Od 18 let

Následující stránky jsou určeny pouze pro dospělé. Vstupem na stránky potvrzujete, že je vám nejméně 18 let.

Anal Depth Play

Zpravodaj

Sloní penis dildo

Náš Elephant Penis je dildo, které vyrábíme v 5 velikostech pro velmi zkušené anální experty. Dildo je vyrobeno z Liquid Silicone, je tak flexibilní, že zvládne opravdu všechny polohy a masíruje vaše nejhlubší hlubiny. Působivé detaily, jako je krásně texturovaný dřík a baculatý žalud, dotvářejí realistický vzhled tohoto sloního penisu.

Více informací

k dispozici na

    Více informací

    Náš sloní penis je velmi velký a dlouhý animal dildo, který vyrábíme v 5 velikostech pro velmi zkušené anální experty. Vyrobeno z Liquid Silicone, dildo je tak flexibilní, že zvládne opravdu všechny polohy a masíruje vaše nejhlubší hlubiny. Působivé detaily, jako je krásně strukturovaný dřík penisu a baculatý žalud, dotvářejí realistický vzhled tohoto sloního penisu.

     

    Čím je toto zvířecí dildo tak přitažlivé?

     

    Teoreticky by toto dildo mohlo být právě teď před vámi. Jsme si jisti, že vás napadne nespočet věcí, které byste s tímto animal dildo "sloním penisem" mohli dělat. Už jste si vybrali jednu z 5 velikostí? S trochou lubrikačního gelu MANCUNT byste si s ním mohli užít hned. Mohl by vás hned pořádně vzrušit a způsobit vám gigantické vyvrcholení. Použijte svou fantazii a nechte dildo "pracovat" uvnitř vás .....

     

    Jak používat velmi dlouhé dildo se sloním penisem?

     

    Vzhledem k jeho délce a obvodu může být zavádění velmi dlouhého vibrátoru se sloním penisem zpočátku obtížné. Nespěchejte, postupujte pomalu a zvolte si polohu, která vám umožní roztáhnout tělo. Oblíbenou pomůckou je náš polštář ASS UP. Lehněte si na záda, pod zadeček si položte náš polštář ASS UP a nohy zvedněte a roztáhněte. Polštář ASS UP poskytne vašemu tělu stabilní a pohodlnou oporu i v namáhavých polohách. Pevný polštář ASS UP také zabraňuje propadnutí do postele a usnadňuje řadu dalších poloh při sexu nebo sólo sexu.

     

    Použití a čištění vibrátoru Elephant Penis:

     

    Používejte prosím Elephant Penis Dildo pouze s lubrikantem, jako je Mancunt by MEO ® nebo lubrikant na vodní bázi, jako je Aquameo ® nebo Alphamale ®. Sloní penisové dildo by mělo být před a po použití čištěno naším sprejem VERYCLEAN. Před použitím dlouhého dilda můžete také sami použít anální sprchu k vyčištění střev.



    Více informací:

     

    • animal dildo = Dildo se sloním penisem
    • 5 různých velikostí
    • Dimensions: Podrobnosti naleznete na obrázku v článku. Velikost S = délka 38 cm, průměr dříku 2,6 až 4,5 cm. Velikost M = délka 40 cm, průměr dříku 3,3 až 6 cm. Velikost L = délka 42 cm, průměr dříku 3,6 až 6,5 cm. Velikost XL = délka 48 cm, průměr dříku 4 až 7,5 cm. Velikost XXL = délka 55 cm, průměr dříku 4,5 až 8,3 cm.
    • S integrovanou přísavkou (přilne ke všem hladkým povrchům)
    • Vyrobeno z vysoce kvalitního Liquid Silicone, bez ftalátů
    • Používejte prosím pouze s lubrikanty na vodní bázi, jako jsou Alphamale nebo AQUAMEO a naše Lube Shooter.
    • K tomu doporučujeme náš výrobek EXTREMEO: Tento sprej funguje bez ztráty citlivosti, snižuje bolestivou citlivost svěrače a pomáhá dosáhnout nespoutaného análního sexu.
    • animal dildo "Elephant Penis" je vyroben z Liquid Silicone. Lze jej používat análně i vaginálně. Je realisticky vymodelovaný podle originálu a precizně vyrobený.

     

    Mohlo by vás zajímat i toto:

    HODNOCENÍ ZÁKAZNÍKŮ

    Hodnocení 

    perfetto

    perfetto, come da descrizione. forse avrei dovuto prendere una taglia più grande.

    • 2 z 3 zákazníků shledalo tuto recenzi užitečnou.
    Hodnocení 

    Fantastico

    Ho preso la misura più piccola, essendo un po’ alle prime armi con le penetrazioni anali e la dimensione è perfetta!
    Fantastico sia in solitudine che in compagnia godendo della doppia penetrazione!

    • 2 z 3 zákazníků shledalo tuto recenzi užitečnou.
    Hodnocení 

    Super Dildo

    Du willst mit Deinem Partner einen sexuell aufgeladenen Abend erleben? Mit dem Animal Dildo „Elefanten Penis“ ist dies möglich. Angefangen mit einfachem "Aufwärmen" und etwas Poppers, kann nun der Animal Dildo zum Einsatz kommen. Ganz langsam wird er eindringen. Dein Freund lenkt ihn und gibt die Geschwindigkeit vor. Nimmst Du wahr wie er ständig tiefer eindringt? Es ist die Mischung zwischen Pein und Verlangen. Er schiebt ihn immer weiter. Bis der echt große Animal Dildo völlig in Dir verschwunden ist. Nun wird der Dildo wieder rausgezogen, ebenso langsam. Er ist im Freien! Allerdings geht es erneut von vorne los, nur rasanter. Jede Runde dringt der Animal Dildo schneller und tiefer ein bis hin zum atemberaubenden analen Orgasmus.

    • 6 z 7 zákazníků shledalo tuto recenzi užitečnou.

    Napište vlastní recenzi

    Sloní penis dildo

    Sloní penis dildo

    Náš Elephant Penis je dildo, které vyrábíme v 5 velikostech pro velmi zkušené anální experty. Dildo je vyrobeno z Liquid Silicone, je tak flexibilní, že zvládne opravdu všechny polohy a masíruje vaše nejhlubší hlubiny. Působivé detaily, jako je krásně texturovaný dřík a baculatý žalud, dotvářejí realistický vzhled tohoto sloního penisu.

    Napište vlastní recenzi

    Ostatní zákazníci také zakoupili:

    30 další položky ve stejné kategorii: