Od 18 let

Následující stránky jsou určeny pouze pro dospělé. Vstupem na stránky potvrzujete, že je vám nejméně 18 let.

BDSM obojky

Zpravodaj

BDSM Posture Collar černá kůže, uzamykatelný

Zažijte dechberoucí BDSM zážitek s naší uzamykatelnou kůží Posture Collar. Tento obojek je vyšší a pevnější než tradiční BDSM obojek a nutí hlavu uživatele vzhůru, aby dosáhl vzpřímenější polohy. Těsné uchycení koženého Posture Collar omezuje pohyby hlavy a dodává pocit absolutního podřízení.

Více informací

3330/00

k dispozici na

    Více informací

    Užijte si ohromující BDSM zážitek s naší uzamykatelnou černou kůží Posture Collar. Tento obojek je vyšší a pevnější než tradiční BDSM obojek a nutí hlavu nositele vzhůru, aby dosáhl vzpřímenějšího postoje. Pevné uchycení koženého Posture Collar omezuje pohyby hlavy a dává nositeli pocit kontroly a podřízenosti. Vysoce kvalitní kůže a pečlivé zpracování zajišťují, že náš kožený Posture Collar je nejen funkční, ale také estetický.

     

    Co je na tomto koženém Posture Collar výjimečného?

     

    Na ruční výrobu Posture Collar by MEO ® se používá pouze vynikající hovězí kůže, díky níž je obojek obzvláště stabilní a zajišťuje velmi dobrý komfort nošení během bondage. Obojek Posture Collar pevně a těsně obepíná krk. Pomocí kovových přezek, podobných opasku, lze Posture Collar zapnout a nastavit na libovolný obvod krku. Tři integrované D-kroužky z nerezové oceli nabízejí možnost optimálního začlenění Posture Collar do bondage sezení. Můžete k němu například připevnit vodicí šňůru, řetízky s karabinami, kožená pouta nebo bondage provaz. Díky kvalitním přezkám a nýtům s vyraženým logem MEO®, které používáme, je náš Posture Collar nejen odolný proti manipulaci, ale také natolik odolný, že se ideálně hodí i pro delší a intenzivnější BDSM sezení. Speciální přezky na zadní straně umožňují Posture Collar uzamknout malými visacími zámky. Součástí balení jsou dva visací zámky se stejným klíčem a 4 klíče. Alternativně lze Posture Collar uzamknout také naším elektronickým časovým zámkem MEOBOND. V našem BDSM obchodě najdete také odpovídající kožená pouta na ruce a nohy.

     

    Posture Collar - Správný postoj je třeba se naučit!

     

    A Posture Collar je kožený obojek, který se používá zejména pro BDSM praktiky. Je anatomičtěji tvarovaný, vyšší a tužší než běžné BDSM obojky a nutí hlavu nositele obojek zvednout nahoru, což vede ke vzpřímenějšímu postoji. Je také těsnější a velmi těsně přiléhá ke krku, aby omezil pohyb hlavy a dosáhl specifického držení těla. Ve vztahu BDSM může Posture Collar sloužit jako symbol podřízenosti a dominance. Kromě toho může sloužit jako výchovný prostředek, který nositele nutí zaujmout vzpřímenější postoj a být poslušnější. V jazyce BDSM se Posture Collar často označuje jako "obojek pro držení těla" nebo "obojek pro dominanci". Nošení koženého Posture Collar obojku může vytvořit hlubší pouto mezi zúčastněnými osobami, Top a Sub.

     

    Proč je Posture Collar v bondage tak oblíbený?

     

    KoženýPosture Collar obojek je oblíbený zejména na BDSM scéně, protože poskytuje způsob, jak vyjádřit dominanci a absolutní podřízenost. Nošení obojku může být pro jeho nositele smyslným zážitkem, protože velmi pevně přiléhá a silně omezuje hlavu a krk, čímž navozuje pocit omezení a kontroly. Obojek BDSM může být také jasným symbolem dominantního partnera, který pomáhá ve vztahu nastolit kontrolu a dominanci.

     

    Jak se o kožený obojek Posture Collar starat a jak jej čistit?

     

    Obojky Posture Collar se jednoduše čistí vlhkým hadříkem. K péči o kožený obojek Posture Collar můžete občas použít kvalitní mazadlo na hladkou kůži. Díky němu zůstane kůže Posture Collar obzvlášť pružná. Pouze při správné péči zůstane kožený obojekPosture Collar v optimálním stavu a bude odolný a dlouho sloužit.

     

    Další podrobnosti: V případě potřeby je možné použít i další materiály:

     

    • Další informace o BDSM obojku pro držení těla
    • Materiál: kůže, nerezová ocel
    • Extra vysoký, polstrovaný obojek z pevné kůže, který pevně polohuje a fixuje hlavu.
    • Se zapínáním na dvojitou přezku na zadní straně a třemi pevně připevněnými D-kroužky.
    • Součástí balení jsou dva stejné visací zámky a 4 klíče.
    • Maximální výška cca 17,5 cm, šířka 42 cm
    • Je důležité upozornit, že posturální obojky by se měly používat pouze se souhlasem a s bezpečnostními opatřeními, aby se předešlo případnému zranění nebo citové újmě. Před použitím Posture Collar je vždy důležité jasně komunikovat, aby všichni zúčastnění souhlasili a znali své limity.
    • Posture collar neboli posturální obojek: Posture collar je doslovný překlad anglického termínu "Posture Collar". Posture collar může mít různé provedení, ale obvykle se popisuje jako obojek, který nutí hlavu nositele vzhůru a vynucuje si vzpřímenější držení těla.
    • Dominance collar: Tento termín se často používá na BDSM scéně k označení obojku, který se používá ve scénářích dominance a podřízení. Dominantní obojek může mít různý styl, ale často je vyšší a tužší než tradiční obojek, aby nutil nositele držet hlavu nahoře.
    • Otrocký obojek: Tento termín se používá k označení obojku, který nosí otrok sloužící dominantnímu partnerovi ve scéně BDSM. Otrocký obojek může mít různou podobu, ale obvykle se popisuje jako obojek, který symbolizuje podřízení nositele.
    • BDSM obojek: Tímto termínem se označuje obojek používaný v BDSM jako pomůcka k otroctví. Bondážní obojek může mít různé podoby, ale obvykle se popisuje jako obojek, který nutí nositele zvednout hlavu a omezuje pohyb hlavy.
    • Bondážní obojek: Tímto termínem se označuje obojek používaný při bondáži. Bondážní obojek může mít různé podoby, ale obvykle se popisuje jako obojek, který drží hlavu nositele a omezuje pohyby hlavy.

    Mohlo by vás zajímat i toto:

    HODNOCENÍ ZÁKAZNÍKŮ

    Hodnocení 

    Under Master's full control

    Find it much more comfortable than the other posture collars I own. The locks on the back are also a big plus to remind your Slave that he is under Master's full control. :-)

    • 1 z 1 zákazníků shledalo tuto recenzi užitečnou.
    Hodnocení 

    Very comfortable

    I was surprised at how nice this looks and how comfortable it is to wear. I haven't worn it long term but in short term it is very nice to wear and doesn't rub on my shoulders or make my skin raw.

    • 1 z 1 zákazníků shledalo tuto recenzi užitečnou.
    Hodnocení 

    Fits like it was custom made

    This collar is a perfect fit for me, it almost fits like it was custom made for my neck. The quality is pretty nice and I love the way I look when I'm wearing it.

    • 1 z 1 zákazníků shledalo tuto recenzi užitečnou.
    Hodnocení 

    Le top du top !

    J'ai récemment acheté ce collier BDSM en cuir véritable et je dois dire que je suis absolument ravi ! Ce collier est non seulement stylé, mais aussi très confortable à porter. La qualité du cuir est exceptionnelle et il est clair que ce produit est fabriqué avec soin et précision. En un mot, ce collier BDSM en cuir est le meilleur que j'ai jamais eu ! Je le recommande vivement à tous ceux qui cherchent un accessoire de qualité pour pimenter leurs sessions BDSM. Croyez-moi, vous ne serez pas déçu !

    • 1 z 1 zákazníků shledalo tuto recenzi užitečnou.
    Hodnocení 

    Begeisterung pur

    Ich muss einfach meine Begeisterung für das geile Posture-Collar aus echtem Leder teilen, das ich hier kürzlich gekauft habe! Dieses Halsband hat mich in jeder Hinsicht positiv überrascht! Zunächst einmal hat mich die Qualität des Halsbands absolut begeistert. Das Leder ist hochwertig, weich und angenehm auf der Haut, ohne dabei an Stabilität einzubüßen. Es hält den Kopf wirklich in einer "unverrückbaren", aufrechten Position. Das Design ist einfach klasse: schick, funktional und absolut einzigartig.
    Noch besser: Die Schnallen sind sogar abschließbar, was ein unerlaubtes Ablegen unmöglich macht und und für ein Gefühl der absoluten Auslieferung sorgt. Ich bin nicht der Einzige, der von diesem Halsband begeistert ist – auch meine Partnerin ist absolut überzeugt! Alles in allem kann ich das Halsband von MEO jedem wärmstens empfehlen, der auf der Suche nach einem hochwertigen Accessoire für seine BDSM-Sessions ist. Es hat uns beide wirklich beeindruckt und gehört definitiv zu unseren Lieblingsstücken in unserer Sammlung!

    • 1 z 1 zákazníků shledalo tuto recenzi užitečnou.

    Napište vlastní recenzi

    BDSM Posture Collar černá kůže, uzamykatelný

    BDSM Posture Collar černá kůže, uzamykatelný

    Zažijte dechberoucí BDSM zážitek s naší uzamykatelnou kůží Posture Collar. Tento obojek je vyšší a pevnější než tradiční BDSM obojek a nutí hlavu uživatele vzhůru, aby dosáhl vzpřímenější polohy. Těsné uchycení koženého Posture Collar omezuje pohyby hlavy a dodává pocit absolutního podřízení.

    Napište vlastní recenzi

    Ostatní zákazníci také zakoupili:

    30 další položky ve stejné kategorii: