Od 18 let

Následující stránky jsou určeny pouze pro dospělé. Vstupem na stránky potvrzujete, že je vám nejméně 18 let.

Masturbátory pro muže

Zpravodaj

Dick Station Blowbot

Revoluční a jedinečný masturbátor Dick Station Blowbot inspiruje muže po celém světě. BLOWBOT byl vyvinut s velkou vášní a inovativním duchem, aby přivedl vaše fantazie o kouření k životu! BLOWBOT zastíní všechny dosud známé masturbátory a nabízí zcela nový způsob masturbace.

Více informací

3689/00

199,90 €


-50,00 €

149,90 €

plus náklady na dopravu

k dispozici na

    Více informací

    Revoluční a jedinečný masturbátor Dick Station Blowbot inspiruje muže po celém světě. BLOWBOT byl vyvinut s velkou vášní a inovativním duchem, aby přivedl vaše fantazie o kouření k životu! Zastíní všechny dosud známé masturbátory a nabídne zcela nový způsob masturbace.

    Masturbátor BLOWBOT je skutečným zázrakem moderní sexuální techniky, který zaujme nejen kvalitními materiály a všestrannými funkcemi, ale také propracovaným designem. Masturbátor je vyroben z ABS, silikonu a TPE a kombinuje odolnost s pohodlnou manipulací pro dechberoucí blowjob.

    Výjimečnou vlastností masturbátoru BLOWBOT je funkce vyhřívání, která masturbátor zahřeje až na 45 stupňů pro ještě realističtější pocit z felace.

    Ovládá se jednoduše stisknutím tlačítka, což usnadňuje jeho používání. Díky proměnlivé síle vibrací a nastavitelné frekvenci lze přístroj přizpůsobit osobním preferencím. rozmanitou stimulaci zajišťuje 20 různých možností nastavení, přičemž kombinace vibrací a funkce přítlaku/pulzace slibuje pestrý a intenzivní zážitek z felace.

    Za zmínku stojí zejména inovativní držák na chytrý telefon, díky kterému se BLOWBOT stane jedinečným společníkem pro erotická dobrodružství. Ať už sledujete pornofilmy, nebo vedete žhavý videochat - držák nabízí dokonalé umístění smartphonu, které posune potěšení na novou úroveň. Tato funkce otevírá nové možnosti pro interaktivní a vizuálně stimulující masturbační zážitky.

    Celé to završuje působivá doba provozu 120 minut a rychlé nabíjení 120 minut prostřednictvím dodávaného USB kabelu. Rozměry masturbátoru BLOWBOT - šířka 23,50 cm, výška 11,00 cm a hloubka zasunutí 14,00 cm - i hmotnost 1643 gramů podtrhují jeho pevný a ergonomický design.

    Čištění masturbátoru je velmi snadné. Vyjměte návlek z pouzdra opatrným sejmutím plastového krytu na přední straně a zatlačením oranžově zbarvených páček směrem nahoru. Návlek důkladně opláchněte vlažnou vodou, použijte náš sprej VERYCLEAN a před opětovným nasazením do pouzdra nechte návlek důkladně vyschnout. Při čištění pouzdro neotáčejte.

    Automatický masturbátor BLOWBOT je nejen vysoce kvalitní masturbátor pro náročné muže, ale také inovativní pomůcka, která otevírá cestu nové éře masturbace. Díky kombinaci funkčnosti, pohodlí, moderních technologií a jedinečné tepelné funkce nabízí BLOWBOT bezkonkurenční zážitek pro každého, kdo chce zažít skutečně realistický blowjob.

    Další informace:

    • BLOWBOT Automatický masturbátor
    • Materiál: ABS, silikon, TPE
    • Intenzita vibrací: Variabilní vibrace
    • Ovládání: Tlačítko
    • Typ vibrací: Nastavitelné vibrace / více rychlostí
    • Provozní doba: 120 min
    • Nastavení: 20
    • Typ stimulace: Vibrace, šok/pulzace
    • Rozměry: Šířka 23,5 cm, výška 11 cm, hloubka zavedení 14 cm, délka 23,5 cm.
    • Hmotnost: 1643 g
    • Napájení: Nabíječka (USB)
    • Doba nabíjení: 120 minut

     

    Mohlo by vás zajímat i toto:

    HODNOCENÍ ZÁKAZNÍKŮ

    Hodnocení 

    Works great

    Works great let's let the machine do all the work the hands just rest and hold it great product thank you

    • 1 z 1 zákazníků shledalo tuto recenzi užitečnou.
    Hodnocení 

    Hightech-Masturbation in Vollendung

    Dieser hochmoderne Masturbator hat wirklich alles, was ein Mann braucht. Die Handhabung ist super. Der Blowbot ist schnell aufgeladen und einsatzbereit, liegt gut in der Hand - und arbeitet fast von alleine. Die Reinigung, meiner Meinung nach einer der wichtigsten Punkte bei einem Masturbator dieser Klasse, war problemlos, einfach und schnell.
    Die Saugleistung und die verschiedenen Vibrationsmodi sind sehr geil. Die Saugmodi erlauben sogar eine freihändige Benutzung, während die Vibration an den richtigen Stellen ihre Kraft entfaltet. Das Material ist sehr weich und anschmiegsam. Es macht sehr viel Spaß, damit zu spielen.
    Es ist beeindruckend, wie weit die Technik schon ist.

    • 3 z 3 zákazníků shledalo tuto recenzi užitečnou.

    Napište vlastní recenzi

    Dick Station Blowbot

    Dick Station Blowbot

    Revoluční a jedinečný masturbátor Dick Station Blowbot inspiruje muže po celém světě. BLOWBOT byl vyvinut s velkou vášní a inovativním duchem, aby přivedl vaše fantazie o kouření k životu! BLOWBOT zastíní všechny dosud známé masturbátory a nabízí zcela nový způsob masturbace.

    Napište vlastní recenzi

    Ostatní zákazníci také zakoupili:

    30 další položky ve stejné kategorii: