské dildo Sinnovator je přesně to, o čem jste vždycky snili! Je vyrobeno z nejjemnějšího platinového silikonu a na animal dildo je tak detailní a realistické, že snadno zastíní koňská dilda od jiných výrobců!

     

    Sinnovator Stallion je obrovský animal dildo, který uspokojí choutky i těch nejzkušenějších Size Queens, zkušených hráčů na zadku i milovníků poníkových hrátek. Toto dildo však není jen na koukání, nabídne vám také jedinečnou anální výzvu! Tento fascinující hřebec je k dispozici ve 4 různých velikostech, od 18 cm do 41 cm délky, a je vhodný pro všechny úrovně, ať už začátečníky, středně pokročilé nebo profesionály. Sinnovator Stallion Penis je prostě skvělý pocit, když prozkoumává nejhlubší nitro a vezme vás na divokou jízdu, která vás maximálně roztáhne a naplní.

     

    Toto fantastické silikonové dildo je věrně reprodukováno a má dokonale výrazný žalud s vystupující brázdou, která je při dopadu na anální otvor báječná. Záhyb kůže v polovině délky hřídele navíc poskytuje dodatečnou stimulaci, zatímco velké baculaté kuličky u základny poskytují jedinečný pocit, když narážejí na dno! Dildo je zcela flexibilní a přizpůsobí se vašemu tělu, takže si ho můžete užívat tak hluboce a smyslně jako žádné jiné dildo!

     

    Zvířecí dildo Sinnovator Stallion bylo vyrobeno z vysoce kvalitního platinového silikonu a při zavádění je senzační, zejména když ho použijete se svým oblíbeným lubrikantem. Dildo je bezpečné pro tělo, netoxické a snadno se čistí a bylo navrženo s ohledem na potěšení A bezpečnost. Díky těžké konstrukci a velké, robustní základně se můžete na toto velké, černé dildo posadit a bezstarostně vyrazit vstříc horizontu.

     

    Myslíte si, že tuto vynikající erotickou hračku najdete i jinde? Rozhodně ne, protože toto dildo je originál od společnosti Sinnovator a je k dostání výhradně v MEO!

     

    K této erotické hračce SINNOVATOR doporučujeme náš lubrikační gel MANCUNT. Tento lubrikant kombinuje výhody dvou světů: Klouže jako silikon a smývá se stejně snadno jako voda. MANCUNT dělá z používání erotických hraček SINNOVATOR dechberoucí potěšení. Naneste dostatečné množství lubrikantu na erotickou pomůcku a pomocí našeho "lubrikačního střelce" si ho trochu zasuňte do análního otvoru. Doporučujeme také použít náš sprej EXTREMEO. Tento sprej je ideální volbou pro začátečníky v oblasti análního sexu i pro zkušené fanoušky erotických hraček SINNOVATOR. Před použitím erotické hračky SINNOVATOR byste ji měli důkladně očistit naším sprejem VeryClean.

     

    Více informací:

     

    • Ručně vyráběné dildo na koně z platinového silikonu - je příjemné na dotek, zcela bez škodlivých látek a šetrné k tělu.
    • Důmyslné detaily, jako je dokonale výrazný žalud, záhyb kůže v polovině výšky a silné kuličky u základny.
    • K dispozici ve 4 různých velikostech.
    • Dokonalá flexibilita, která se přizpůsobí přirozeným konturám těla a poskytne individuální uspokojení
    • Robustní základna pro větší stabilitu.
    • Originální design Sinnovator dostupný exkluzivně u MEO.
    • Obvod: Small - hlava: 11,9 cm, dřík: 15 cm, Medium - hlava: 13,5 cm, dřík: 17,3 cm, Large - hlava: 16,7 cm, dřík: 17,9 cm, XL - hlava: 20,3 cm, dřík: 23,6 cm.
    • Vkládací délka: Small: 18 cm, Medium: 22,8 cm, Large: 30,5 cm, XL: 40,64 cm.
    • Délka Malý: 23,5 cm, Střední: 28 cm, Velký: 36,4 cmm XL: 46,99 cm.
    • Celkový průměr: Small - hlava: 3,8 cm, shaft: 4,8 cm, Medium - hlava: 4,3 cm, shaft: 5,5 cm, Large - hlava: 5,3 cm, shaft: 5,7 cm, XL - hlava: 6,5 cm, shaft: 7,5 cm.
    • Hmotnost: Small: 0,48 kg, Medium: 0,76 kg, Large: 1,42 kg, XL: 1,92 kg

    Mohlo by vás zajímat i toto:

    HODNOCENÍ ZÁKAZNÍKŮ

    Hodnocení 

    Ideal gradient for depth training.

    Speaking personally, this dildo has the ideal gradient for depth training. The ridge below the halfway point (research tells me that it's actually called a 'preputial ring') is always a nice surprise when sliding down this beast. Also, I'd recommend the more rigid 'medium' firmness for a smoother insertion.

    • 2 z 2 zákazníků shledalo tuto recenzi užitečnou.
    Hodnocení 

    This toy isn't for beginners ...

    Looks incredible, the platinum silicone is flexible however firm enough for effective penetration. The size is exactly what I was looking for

    • 2 z 2 zákazníků shledalo tuto recenzi užitečnou.

    Napište vlastní recenzi

    Koňský penis dildo Sinnovator "Stallion

    Koňský penis dildo Sinnovator "Stallion

    Hledáte dobře obdařeného chlapa, který vám to dá jako pravý hřebec? Pak už nehledejte dál, protože koňské dildo Sinnovator vám nabízí to, o čem jste vždycky snili! Je vyrobeno z nejjemnějšího platinového silikonu a navrženo tak detailně a realisticky, že snadno zastíní koňská dilda jiných výrobců!

    Napište vlastní recenzi

    Ostatní zákazníci také zakoupili:

    11 další položky ve stejné kategorii: