Od 18 let

Následující stránky jsou určeny pouze pro dospělé. Vstupem na stránky potvrzujete, že je vám nejméně 18 let.

Sinnovator Sexuální hračky

Zpravodaj

Sinnovator Dagon Tentacle animal dildo

Sinnovator Dagon Depth Training Dildo je mistrovsky tvarované dildo s chapadly, které vyžaduje obdiv. Má jedinečný design, stimulační odstupňované přísavky, úzkou špičku, žebrovanou spodní stranu a pozoruhodné drážky po stranách, které se táhnou po celé délce hřídele.

Více informací

k dispozici na

    Více informací

    Toto zvrhlé dildo se cítí nejlépe ve vašich nejhlubších análních hlubinách, kde se zaručeně budete cítit jako doma a budete chtít víc!

     

    Dildo Sinnovator Dagon Depth Training je mistrovsky tvarované dildo s chapadly, které si přímo říká o obdiv. Má jedinečný design, stimulační odstupňované přísavky, úzkou špičku, žebrovanou spodní stranu a pozoruhodné drážky po stranách, které se táhnou po celé délce hřídele. S monstrózní zasouvací délkou 30 až 57 cm si toto zvrhlé stvoření razí cestu útrobami těla, kroutí se a otáčí pro ohromující, velmi zvláštní uspokojení. Vyvýšené přísavky chapadel navíc vyvíjejí dokonalý tlak na citlivá nervová zakončení pro zcela jedinečný zážitek. Jakmile chapadlo překoná svěrač, slibuje toto efektní tréninkové dildo jedinečnou stimulaci.

     

    Toto fantastické zvířecí dildo, ručně odlévané z nejjemnějšího platinového silikonu, neobsahuje toxiny a ftaláty a je kompatibilní s našimi lubrikanty na vodní bázi. Pružný silikon je při vklouznutí dovnitř báječný, zatímco pohodlně tvarovaná špička umožňuje snadné zavádění. Díky kulaté základně, která zároveň zajišťuje stabilitu, můžete chapadlo postupně zavádět a objevovat zcela nové dimenze rozkoše. Proč si prostě nespočítáte, kolik chapadlových přísavek můžete do análního kanálu zasunout?

     

    K této erotické hračce SINNOVATOR doporučujeme náš lubrikační gel MANCUNT. Tento lubrikant kombinuje výhody dvou světů: Klouže jako silikon a smývá se stejně snadno jako voda. MANCUNT dělá z používání erotických hraček SINNOVATOR dechberoucí potěšení. Naneste dostatečné množství lubrikantu na erotickou hračku a pomocí našeho "lubrikačního střelce" si ho trochu zasuňte do análního otvoru. Doporučujeme také použít náš sprej EXTREMEO. Tento sprej je ideální volbou pro začátečníky v oblasti análního sexu i pro zkušené fanoušky erotických hraček SINNOVATOR. Před použitím erotické hračky SINNOVATOR byste ji měli důkladně očistit naším sprejem VeryClean.

     

    Více informací:

     

    • Monstrózní dildo pro hluboký trénink dostupné ve 3 velikostech - liší se délkou zasunutí.
    • Mimořádně důmyslně navržené, včetně přísavek a dokonale tvarované špičky.
    • Odborně tvarované a ručně odlévané z platinového silikonu
    • Ideální pro hluboké anální cvičení a extrémní anální hrátky
    • 100% bezpečný pro tělo, bez ftalátů, netoxický a kompatibilní se silikonovými a vodními lubrikanty
    • Obvod: malý: 8,5 cm - 19,5 cm, střední: 12,7 cm - 26,67 cm, velký: 9 cm - 21 cm.
    • Vkládací délka: Malý: 30,5 cm, střední: 40,64 cm, velký: 57,15 cm.
    • Délka: Malý: 32,6 cm, střední: 46,99 cm, velký: 60,42 cm,
    • Celkový průměr: malý: 2,7 cm - 6,2 cm, střední: 5,08 cm - 8,89 cm, velký: 3,3 cm - 6,68 cm.
    • Hmotnost: malá: 0,36 kg, střední: 1,9 kg, velká: 1, 1 kg

    Mohlo by vás zajímat i toto:

    HODNOCENÍ ZÁKAZNÍKŮ

    Hodnocení 

    Viel Freude

    Ich würde mich als anal fortgeschritten bezeichnen und habe einen guten Vergleich zwischen vielen verschiedenen Dildos und Anal Plugs. Der Tentakel gefällt mir wirklich gut denn er vereint die Vorzüge eines Butt Plugs und eines großen langen Dildos perfekt. Das Material ist angenehm weich, aber dennoch sehr stabil. Durch seine Form lässt er sich hervorragend einführen und die Noppen fühlen sich fantastisch im Inneren an. Der Saugnapf hält sehr gute auf allen glatten Oberflächen. Ich werde mit dem Sinnovator Dagon Tentakel Animal Dildo noch viel Freude haben und kann ihn an Anfänger zum Dehnen, sowie auch an Fortgeschrittene sehr empfehlen, denn die breiteste Stelle ist wirklich eine Herausforderung. Reinigung geht mit warmen Wasser dem hier empfohlenen Very Clean Spray super einfach.
    Ich werde mir noch weitere Dildos aus der Serie zulegen!

      Hodnocení 

      Bought the large

      Nice and slim at the beginning so even if you're not a pro this is great to slowly build up the size.

      • 2 z 2 zákazníků shledalo tuto recenzi užitečnou.
      Hodnocení 

      Massive!

      Texture is amazing!
      Looks fantastic on a strapon harness

      • 1 z 1 zákazníků shledalo tuto recenzi užitečnou.

      Napište vlastní recenzi

      Sinnovator Dagon Tentacle animal dildo

      Sinnovator Dagon Tentacle animal dildo

      Sinnovator Dagon Depth Training Dildo je mistrovsky tvarované dildo s chapadly, které vyžaduje obdiv. Má jedinečný design, stimulační odstupňované přísavky, úzkou špičku, žebrovanou spodní stranu a pozoruhodné drážky po stranách, které se táhnou po celé délce hřídele.

      Napište vlastní recenzi

      Ostatní zákazníci také zakoupili:

      11 další položky ve stejné kategorii: