Od 18 let

Následující stránky jsou určeny pouze pro dospělé. Vstupem na stránky potvrzujete, že je vám nejméně 18 let.

Human puppy - Anální zátky

Zpravodaj

Anální kolík s ocáskem - Tucker - puppy Play Kink

Díky svému anatomickému tvaru se nožička análního kolíkupuppy s psím ocáskem po úplném zasunutí sama vsákne mezi hýždě. Anální kolík s psím ocáskem tak můžete v sobě nosit pohodlně a bezpečně 24 hodin denně, 7 dní v týdnu.

Více informací

1101/00

69,90 €


-20,00 €

49,90 €

plus náklady na dopravu

k dispozici na

    Více informací

    Z tohoto análního kolíku s psím ocasem bude mít radost každý Human puppyprotože štěně na dvou nohách potřebuje pěkný psí ocas, aby mohlo vrtět! Je vyroben ze 100% silikonu a na butt plug je nejen naprosto pohodlný, ale zaujme i svou mimořádně vysokou odolností.

     

    Díky svému anatomickému tvaru se základna análního kolíku puppy po úplném zasunutí sama vcucne mezi hýždě. Anální kolík s psím ocáskem tak můžete v sobě nosit pohodlně a bezpečně 24 hodin denně, 7 dní v týdnu. Po všech stránkách dokonalý anální kolík s psím ocáskem a první volba pro Human puppy.

     

    Náš anální kolík s psím ocáskem, vyrobený ze silikonu, má průměr cca 4 cm a délku pro zasunutí 9 cm. Psí ocásek na análním kolíku je ohebný a bude vypadat naprosto úžasně, když jím budete vrtět pro svého pána nebo paničku! Haf!

     

    human pup Play u MEO:

     

    V MEO najdete přesně to správné vybavení pro vašeho psa... human pup Play. Pro štěňata a psy zahrnuje masku pro psa, obojek, vodítko, nákoleníky, tlapky a anální kolík s ocáskem.

     

    Materiál, správné mazání a péči:

     

    Vyrobeno z prvotřídního materiálu bez ftalátů - bezpečného pro tělo, neporézního a sametově hebkého, který poskytuje jedinečný, uspokojivý a zároveň bezpečný anální pocit. Trocha spreje EXTREMEO usnadňuje anální zavádění! Používejte prosím pouze s lubrikanty na vodní bázi, jako je Aquameo by MEO ®, abyste prodloužili životnost své nové erotické hračky! Před každým použitím a po něm se umyjte a vyčistěte pomocí spreje VERYCLEAN.

     

    Více informací:

     

    • puppy Play Kink
    • Anální kolík s psím ocáskem, puppy Anální kolík
    • Materiál: silikon
    • Náš butt plug má průměr cca 60 mm, z čehož lze zasunout cca 10 cm (je tedy použitelný i pro ještě ne tak vycvičená "štěňátka"). Psí ocas je dlouhý něco přes 30 cm a při vrtění bude vypadat naprosto roztomile! Haf!

    Mohlo by vás zajímat i toto:

    HODNOCENÍ ZÁKAZNÍKŮ

    Hodnocení 

    Plug anale con coda

    Questo butt plug è un plug anale a forma di coda che vi permetterà di insegnare al vostro cane un nuovo gioco, fatto di comandi e richieste, si ritroverà così a scodinzolare con il lato b ben occupato, e con una coda che fuoriesce enorme. Le dimensioni di questo plug anale sono decisamente extra large, la sua punta affusolata e liscia aiuterà l'enorme plug ad entrare nel vostro ano mentre la base svasata è sagomata per adattarsi comodamente tra le natiche, premendo contemporaneamente contro il perineo per una stimolazione supplementare. Mentre si stringono i fianchi, la lunga coda da cucciolo può scodinzolare per il vostro divertimento. Realizzato in silicone di alta qualità, questo plug anale è senza ftalati, sicuro e non poroso. Il vostro desiderio di dominazione renderà il vostro sottomesso un vero e proprio animale domestico, pronto a scodinzolare ad ogni vostro comando, per goderselo con piacere estremo!

      Hodnocení 

      GEILES SCHWÄNZCHEN

      PASST WIE ANGEGOSSEN UND ES IST GEIL DAMIT ZU WACKELN

      • 0 z 1 zákazníků shledalo tuto recenzi užitečnou.

      Napište vlastní recenzi

      Anální kolík s ocáskem - Tucker - puppy Play Kink

      Anální kolík s ocáskem - Tucker - puppy Play Kink

      Díky svému anatomickému tvaru se nožička análního kolíkupuppy s psím ocáskem po úplném zasunutí sama vsákne mezi hýždě. Anální kolík s psím ocáskem tak můžete v sobě nosit pohodlně a bezpečně 24 hodin denně, 7 dní v týdnu.

      Napište vlastní recenzi

      Ostatní zákazníci také zakoupili:

      20 další položky ve stejné kategorii: