Od 18 let

Následující stránky jsou určeny pouze pro dospělé. Vstupem na stránky potvrzujete, že je vám nejméně 18 let.

BDSM elektrostimulace

Zpravodaj

Wartenbergovo kolíčkové kolo Dr. Sado pro elektrostimulaci

Nervové kolo Dr. Sado lze připojit přímo k elektrostimulačnímu zařízení. Kontaktní plocha hrotů je obzvláště malá, proto je každý dotek vnímán jako obzvláště intenzivní nebo bolestivý.

Více informací

8297/00

49,90 €


-65%

17,47 €

plus náklady na dopravu

k dispozici na

    Více informací

    Nervové kolo Dr. Sado lze připojit přímo k elektrostimulačnímu zařízení. Kontaktní plocha hrotů je obzvláště malá, takže každý dotek je vnímán jako obzvláště intenzivní nebo bolestivý.

    Pocit je dráždivý; pocit mění nejen síla proudu, ale také rychlost, s jakou se kolečko s hroty převaluje po kůži. Nervové kolečko Dr. Sado potěší každého průměrného Top.

     

    Poznámka: Pro dokončení obvodu a elektrifikaci výrobku je nutné použít elektrifikované nervové kolečko ve spojení s jinou monopolární hračkou (např. hračkou MEO®) Motýlí elektrodou nebo MEO® Electric Cockring) a připojit ke stimulačnímu proudovému zařízení, jako je například náš SexBox(klikněte zde).

     

    Doporučení pro BDSM:

     

    Vyzkoušejte nervové kolečko Dr. Sado na různých částech těla, například na vnitřní straně stehen, chodidlech nebo dokonce na genitáliích, a objevte nejintimnější body rozkoše svého partnera. Pokožka bude po hrátkách s kolečkem Dr. Sado mimořádně citlivá, a proto dokonale připravená na další ošetření našimi jarními lechtátky nebo SM svíčkami. Pro další obohacení smyslových zážitků doporučujeme použít větrník s některou z našich pásků přes oči.

     

    Použití:

     

    Díky svému tvaru se dá držet jako příbor a pomocí ukazováčku směřujícího dopředu můžete měnit tlak. Díky ergonomické rukojeti se snadno a pohodlně drží i nezkušeným uživatelům.

     

    Experimentujte s různými úrovněmi potěšení a bolesti pomocí změny tlaku. Nechte kolečko Dr. Sado Nerve Wheel lehce klouzat po kůži, abyste získali pocit lehkého brnění. Můžete také přitlačit o něco silněji pro přímější a intenzivnější pocit mravenčení.

     

    Hygiena:

     

    Protože se přístroj používá i na citlivé oblasti pokožky v intimní oblasti, doporučujeme jej před použitím důkladně očistit naším čističem hraček VERYCLEAN.

     

    Upozornění:

     

    Dr. Sado Nerve Wheel není určen ke zranění. Při nadměrném tlaku však může pokožku poranit.

     

    Další informace:

     

    Jehlové kolečko lze použít ve všech oblastech BDSM. Například v bondáži je válení po chodidlech oblíbenou praktikou, když je partner svázán za nohy.

     

    V oblasti dominance a submisivity lze zařízení použít jako trestající pomůcku při výchovných hrách.

     

    Také v klinické erotice se často používá jako pomůcka při hraní rolí s lékařským vybavením.

     

    V neposlední řadě je jehlové kolečko účinnou pomůckou také v oblasti sadismu a sadomasochismu pro vyvolání slastné bolesti i při tvrdších sadomasochistických sezeních - zejména když se jehlovým kolečkem přejíždí po citlivých místech kůže v oblasti genitálií.

     

    Více informací:

     

    • Nervové kolečko (jehlové kolečko) pro elektrostimulaci
    • Délka cca 18 cm,
    • Průměr kolečka cca 2 cm,
    • S ostrými hroty!
    • Důkladně izolované a drátované.

     

    Mohlo by vás zajímat i toto:

    HODNOCENÍ ZÁKAZNÍKŮ

    Hodnocení 

    Top Produkt, das jeden Spielzeugkoffer in Sachen E-Play wundervo

    Top Produkt, das jeden Spielzeugkoffer in Sachen E-Play wundervoll erweitert: durch das Nervenrad wird ja die Haut ja sowieso schon kribbelnd stimuliert – das noch in Kombination mit selbstgewählten Stromimpulsen schafft ein intensives Erlebnis auf sehr vielen Ebenen.

      Hodnocení 

      Un vrai plus!

      J'avais déjà essayer les roue à pic mais sans grande réaction par contre avec l’électro en même temps on ressent chaque pique jusqu'au plus profond du muscle qui se contracte sous l'effet de l’électro.
      Un délice/supplice a recommande!

        Hodnocení 

        Single Electro Wartenberg Pinwheel

        This is a great toy, which can be used all over the body. Even with the most intense sensations, there’s no need for blood or marks. My lover really enjoys producing those sensations on my body. Her favorite, and the most powerful, is to roll it along my inner thighs, along the space between my legs and groin, along my perineum, across my pubic hair just above my cock, onto my balls, and then up and down my erect and dripping dick. She says, “I wonder how high up I can go,” as I express a mixture of great arousal, anxiety and pain. She runs it up and down both sides of my shaft, and circles my penis. With the cutting sensation this is an over the top experience as she move the wheel higher and higher on my dick. It takes confidence in your partner, but it brings me close to cuming.

        • 1 z 1 zákazníků shledalo tuto recenzi užitečnou.
        Hodnocení 

        Unbearably ticklish sensations.

        You can't imagine how bad these things can tickle when lightly run up and down the soles of the feet for someone who is extremely ticklish. Unbearably ticklish sensations.

        • 1 z 1 zákazníků shledalo tuto recenzi užitečnou.

        Napište vlastní recenzi

        Wartenbergovo kolíčkové kolo Dr. Sado pro elektrostimulaci

        Wartenbergovo kolíčkové kolo Dr. Sado pro elektrostimulaci

        Nervové kolo Dr. Sado lze připojit přímo k elektrostimulačnímu zařízení. Kontaktní plocha hrotů je obzvláště malá, proto je každý dotek vnímán jako obzvláště intenzivní nebo bolestivý.

        Napište vlastní recenzi

        Ostatní zákazníci také zakoupili:

        18 další položky ve stejné kategorii: