Od 18 let

Následující stránky jsou určeny pouze pro dospělé. Vstupem na stránky potvrzujete, že je vám nejméně 18 let.

BDSM obojky

Zpravodaj

BDSM Posture Collar kůže - černá/červená

Vyzkoušejte dokonalou kombinaci stylu a síly s naší vysoce kvalitní uzamykatelnou černou a červenou kůží Posture Collar. Tento obojek BDSM byl vyroben ručně z vysoce kvalitní kůže a nabízí pevné uchycení pro zajištění hlavy a krku nositele.

Více informací

3331/00

k dispozici na

    Více informací

    Vyzkoušejte dokonalou kombinaci stylu a síly s naší vysoce kvalitní uzamykatelnou černou a červenou kůží Posture Collar. Tento obojek BDSM byl ručně vyroben z vysoce kvalitní kůže a nabízí pevné uchycení pro zajištění hlavy a krku nositele. Barevná kombinace černé a červené dodává našemu koženému Posture Collar obzvlášť přitažlivou estetiku a dělá z něj opravdovou atrakci. Tento Posture Collar vám umožní zažít jedinečné BDSM zážitky tím, že budete mít nad svým partnerem moc a kontrolu. Objevte novou úroveň podřízenosti a dominance s naším koženým Posture Collar!

     

    Co je na tomto koženém Posture Collar tak výjimečného?

     

    Na ruční výrobu Posture Collar by MEO® se používá pouze vynikající hovězí kůže, díky níž je obojek obzvláště pevný a zajišťuje velmi dobrý komfort nošení během bondage. Obojek Posture Collar pevně a těsně obepíná krk. Pomocí kovových přezek, podobných opasku, lze Posture Collar zapnout a nastavit na libovolný obvod krku. Tři integrované D-kroužky z nerezové oceli nabízejí možnost optimálního začlenění Posture Collar do bondage sezení. Můžete k němu například připevnit vodicí šňůru, řetízky s karabinami, pouta nebo bondage lano. Díky kvalitním přezkám a nýtům s vyraženým logem MEO®, které používáme, je náš Posture Collar nejen odolný proti manipulaci, ale také natolik odolný, že se ideálně hodí i pro delší a intenzivnější BDSM seance. Speciální přezky na zadní straně umožňují Posture Collar uzamknout malými visacími zámky. Součástí balení jsou dva visací zámky se stejným klíčem a 4 klíče. Alternativně lze Posture Collar uzamknout také naším elektronickým časovým zámkem MEOBOND. V našem BDSM obchodě najdete také odpovídající kožená pouta na ruce a nohy.

     

    Posture Collar - Správný postoj je třeba se naučit!

     

    Posture Collar je kožený obojek, který se používá zejména pro BDSM praktiky. Je anatomičtěji tvarovaný, vyšší a tužší než běžný obojek a nutí hlavu nositele obojeku vzhůru, což vede k vzpřímenějšímu postoji. Je také těsnější a velmi těsně přiléhá ke krku, aby omezil pohyb hlavy a dosáhl specifického držení těla. Ve vztahu BDSM může Posture Collar sloužit jako symbol podřízenosti a dominance. Kromě toho může sloužit jako výchovný prostředek, který nositele nutí zaujmout vzpřímenější postoj a být poslušnější. V jazyce BDSM se Posture Collar často označuje jako "obojek pro držení těla" nebo "obojek pro dominanci". Nošení koženého Posture Collar obojku může vytvořit hlubší pouto mezi zúčastněnými osobami, Top a Sub.

     

    Proč je Posture Collar v bondage tak oblíbený?

     

    Kožený Posture Collar obojek je oblíbený zejména na BDSM scéně, protože poskytuje způsob, jak vyjádřit dominanci a absolutní podřízenost. Nošení obojku může být pro jeho nositele smyslným zážitkem, protože velmi pevně přiléhá a silně omezuje hlavu a krk, čímž navozuje pocit omezení a kontroly. Obojek BDSM může být také jasným symbolem dominantního partnera, který pomáhá ve vztahu nastolit kontrolu a dominanci.

     

    Jak se o kožený obojek starat a jak ho čistit Posture Collar?

     

    Obojky Posture Collar se jednoduše čistí vlhkým hadříkem. K péči o kožený Posture Collar můžete občas použít kvalitní mazadlo na hladkou kůži. Díky tomu zůstane kůže Posture Collar obzvlášť pružná. Pouze při správné péči zůstane kůže Posture Collar v optimálním stavu a bude odolná a dlouho sloužit.

     

    Další podrobnosti: V případě potřeby je možné použít i další materiály:

     

    • Další informace o BDSM obojku pro držení těla
    • Materiál: kůže, nerezová ocel
    • Extra vysoký, polstrovaný obojek z pevné kůže, který pevně polohuje a fixuje hlavu.
    • Se zapínáním na dvojitou přezku na zadní straně a třemi pevně připevněnými D-kroužky.
    • Součástí balení jsou dva stejné visací zámky a 4 klíče.
    • Maximální výška cca 17,5 cm, šířka 42 cm
    • Je důležité upozornit, že posturální obojky by se měly používat pouze se souhlasem a s bezpečnostními opatřeními, aby se předešlo případnému zranění nebo citové újmě. Před použitím Posture Collar je vždy důležité jasně komunikovat, aby všichni zúčastnění souhlasili a znali své limity.
    • Posture collar nebo posturální obojek: Posture collar je doslovný překlad anglického termínu "posture collar". Posture collar může mít různé provedení, ale obvykle se popisuje jako obojek, který nutí nositele zvednout hlavu a vynucuje si vzpřímenější držení těla.
    • Dominance collar: Tento termín se často používá na BDSM scéně k označení obojku, který se používá ve scénářích dominance a podřízení. Dominantní obojek může mít různý styl, ale často je vyšší a tužší než tradiční obojek, aby nutil nositele držet hlavu nahoře.
    • Otrocký obojek: Tento termín se používá k označení obojku, který nosí otrok sloužící dominantnímu partnerovi ve scéně BDSM. Otrocký obojek může mít různou podobu, ale obvykle se popisuje jako obojek, který symbolizuje podřízení nositele.
    • BDSM obojek: Tímto termínem se označuje obojek používaný v BDSM jako pomůcka k otroctví. Bondážní obojek může mít různé podoby, ale obvykle se popisuje jako obojek, který nutí nositele zvednout hlavu a omezuje pohyb hlavy.
    • Bondážní obojek: Tímto termínem se označuje obojek používaný při bondáži. Bondážní obojek může mít různé podoby, ale obvykle se popisuje jako obojek, který drží hlavu nositele a omezuje pohyby hlavy.

    Mohlo by vás zajímat i toto:

    HODNOCENÍ ZÁKAZNÍKŮ

    Hodnocení 

    Great Collar. Highly Recommended

    The collar is extremely well made. It is comfortable to wear for extended periods, whilst seriously limiting movement.
    I really enjoyed being led around by my Mistress when wearing in, and having no choice but to look Her in the eye when she slapped my face.

    • 2 z 2 zákazníků shledalo tuto recenzi užitečnou.
    Hodnocení 

    OMG! This German-made, lockable leather Posture Collar is a game

    Guys, I can't even! This black and red leather Posture Collar I got from MEO is seriously next level!
    It arrived super-fast!!!
    What sets this collar apart is that it's German-made, which screams quality and durability. Trust me, it's built to last!
    The leather is super soft yet sturdy, and it feels ah-mazing on your skin.Now, let's talk about the design. The black and red combo is so fresh!
    And guess what? It's lockable, so you can play securely, knowing there's no escape. How cool is that?
    In short, if you're looking for a stylish, high-quality, and lockable Posture Collar, this German-made masterpiece from MEO is your go-to choice!

    • 3 z 3 zákazníků shledalo tuto recenzi užitečnou.

    Napište vlastní recenzi

    BDSM Posture Collar kůže - černá/červená

    BDSM Posture Collar kůže - černá/červená

    Vyzkoušejte dokonalou kombinaci stylu a síly s naší vysoce kvalitní uzamykatelnou černou a červenou kůží Posture Collar. Tento obojek BDSM byl vyroben ručně z vysoce kvalitní kůže a nabízí pevné uchycení pro zajištění hlavy a krku nositele.

    Napište vlastní recenzi

    Ostatní zákazníci také zakoupili:

    30 další položky ve stejné kategorii: