Od 18 let

Následující stránky jsou určeny pouze pro dospělé. Vstupem na stránky potvrzujete, že je vám nejméně 18 let.

Pouta

Zpravodaj

Ocelové manžety na prsty

Naše ocelová pouta na prsty, nazývaná také "BDSM Steel Hand Trap", vzala komunitu BDSM útokem! Představte si dokonalý bondážní doplněk, ve kterém se v dokonalé symbióze snoubí dominance a podřízenost, kontrola a odevzdání - a přesně taková jsou naše inovativní pouta na prsty! Nechte se inspirovat tímto inovativním výrobkem!

Více informací

3460/00

k dispozici na

    Více informací

    Naše ocelová pouta na prsty, nazývaná také "BDSM Steel Hand Trap", vzala komunitu BDSM útokem! Představte si dokonalý bondážní doplněk, v němž se v dokonalé symbióze snoubí dominance a podřízenost, kontrola a odevzdání - a přesně taková jsou naše inovativní pouta na prsty! Nechte se inspirovat tímto inovativním výrobkem!

     

    Dokonalý BDSM doplněk pro fyzickou kontrolu v kontextu dominance a podřízení:

    Naše pouta na prsty jsou účinným nástrojem, díky němuž může dominantní partner přimět svého pasivního partnera, aby se cítil zcela bezmocný. Pouta na prsty nejsou jen bondážním doplňkem, ale skutečným mistrovským dílem kontroly. Nejenže slouží k bezpečnému spoutání rukou pasivního partnera způsobem, který znemožňuje únik, ale jsou také mocným symbolem podřízenosti a dominance. Když jsou čtyři prsty pevně a neúprosně uzamčeny v bondážních kroužcích a pouze palec si zachovává stopu volnosti pohybu, submisivní osoba pociťuje plný význam svého postavení. Dominantnímu partnerovi tato pouta na prstech nabízejí možnost posunout hranice moci a kontroly.

     

    Možnosti jsou neomezené, ať už jde o bondage, nebo intenzivní BDSM sezení!

     

    S našimi pouty na prsty získává umění bondage zcela nový rozměr. Umožňují nejen tradiční bondage techniky, ale otevírají také dveře inovativním a kreativním BDSM praktikám. Představte si napětí, které vytváří jemné cvaknutí pout, když se bezpečně uzavřou kolem zápěstí a prstů submisivního člověka. Ať už svážete partnerovy ruce za zády, pevně ho přivážete k židli nebo ho připoutáte v jiné svůdné pozici, tato pouta na prsty posunou pocit kontroly a odevzdanosti na novou úroveň. Jemná síla pout na prsty umožní vašemu partnerovi zažít sladká muka bezmoci a touhy, zatímco vy si budete moci užívat svobody a proměnit jakoukoli svou fantazii ve skutečnost. Je to víc než jen BDSM sexuální hračka, je to nástroj, který posouvá hranice možností ve světě bondage.

     

    Kombinací pout na prsty s dalšími BDSM produkty můžete zážitek ještě zintenzivnit:

     

    • Kombinace pout na prsty spásem cudnosti může výrazně zvýšit pocit kontroly a podřízenosti. Zatímco pouta na prsty omezují volnost pohybu rukou, a tím i možnost dotýkat se sebe sama, pás cudnosti zajišťuje, že je podrobovaná osoba zbavena svých nejintimnějších oblastí. To vytváří intenzivní situaci závislosti a důvěry.

    • Pouta na prsty a BDSM maska : Maska, zejména kožená, která zakrývá oči nebo ústa, může u podrobované osoby zvýšit smyslový zážitek. S omezeným zrakem nebo řečí a svázanýma rukama se submisivní osoba stává ještě závislejší na dominantním partnerovi, což zvyšuje pocit bezmoci a vydanosti na milost a nemilost.

    • Pouta na prsty a vosk ze svíček Dr. Sado: Pokud jsou ruce fixovány pouty na prsty, vnímá podrobovaná osoba horké kapky vosku ze svíček na své kůži ještě intenzivněji. Bez možnosti instinktivně reagovat rukama se pocity zintenzivňují jak fyzicky, tak psychicky.

     

    Manžety na prsty obecně umožňují různé styly a kombinace her, které lze přizpůsobit podle preferencí a omezení účastníků. Vždy je však důležité zajistit, aby oběma partnerům zvolené praktiky vyhovovaly a aby aktivity probíhaly bezpečně a se vzájemným souhlasem.

     

    Elegance se setkává s BDSM:

     

    Důmyslný design z nerezové oceli zdobený třpytivými kamínky vnese do každého sezení BDSM nádech elegance. Dokonalý kontrast mezi tvrdostí a chladem oceli a jemnou krásou kamínků.

     

    Více informací:

     

    • Pouta na ruce a prsty
    • Přidejte do svého repertoáru BDSM kombinovaná pouta na prsty a ruce a zažijte novou úroveň kontroly a podřízení. Pouta na prsty se také skvěle kombinují s našimi loketními pouty z kolekce San Francisco (položka 1893).
    • Rozměry: Celková délka cca 18 cm, průměr tyčí cca 6 mm, fixační kroužky na prsty, každý o vnitřním průměru cca 19 mm, manžeta na zápěstí cca 65 mm, vnitřní průměr
    • Hmotnost: celkem přibližně 400 g.
    • Materiál: nerezová ocel
    • Rozsah dodávky: 1 pár
    • Pokyny pro údržbu: Komunita BDSM ví, jak důležitá je čistota a hygiena. Proto doporučujeme náš sprej INSTACLEAN. Ten zaručuje důkladné čištění a dezinfekci, takže výrobek bude vždy připraven na vaše další BDSM dobrodružství.

    Mohlo by vás zajímat i toto:

    HODNOCENÍ ZÁKAZNÍKŮ

    Hodnocení 

    Funktionieren perfekt

    War erst etwas skeptisch aber nach der ersten Benutzung muss ich sagen, die Fingerfesseln sind der Hammer. Verarbeitung ist top und die Fixierung der einzelnen Finger ist optimal! Ablegen ohne Werkzeug bzw. "Schlüssel" ist unmöglich.Kann ich nur empfehlen!

    • 1 z 1 zákazníků shledalo tuto recenzi užitečnou.
    Hodnocení 

    Excelentes

    Muy buena calidad, muy comodas de llevar y dan mucho juego con tu pareja.

    • 1 z 1 zákazníků shledalo tuto recenzi užitečnou.

    Napište vlastní recenzi

    Ocelové manžety na prsty

    Ocelové manžety na prsty

    Naše ocelová pouta na prsty, nazývaná také "BDSM Steel Hand Trap", vzala komunitu BDSM útokem! Představte si dokonalý bondážní doplněk, ve kterém se v dokonalé symbióze snoubí dominance a podřízenost, kontrola a odevzdání - a přesně taková jsou naše inovativní pouta na prsty! Nechte se inspirovat tímto inovativním výrobkem!

    Napište vlastní recenzi

    Ostatní zákazníci také zakoupili:

    30 další položky ve stejné kategorii: