Od 18 let

Následující stránky jsou určeny pouze pro dospělé. Vstupem na stránky potvrzujete, že je vám nejméně 18 let.

Pouta

Zpravodaj

Kožená pouta, polstrovaná - černá / červená - AMSTERDAM

Pouta ve výrazných barvách, která nejen dobře vypadají a velmi pohodlně se nosí, ale také přesvědčí dobrou cenou. Bondage pouta jsou vybavena D-kroužky, ke kterým lze připevnit řetězy nebo provazy.

Více informací

2555/00

Brzy k dispozici

    Více informací

    Maximální funkčnost v kombinaci s klasicky krásným designem! Výsledkem jsou pouta ve výrazných barvách, která nejen dobře vypadají a velmi pohodlně se nosí, ale také zaujmou svou příznivou cenou. Bondage pouta jsou vybavena D-kroužky, ke kterým lze připevnit řetízky nebo provazy.

     

    U těchto dvoubarevných pout z pravé kůže si můžete vybrat z různých barev, jako je černá, zelená, červená, modrá a bílá. Tyto barvy jsou obdobou kódu pout, který je známý po celém světě. Tento barevný kód nenechává žádné otázky bez odpovědi a umožňuje Sub předem sdělit potenciálním partnerům, co mají rádi nebo jaký je jejich fetiš.

     

    Integrované ocelové kroužky umožňují pouta dokonale začlenit do bondage sezení, například k připevnění řetízků s karabinami nebo bondage provazů. Kožená pouta mají nastavitelnou velikost pomocí spon na opasek a lze je přizpůsobit prakticky jakékoli velikosti zápěstí.

     

    Čím jsou tato kožená pouta výjimečná?

     

    Naručně vyráběná pouta z kolekce Amsterdam Bondage od MEO® se používá pouze vybraná hovězí kůže, díky čemuž jsou pouta obzvláště pevná a jejich nošení při bondage je velmi pohodlné.

     

    Bondážní pouta pevně obepínají zápěstí. Tato pouta lze zapnout a upravit jejich velikost pomocí kovové přezky. Ke každému poutu byl připevněn kroužek, takže obě pouta lze spojit řetízkem, provazem nebo našimi spojovacími dvojitými karabinami. Tyto kroužky lze samozřejmě použít i k připoutání osoby k posteli.

     

    Díky kvalitním přezkám a nýtům s logem MEO® jsou naše pouta nejen odolná proti manipulaci, ale také natolik odolná, že jsou ideální pro delší, ale i náročnější BDSM seance.

     

    Mohu tato pouta kombinovat s dalšími bondážními doplňky?

     

    Kromě těchto kožených pout zahrnuje naše řada "Amsterdam" také pouta na kotníky a BDSM obojek. Můžete si vybrat mezi různými barvami. Zejména pokud pouta zkombinujete s našimi pouty na kotníky, roubíkem nebo třeba páskou přes oči, nabízí se vám několik skvělých možností. Nebo můžete použít neoprenovou masku, která poskytuje erotické zesílení vnímání a činí vzrušující souhru moci a důvěry v bondage ještě působivější. Chcete jít ještě o něco dál? Pak možná do sezení zapojte i pás cudnosti, jako je CELLMATE. Užitečnými doplňky k našim poutům jsou určitě naše bondage lana nebo speciální karabiny pro připevnění řetězů.

     

    Následující tipy vám pomohou zůstat během bondage s pouty v bezpečí a jednoduše se odvázat:

     

    Sjednání takzvaného bezpečného slova pomáhá zajistit bezpečnost během bondáže. To znamená, že bondage sezení lze kdykoli zrušit. A Safeword je součástí zásady BDSM "SSC" (Safe, Sane & Consensual). To znamená bezpečný, zodpovědný a konsensuální, protože bezpečnost suba má při bondage sezeních nejvyšší prioritu. Oba partneři v bondáži přebírají odpovědnost na základě předchozích dohod o Safeword a tabu, aby sezení mohlo probíhat bezpečně a konsensuálně.

     

    Jak se starat o kožená pouta a jak je čistit?

     

    Pouta jednoduše očistěte vlhkým hadříkem. K péči o kožená pouta se někdy používá dobrý tuk na hladkou kůži. Ten udržuje kůži pout obzvlášť pružnou. Pouze pokud se o kožená pouta správně pečuje, zůstanou v optimálním stavu a budou odpovídajícím způsobem odolná a odolná.

     

    Na co bych si měl dát pozor při nákupu pout na pouta?

     

    S pouty na ruce od MEO® jste nejen na straně bezpečí, ale můžete si bondage se svým partnerem také stoprocentně užít. Při nákupu pout byste se měli ujistit, že vám vybraná pouta sedí a mají individuálně nastavitelnou velikost! To zvyšuje komfort nošení a zaručuje vám dlouholeté potěšení. Materiál pout by měl být odolný a trvanlivý, jako je kvalitní kůže, kterou používáme. Abyste si udrželi dobrou náladu i po skončení poutání, měli byste také dodržovat naše pokyny k péči, které samozřejmě přikládáme ke každému páru pout.

     

    Nejlepší pouta na ruce u MEO®:

     

    A SM udělají váš sexuální život vzrušující a erotičtější. Máte také chuť být svázáni a podmaněni? Nebo byste chtěli svého partnera sami spoutat, abyste ho ovládli? Pak je MEO ® tím pravým místem pro vás! V MEO ® najdete nejen širokou nabídku kožených a neoprenových pout, policejních pout a ocelových pout, ale také pouta na kotníky, kožené masky a další BDSM doplňky, které učiní váš sexuální život vzrušivějším. S pouty na ruce a odpovídajícími pouty na kotníky bude váš partner během několika málo kroků znehybněn a podroben vašim sexuálním touhám a příkazům. Prohlédněte si náš obchod s bondáží a objevte širokou nabídku našich bondage produktů - ať už jsou vyrobeny z kůže, oceli nebo neoprenu, BDSM obojků, kotníkových pout nebo pout: V MEO najdete ta správná pouta a SM hračky pro vás.

     

    Další podrobnosti:

     

    • 1 pár kožených bondage pout, každé s ocelovým kroužkem.
    • Pokud hledáte levná, ale odolná a dlouhotrvající pouta pro základní BDSM vybavení, pouta z naší řady "Amsterdam" jsou vynikající volbou.
    • Rozměry: cca 6,5 cm na šířku a 23 cm na délku
    • Nastavitelná velikost, zapínání na přezku
    • Reliéfní nýty a přezky s ochrannou známkou MEO ®
    • Design vyrobený v Německu
    • Materiál: pravá kůže, kovové přezky a nýty
    • Kvalita: Propracované řemeslné zpracování zaručuje nejvyšší kvalitu.
    • Přírodní produkt: Kůže je přírodní materiál, který je obzvláště vhodný pro výrobu pout.
    • Jedinečnost: Naše pouta na ruce jsou jedinečná a ručně vyráběná.
    • Diskrétnost: Jsou zasílána v neutrálním balení.
    • Velký výběr: V našem internetovém obchodě s bondáží najdete vše: SM bič, pás cudnosti, spandexovou masku, koženou masku, pouta na ruce, kotníková pouta, BDSM obojek, Hogtie pouta, roubík, kožený postroj na hlavu, výrobky pro vlastní bondáž a mnoho dalšího.
    • MEO ® kombinuje estetiku klasického designu s pevností a stabilitou vybraných kůží. Výsledkem jsou úžasně krásná kožená pouta, která jsou naprosto přesvědčivá a promění každé sezení v dokonalý bondage zážitek.

    Mohlo by vás zajímat i toto:

    HODNOCENÍ ZÁKAZNÍKŮ

    Hodnocení 

    Worth it!

    These wrist restraints are absolutely fabulous! Love them!

      Napište vlastní recenzi

      Kožená pouta, polstrovaná - černá / červená - AMSTERDAM

      Kožená pouta, polstrovaná - černá / červená - AMSTERDAM

      Pouta ve výrazných barvách, která nejen dobře vypadají a velmi pohodlně se nosí, ale také přesvědčí dobrou cenou. Bondage pouta jsou vybavena D-kroužky, ke kterým lze připevnit řetězy nebo provazy.

      Napište vlastní recenzi

      Ostatní zákazníci také zakoupili:

      30 další položky ve stejné kategorii: