Od 18 let

Následující stránky jsou určeny pouze pro dospělé. Vstupem na stránky potvrzujete, že je vám nejméně 18 let.

Sinnovator Sexuální hračky

Zpravodaj

Sinnovator Mandrake Silikonové dildo

Sinnovator Mandrake byl objeven v temné oblasti a nyní hledá nové, výstřední místo, kde by zapustil kořeny! Je doma v nejtemnějších análních hlubinách a hledá osamělé místo, kde by se jí pod povrchem dařilo! Bude v budoucnu žít hluboko ve vás?

Více informací

k dispozici na

    Více informací

    Sinnovator Mandrake byl objeven v temné oblasti a nyní hledá nové, výstřední místo, kde by zapustil kořeny! Je doma v nejtemnějších análních hlubinách a hledá osamělé místo, kde by se jí pod povrchem dařilo! Bude v budoucnu přebývat hluboko ve vašem nitru?

     

    V závislosti na fázi růstu je mandragora Sinnovator k dispozici ve třech různých velikostech. Zaváděcí délka se pohybuje od 16 cm do 27 cm. Upozorňujeme, že větší velikost by měli vyzkoušet pouze zkušení milovníci análního protahování! Mandrake je nádherný exemplář, který vypadá stejně dobře jako na dotek. Svěží textura a výrazné výstupky poskytují příjemný, vyplňující pocit hluboko uvnitř vás, zatímco rafinované kontury kopírují přirozený tvar vašeho análního kanálu pro cílenou stimulaci. Na principu fototropismu se tato zvrhlá rostlina roztahuje a prodlužuje při hledání prostaty pro vaše úplné uspokojení.

     

    Tato úžasná socha byla pečlivě ručně vyrobena a svými složitými a jedinečnými detaily je skutečnou pastvou pro oči. Je vyrobena z nejjemnějšího platinového silikonu, je 100% bezpečná pro tělo, přirozeně netoxická, neobsahuje ftaláty a lze ji odlévat jak silikonovými, tak vodními lubrikanty.

     

    Silikonové dildo Sinnovator Mandrake je kouzelný hybrid rostliny a zvířete, který vás přivede do perverzního šílenství a ochromí nadržeností. A můžete si být zcela jisti, že se nejedná o žádný mýtus!

     

    K této erotické hračce SINNOVATOR doporučujeme náš lubrikační gel MANCUNT. Tento lubrikant v sobě spojuje výhody dvou světů: Klouže jako silikon a smývá se stejně snadno jako voda. MANCUNT dělá z používání erotických hraček SINNOVATOR dechberoucí potěšení. Naneste dostatečné množství lubrikantu na erotickou pomůcku a pomocí našeho "lubrikačního střelce" si ho trochu zasuňte do análního otvoru. Doporučujeme také použít náš sprej EXTREMEO. Tento sprej je ideální volbou pro začátečníky v oblasti análního sexu i pro zkušené fanoušky erotických hraček SINNOVATOR. Před použitím erotické hračky SINNOVATOR byste ji měli důkladně očistit naším sprejem VeryClean.

     

    Více informací:

     

    • Mandragora je podobná lidské podobě nebo kořenu mandragory, který má podle lidové víry magickou moc a pomáhá přinášet bohatství a štěstí
    • Magický kříženec zvířete a rostliny se svůdnými tvary a svěží strukturou a texturou, který vám bude uvnitř příjemný
    • Ruční práce se složitými a jedinečnými detaily - ohromující socha a krása, kterou nelze přehlédnout.
    • K dispozici ve 3 velikostech s různou délkou a průměrem vložení.
    • Ručně odlité z nejjemnějšího platinového silikonu - 100% bezpečné pro tělo, netoxické, bez ftalátů. Pravidelně lubrikujte vodou nebo lubrikanty na bázi silikonu.
    • Obvod: Malý - hlavice: 9 cm, dřík: 14,5 cm, Střední - hlavice: 11 cm, dřík: 5 cm, Velký - hlavice: 14,5 cm, dřík 24,5 cm.
    • Vkládací délka: Malý: 16 cm, Střední: 20,5 cm, Velký: 27 cm.
    • Délka: Malý: 18,5 cm, Střední: 24 cm, Velký: 31 cm.
    • Celkový průměr: Malý - hlava: 2,5 cm, dřík: 5 cm, Střední - hlava: 3 cm, dřík: 6,5 cm, Velký - hlava: 4 cm, dřík: 8,5 cm.
    • Hmotnost: Malý: 0,24 kg, Střední: 0,66 kg, Velký: 1,73 kg

    Mohlo by vás zajímat i toto:

    HODNOCENÍ ZÁKAZNÍKŮ

    Hodnocení 

    Sinnovator

    Ancora da provare, ma descrizione perfetta, texture setosa, non vedo l’ora!

      Hodnocení 

      This was a first animal dildo for my wife and she LOVED it!

      This was a first animal dildo for my wife and she LOVED it! The medium size and firmness for her was perfect. She loved the gradual girth and the way it filled her up. We were skeptical but it was worth every penny! But don’t take my or my wife’s word for it, do yourself a favor and get one! Your partner will thank you!!

      • 1 z 1 zákazníků shledalo tuto recenzi užitečnou.
      Hodnocení 

      A must buy

      - angle self correctly and both buttons get push
      - the curve fits naturally into place
      -the ridge is amazing during insertion and he love watching me grind my clit on it.
      - signature color is BEAUTIFUL
      - the base is very sturdy and will not move easily

      • 1 z 1 zákazníků shledalo tuto recenzi užitečnou.

      Napište vlastní recenzi

      Sinnovator Mandrake Silikonové dildo

      Sinnovator Mandrake Silikonové dildo

      Sinnovator Mandrake byl objeven v temné oblasti a nyní hledá nové, výstřední místo, kde by zapustil kořeny! Je doma v nejtemnějších análních hlubinách a hledá osamělé místo, kde by se jí pod povrchem dařilo! Bude v budoucnu žít hluboko ve vás?

      Napište vlastní recenzi

      Ostatní zákazníci také zakoupili:

      11 další položky ve stejné kategorii: