Od 18 let

Následující stránky jsou určeny pouze pro dospělé. Vstupem na stránky potvrzujete, že je vám nejméně 18 let.

Moderní pásy cudnosti

Zpravodaj

Pás cudnosti pro muže - NoPacha Black Diamond

keyholder často volí NoPacha Black Diamondmoderní pás cudnosti pro muže, aby prohloubili dynamiku moci a kontroly ve svém vztahu. Tento pás cudnosti nejen symbolizuje oddanost a důvěru submisivního muže, ale také umožňuje dominantnímu partnerovi ovládat partnerův penis.

Více informací

k dispozici na

    Více informací

    Dominantní partneři často volí NoPacha Black Diamondmoderní pás cudnosti pro muže, aby prohloubili dynamiku moci a kontroly ve svém vztahu. Tento pás cudnosti nejen symbolizuje oddanost a důvěru submisivního muže, ale také umožňuje dominantnímu partnerovi kontrolovat a řídit sexuální svobodu a potěšení submisivního muže.

    NoPacha Black Diamond se vyznačuje moderním černým designem a funkčností pro dlouhodobou cudnost. Díky dvěma dostupným velikostem a čtyřem anatomicky tvarovaným kroužkům různých rozměrů (ø 42 mm, 45 mm, 48 mm a 52 mm) nabízí tento pás cudnosti přizpůsobitelný tvar určený pro dlouhodobé nošení. Klec na penis pevně připevněná k jednomu z kroužků zajišťuje, že pás cudnosti bezpečně sedí, zatímco integrovaný zámek a dva dodávané klíče zdůrazňují kontrolu dominantní osoby (majitele klíče) nad sexuální abstinencí submisivního muže.

    Jedinečná vlastnost pásu cudnosti NoPacha Black Diamond jsou měkké hroty, které lze do pásu cudnosti zasunout podle potřeby. Tyto hroty zvyšují intenzitu prožitku tím, že svému nositeli neustále připomínají jeho cudnost, aniž by způsobovaly přílišnou bolest. Větrací otvory po celém těle klece na penis zajišťují dostatečnou cirkulaci vzduchu, což je důležité zejména pro hygienu a pohodlí při dlouhodobém používání. Dvě velikosti pásu cudnosti, které se liší délkou klece na penis, umožňují najít ideální přizpůsobení pro submisivního muže, což zajišťuje maximální bezpečnost a dostatečné pohodlí.

    The NoPacha Black Diamond je nejen symbolem cudnosti a podřízenosti, ale také vysoce kvalitním doplňkem, který byl vyvinut speciálně pro potřeby praktikujících BDSM. Nabízí skvělý způsob, jak zvýšit erotické napětí a zdůraznit nerovnováhu sil ve vztahu. Tento pás cudnosti je ideální volbou pro páry, které chtějí prohloubit svůj dynamický a citový vztah prostřednictvím praktikování cudnosti.

    Objevte také naši exkluzivní řadu CUMELOT, speciálně navrženou pro intenzivní stimulaci prostaty a dovedení pasivních mužů k bezkonkurenčnímu vynucenému orgasmu bez erekce. Nezbytná výbava pro každého dominantního člověka, který chce mít vše neustále pod kontrolou.

    Díky praktickým větracím otvorům není třeba pás cudnosti sundávat kvůli čištění. Stačí se s pásem cudnosti osprchovat a důkladně opláchnout. Pokud pás cudnosti nenosíte, doporučujeme důkladné čištění pomocí našeho spreje VERYCLEAN, abyste zajistili nejvyšší standardy hygieny. K péči o penis během nošení pásu cudnosti nabízíme náš gel PlowBoy. Je obohacen o vitamin D a aloe vera a poskytuje jemnou péči a optimální úpravu pokožky.

    Další podrobnosti:

    • Pás cudnosti pro muže - NoPacha Black Diamond
    • Černý pás cudnosti ve dvou různých velikostech.
    • Skládá se z anatomicky tvarovaného kroužku (dodávají se 4 kroužky, ø 42 mm, 45 mm, 48 mm a 52 mm) pro penis a varlata, klece na penis (připojuje se ke kroužku).
    • Vestavěný zámek se dvěma klíči.
    • Měkké hroty, které lze připevnit k pásu cudnosti. Pás cudnosti má větrací otvory pro vysoký komfort nošení.
    • Dvě velikosti se liší délkou klece na penis.
    • MEO, Cumelot a PlowBoy jsou registrované ochranné známky společnosti MEO v Německu. Všechny ostatní názvy značek, loga a ochranné známky jsou majetkem příslušných vlastníků.


    Materiál:


    Náš pás cudnosti je vyroben z nylonové pryskyřice, což znamená, že pás je vyroben z plastového materiálu, který je známý svou odolností, pružností a pohodlím. Nylonová pryskyřice je termoplastický polymer, který se často používá k výrobě vysoce kvalitních plastových výrobků. Oproti jiným materiálům, jako je kov nebo kůže, má několik výhod:

    • Lehkost: nylonová pryskyřice je mnohem lehčí než kov, takže je pohodlnější ji nosit po dlouhou dobu a snižuje se tak zátěž uživatele.
    • Pružnost: Navzdory své pevnosti umožňuje nylonová pryskyřice určitou míru pružnosti, která umožňuje lepší přizpůsobení různým tvarům těla.
    • Trvanlivost: Nylonová pryskyřice je odolná proti lámání, praskání a oděru, což zvyšuje trvanlivost pásu cudnosti.
    • Voděodolnost: Materiál je vodoodpudivý, což usnadňuje údržbu a čištění a umožňuje použití ve vlhkém prostředí, například ve sprše.
    • Šetrný k pokožce: Nylonová pryskyřice je hypoalergenní a jen zřídka způsobuje podráždění pokožky, takže je dobrou volbou pro osoby s citlivou pokožkou nebo alergiky.


    Pás cudnosti z nylonové pryskyřice proto kombinuje praktické vlastnosti s vysokou úrovní pohodlí, což z něj činí oblíbenou alternativu k běžným materiálům.

    Mohlo by vás zajímat i toto:

    HODNOCENÍ ZÁKAZNÍKŮ

    Hodnocení 

    Good

    Quality product, fits lovely and does its job!

      Napište vlastní recenzi

      Pás cudnosti pro muže - NoPacha Black Diamond

      Pás cudnosti pro muže - NoPacha Black Diamond

      keyholder často volí NoPacha Black Diamondmoderní pás cudnosti pro muže, aby prohloubili dynamiku moci a kontroly ve svém vztahu. Tento pás cudnosti nejen symbolizuje oddanost a důvěru submisivního muže, ale také umožňuje dominantnímu partnerovi ovládat partnerův penis.

      Napište vlastní recenzi

      Ostatní zákazníci také zakoupili:

      30 další položky ve stejné kategorii: