Od 18 let

Následující stránky jsou určeny pouze pro dospělé. Vstupem na stránky potvrzujete, že je vám nejméně 18 let.

BDSM obojky

Zpravodaj

Otrocký obojek s kroužkem a nýty - černý/červený

Hledáte kvalitní, ale levný kožený bondážní obojek? Štíhlý obojek pro otroky z kvalitní měkké kůže je dokonalým bondážním doplňkem pro erotické hrátky. K O-kroužku lze také připojit vodítko nebo řetěz a zcela si tak podmanit svého submisivního partnera.

Více informací

2568/00

k dispozici na

    Více informací

    Ukažte svou submisivní stránku! Nejlepším způsobem, jak toho dosáhnout, je náš omezující bondážní obojek z kvalitní kůže. Na přední O-kroužek lze připevnit různé další bondage doplňky, jako jsou široké provazy, řetězy nebo otrocké vodítko.

     

    Hledáte kvalitní, ale levný kožený bondážní obojek? Úzký otrocký obojek z kvalitní měkké kůže je ideálním bondážním doplňkem pro erotické hry na hrdiny. K O-kroužku lze také připevnit vodítko nebo řetízek a zcela si tak podmanit svého submisivního partnera.

     

    Úzké pouto na krk v elegantním designu se vzadu zapíná na přezku a lze jej flexibilně nastavit. O-kroužek v přední části nabízí všestranné možnosti použití pro nejrůznější scény podrobení během bondage. Náš kožený obojek lze nosit také jako módní doplněk.

     

    Kožené pouto na krk je příjemně polstrované pro vysokou úroveň pohodlí. Zapínání na přezku zajišťuje přizpůsobení i pro větší velikosti krku.

     

    Jak se kožený obojek pro otroky používá?

     

    Nasaďte otrocký obojek svému partnerovi. Podle toho, jak se cítíte, můžete k O-kroužku připevnit vodítko nebo provaz. Bondážní zábava může začít! Popusťte uzdu své fantazii!

     

    Co je na koženém otrockém obojku tak zvláštního?

     

    Kožený otrocký obojek je ideální pro všechny začátečníky v bondage. Jeho měkké polstrování zajišťuje maximální pohodlí a umožní vám začít s bondáží. Obojek je navíc vybaven ozdobnými cvočky a lze jej použít i jako módní doplněk.

     

    Tipy a triky pro kožený otrocký obojek:

     

    Před svázáním pomáhá vytvořit tzv Safeword obojek. Zabráníte tak rychlému nechtěnému překročení osobních hranic. Tento Safeword je signální slovo používané v BDSM praktikách, kterým může svázaný, submisivní partner dát najevo, že si nepřeje v akci pokračovat. V kontextu konsensuálně prováděných praktik je výrazný Safeword je bezpodmínečný závazek okamžitě přestat. Účinné a důvěryhodné používání safewords je jedním z naprosto nezbytných předpokladů BDSM.

     

    Mohu kožený obojek pro otroky kombinovat s dalšími bondážními doplňky?

     

    Ano, zcela jistě. BDSM pouta na krk můžete báječně kombinovat s otrockým vodítkem, našimi BDSM pouty na ruce nebo kotníky a roztahovací tyčí. Během bondage sezení můžete samozřejmě použít také roubík a pásku přes oči.

     

    Jak se o kožený obojek pro otroky starat a jak jej čistit?

     

    K péči o kožená bondážní pouta se někdy používá kvalitní mazadlo na hladkou kůži. Přírodní mazivo na kůži se skládá z mnoha přírodních látek, jako je včelí vosk, ricinový olej, řepkový olej, kokosový olej a další. Tyto přírodní tuky se pomalu vstřebávají do kůže. Díky tomu zůstává kůže pružná. Pouze při správné péči zůstávají kožené bondage výrobky v dobrém stavu a jsou odpovídajícím způsobem odolné a trvanlivé.

     

    Další podrobnosti:

     

    • Kožený obojek pro otroky s cvočky
    • Reliéfní nýty a přezky s ochrannou známkou MEO ®
    • Nastavitelná velikost, s O-kroužkem
    • Design Made in Germany
    • Rozměry: šířka cca 3,5 cm, délka cca 55 cm
    • Materiál: kůže, kov

    Mohlo by vás zajímat i toto:

    HODNOCENÍ ZÁKAZNÍKŮ

    Hodnocení 

    Ottimo

    Prima esperienza di bondage e mi sono subito trovato bene

      Hodnocení 

      Ottimo!

      Soddisfatto di questo acquisto! Stavo cercando un bel collare da usare con un guinzaglio e, inizialmente, ne ho acquistato uno diverso da MEO. Purtroppo, era troppo largo per il mio collo sottile. Il collare Bondage Collar si adatta perfettamente! È un po' più sottile, il che lo rende più facile da indossare. Ottimo!

        Hodnocení 

        Good value for money

        The slave collar met my expectations, and was of a high standard. It was comfortable for my sub to wear as well as secure. Good value for money

          Napište vlastní recenzi

          Otrocký obojek s kroužkem a nýty - černý/červený

          Otrocký obojek s kroužkem a nýty - černý/červený

          Hledáte kvalitní, ale levný kožený bondážní obojek? Štíhlý obojek pro otroky z kvalitní měkké kůže je dokonalým bondážním doplňkem pro erotické hrátky. K O-kroužku lze také připojit vodítko nebo řetěz a zcela si tak podmanit svého submisivního partnera.

          Napište vlastní recenzi

          Ostatní zákazníci také zakoupili:

          30 další položky ve stejné kategorii: