Od 18 let

Následující stránky jsou určeny pouze pro dospělé. Vstupem na stránky potvrzujete, že je vám nejméně 18 let.

BDSM obojky

Zpravodaj

Uzamykatelná kůže Posture Collar - černá/modrá

Vychutnejte si dominanci a podřízenost v bondage s naší uzamykatelnou černou/modrou kůží Posture Collar. Tento obojek BDSM je vyroben z odolné kůže a jeho těsné uchycení zajišťuje, že hlava a krk nositele jsou fixovány ve vzpřímené poloze.

Více informací

3333/00

k dispozici na

    Více informací

    Vychutnejte si dominanci a podřízenost v bondage s naší uzamykatelnou černou/modrou kůží Posture Collar. Tento obojek BDSM je vyroben z odolné kůže a jeho těsné uchycení zajišťuje, že hlava a krk nositele jsou fixovány ve vzpřímené poloze. Elegantní barevná kombinace černé a modré dodává našemu koženému Posture Collar nápadnou a přitažlivou estetiku, která působí na smysly a podněcuje představivost. S tímto koženým Posture Collar můžete zažít nový druh BDSM tím, že vyjádříte podřízenost nebo dominanci a zažijete intenzivní pocit moci a kontroly. Zažijte fascinaci a vášeň BDSM s Posture Collar, dokonalým doplňkem pro náročné milovníky bondage.

    Čím je tento Posture Collar z kůže výjimečný?

     

    Na ruční výrobu Posture Collar by MEO ® se používá pouze vynikající hovězí kůže, díky níž je obojek obzvláště pevný a zajišťuje velmi dobrý komfort při nošení během bondage. Obojek Posture Collar pevně a těsně obepíná krk. Pomocí kovových přezek, podobných opasku, lze Posture Collar zapnout a přizpůsobit libovolnému obvodu krku. Tři integrované D-kroužky z nerezové oceli nabízejí možnost optimálního začlenění Posture Collar do bondage sezení. Můžete k němu například připevnit vodicí šňůru, řetízky s karabinami, pouta nebo bondage lano. Díky kvalitním přezkám a nýtům s vyraženým logem MEO®, které používáme, je náš Posture Collar nejen odolný proti manipulaci, ale také natolik odolný, že se ideálně hodí i pro delší a intenzivnější BDSM seance. Speciální přezky na zadní straně umožňují Posture Collar uzamknout malými visacími zámky. Součástí balení jsou dva visací zámky se stejným klíčem a 4 klíče. Alternativně lze Posture Collar uzamknout také naším elektronickým časovým zámkem MEOBOND. V našem BDSM obchodě najdete také odpovídající kožená pouta na ruce a nohy.

     

    Posture Collar - Správný postoj je třeba se naučit!

     

    Posture Collar je kožený obojek, který se používá zejména pro BDSM praktiky. Je anatomičtěji tvarovaný, vyšší a tužší než běžný obojek a nutí hlavu nositele obojeku vzhůru, což vede ke vzpřímenějšímu postoji. Je také těsnější a velmi těsně přiléhá ke krku, aby omezil pohyb hlavy a dosáhl specifického držení těla. Ve vztahu BDSM může Posture Collar sloužit jako symbol podřízenosti a dominance. Kromě toho může sloužit jako výchovný prostředek, který nositele nutí zaujmout vzpřímenější postoj a být poslušnější. V jazyce BDSM se Posture Collar často označuje jako "obojek pro držení těla" nebo "obojek pro dominanci". Nošení koženého Posture Collar obojku může vytvořit hlubší pouto mezi zúčastněnými osobami, Top a Sub.

     

    Proč je Posture Collar v bondage tak oblíbený?

     

    Kožený Posture Collar obojek je oblíbený zejména na BDSM scéně, protože poskytuje způsob, jak vyjádřit dominanci a absolutní podřízenost. Nošení obojku může být pro jeho nositele smyslným zážitkem, protože velmi pevně přiléhá a silně omezuje hlavu a krk, čímž navozuje pocit omezení a kontroly. Obojek BDSM může být také jasným symbolem dominantního partnera, který pomáhá ve vztahu nastolit kontrolu a dominanci.

     

    Jak se o kožený obojek starat a jak ho čistit Posture Collar?

     

    Obojky Posture Collar se jednoduše čistí vlhkým hadříkem. K péči o kožený Posture Collar můžete občas použít kvalitní mazadlo na hladkou kůži. Díky tomu zůstane kůže Posture Collar obzvlášť pružná. Pouze při správné péči zůstane kůže Posture Collar v optimálním stavu a bude odolná a dlouho sloužit.

     

    Další podrobnosti: V případě potřeby je možné použít i další materiály:

     

    • Další informace o BDSM obojku pro držení těla
    • Materiál: kůže, nerezová ocel
    • Extra vysoký, polstrovaný obojek z pevné kůže, který pevně polohuje a fixuje hlavu.
    • Se zapínáním na dvojitou přezku na zadní straně a třemi pevně připevněnými D-kroužky.
    • Součástí balení jsou dva stejné visací zámky a 4 klíče.
    • Maximální výška cca 17,5 cm, šířka 42 cm
    • Je důležité upozornit, že posturální obojky by se měly používat pouze se souhlasem a s bezpečnostními opatřeními, aby se předešlo případnému zranění nebo citové újmě. Před použitím obojku Posture Collar je vždy důležité jasně komunikovat, abyste se ujistili, že všichni zúčastnění souhlasí a znají své limity.
    • BDSM online obchod: Objevte vzrušující svět BDSM s MEO, předním online obchodem s vysoce kvalitními BDSM produkty. Ponořte se do světa svádění, dominance a oddanosti. Naše nabídka zahrnuje široký výběr nádherných kožených otrockých obojků a postrojů, speciálně navržených tak, aby splňovaly náročné potřeby milovníků BDSM. Naše kožené otrocké obojky jsou ztělesněním kvality, elegance a smyslnosti. Každý jednotlivý obojek je pečlivě ručně vyroben tak, aby splňoval nejvyšší standardy. Měkká textura kůže a pečlivé řemeslné zpracování dodávají každému obojku jedinečnou estetiku. Ať už se jedná o klasický černý obojek, poutavý design nebo nastavitelné varianty, máme obojek pro každý vkus. Naše obojky pro držení těla jsou nejen úžasným lákadlem pro oči, ale také výkonným nástrojem pro kontrolu držení těla. Tyto obojky jsou speciálně navrženy tak, aby pomohly dosáhnout vzpřímeného a pokorného držení těla vašeho partnera. Díky robustním materiálům a nastavitelným zapínáním nabízejí pohodlí i účinnou kontrolu. Pociťte moc, kterou máte nad svým submisivním partnerem, když ho pomocí našich Posture Collar uvedete do správné polohy. Ve společnosti MEO víme, jak důležitá je kvalita a bezpečnost. Naše výrobky jsou vyrobeny z vysoce kvalitních materiálů, které znamenají trvanlivost a spolehlivost. Velkou pozornost věnujeme detailům a dbáme na to, aby každý obojek a Posture Collar splňoval ty nejvyšší standardy. Můžete se spolehnout, že naše výrobky posunou vaše BDSM sezení na vyšší úroveň. objednejte si u MEO ještě dnes a objevte nekonečné možnosti, které BDSM nabízí. Ať už jste zkušený pán, nebo zvědavý otrok, v našem obchodě BDSM najdete doplňky a produkty, které potřebujete k tomu, abyste své fantazie uvedli v život. Probuďte v sobě vášeň a prozkoumejte své hranice s koženými otrockými obojky a polohovacími obojky MEO. Důvěřujte odborným znalostem a kvalitě, díky nimž jsme se stali důvěryhodnou značkou na BDSM scéně.

    Mohlo by vás zajímat i toto:

    HODNOCENÍ ZÁKAZNÍKŮ

    Hodnocení 

    Excellent product, quality is unmatched, fits perfectly

    Excellent product, quality is unmatched, fits perfectly

    • 1 z 1 zákazníků shledalo tuto recenzi užitečnou.
    Hodnocení 

    Absolut begeistert von diesem erstklassigen Leder-Posture-Collar

    Ich muss unbedingt meine Begeisterung für das BDSM-Posture-Collar aus Leder teilen, das ich kürzlich gekauft habe! Es hat meine Erwartungen nicht nur erfüllt, sondern bei weitem übertroffen, und ich kann es kaum erwarten, euch bald noch mehr darüber zu erzählen.

    Zuerst einmal war der Versand unglaublich schnell – ich hatte das Paket bereits am nächsten Tag bei mir in Salzburg! Das nenne ich mal blitzschnellen Service. Schon beim Auspacken konnte ich die hohe Qualität des Collars erkennen: Das Leder ist butterweich und angenehm auf der Haut, ohne dabei an Stabilität zu verlieren.

    Das Design des Posture-Collars ist einfach fantastisch. Es ist nicht nur ästhetisch ansprechend, sondern auch extrem funktional. Es hält den Kopf in einer aufrechten Position und unterstreicht damit meine devote Haltung beim Bondage. Das verstellbare Verschlusssystem ermöglicht eine individuelle Anpassung, sodass es für unterschiedliche Halsumfänge perfekt geeignet ist. Außerdem ist es sogar abschließbar!!!! Ich bin auch begeistert von der Robustheit und Qualität dieses Collars. Es ist klar, dass hier Wert auf hochwertige Materialien und sorgfältige Verarbeitung gelegt wurde. Selbst nach mehreren intensiven Sessions sieht das Collar immer noch aus wie komplett neu – kein Reißen, kein Verblassen, einfach top!

    Insgesamt kann ich dieses BDSM-Posture-Collar aus Leder jedem empfehlen, der auf der Suche nach einem stilvollen, hochwertigen und langlebigen Accessoire für seine BDSM-Sessions ist. Es hat mich wirklich überzeugt und wird definitiv zu meinem Lieblingsstück in meiner Sammlung!

    • 2 z 2 zákazníků shledalo tuto recenzi užitečnou.

    Napište vlastní recenzi

    Uzamykatelná kůže Posture Collar - černá/modrá

    Uzamykatelná kůže Posture Collar - černá/modrá

    Vychutnejte si dominanci a podřízenost v bondage s naší uzamykatelnou černou/modrou kůží Posture Collar. Tento obojek BDSM je vyroben z odolné kůže a jeho těsné uchycení zajišťuje, že hlava a krk nositele jsou fixovány ve vzpřímené poloze.

    Napište vlastní recenzi

    Ostatní zákazníci také zakoupili:

    30 další položky ve stejné kategorii: