Od 18 let

Následující stránky jsou určeny pouze pro dospělé. Vstupem na stránky potvrzujete, že je vám nejméně 18 let.

Moderní pásy cudnosti

Zpravodaj

Dildo pro pás cudnosti NoPacha Servant

Ponořte se do světa pokory, sexuální zdrženlivosti a omezující cudnosti s naším speciálně navrženým dildem pro pás cudnosti NoPacha Servant. Tato dilda, vyrobená z vysoce kvalitního silikonu, jsou nejen úžasná na dotek, ale poskytují jedinečný zážitek při každém použití s pásem cudnosti NoPacha Servant.

Více informací

39,90 €


-10,00 €

29,90 €

plus náklady na dopravu

k dispozici na

    Více informací

    Ponořte se do světa pokory, sexuální zdrženlivosti a omezující cudnosti s našimi dildy speciálně navrženými pro pás cudnosti NoPacha Servant. Tato dilda, vyrobená z vysoce kvalitního silikonu, jsou nejen úžasná na dotek, ale poskytují jedinečný zážitek při každém použití s pásem cudnosti NoPacha Servant.

     

    Naše vysoce kvalitní silikonová dilda jsou však nejen neuvěřitelně příjemná na dotek, ale jsou také skutečnými mistry svádění. Díky dvěma velikostem - délce 5 a 9 cm a průměru 28 a 33 mm - nabízejí tu správnou velikost pro dominantní milenku nebo partnera.

     

    Díky integrované možnosti upevnění lze dilda snadno připevnit k pásu cudnosti NoPacha Servant, čímž vznikne silné spojení sexuálního podřízení a zvýšeného vzrušení. Vyberte si jednu ze svůdných barevných variant - přirozený odstín pleti, hříšnou černou nebo vzrušující červenou - a ponořte se do světa smyslné stimulace.

     

    Objevte, jak tento vibrátor otevírá nové dimenze potěšení s pásem cudnosti NoPacha Servant!

     

    Pro submisivní muže:

    • Zatímco muž nosí pás cudnosti a sám tak zůstává cudný, dildo může poskytnout dodatečnou stimulaci dominantní partnerce.
    • Výměna rolí: Přiložené dildo lze použít pro hraní rolí, kdy pasivní muž přebírá sexuálně aktivní roli, zatímco sám zůstává cudný.
    • Rozmanitost výběru: Díky možnosti výběru ze tří barev dilda (barva kůže, černá nebo červená) a dvou délek (5 cm a 9 cm) si dominantní partner může vybrat dildo podle svých preferencí.


    Pro dominantního partnera:

     

    • Připevnění dilda k pásu cudnosti pasivního partnera může být výrazným projevem dominance a kontroly. Může určovat, kdy a jak bude dildo použito.
    • Různorodost her: Paní nebo Top může dildo používat k různým hrám a scénářům, ať už k uspokojení vlastních potřeb, nebo jen jako další psychologický stimul.
    • Možnost přizpůsobení: Díky možnosti zvolit si barvu a velikost dilda může milenka nebo Top přizpůsobit zážitek svým vlastním preferencím.

     

    Probuďte své skryté fantazie k životu a dovolte pásu cudnosti NoPacha Servant, aby se v kombinaci s našimi vzrušujícími dildy stal vstupní branou do nové dimenze sexuálního podřízení.

     

    Více informací:

     

    • Připojitelné dildo k pásu cudnosti NoPacha® Servant.
    • Lze použít análně i vaginálně.
    • Rozměry: Dvě velikosti - délka 5 cm a 9 cm a průměr 28 mm a 33 mm.
    • Barvy: červená, v barvě kůže a černá.
    • Po použití dildo očistěte teplou vodou a jemným mýdlem. Pro ještě důkladnější čištění můžete použít náš sprej VERYCLEAN.
    • Při používání silikonových dild se vyhněte lubrikantům na bázi silikonu, protože mohou materiál poškodit. Místo toho doporučujeme lubrikanty na vodní bázi, například Aquameo. Tento lubrikant je speciálně vyvinutý pro použití se silikonovými erotickými hračkami a poskytuje pohodlný a kluzký zážitek.
    • Pás cudnosti NoPacha ® Servant není součástí balení a je třeba jej objednat zvlášť.
    • NoPacha ® je registrovaná ochranná známka společnosti MEO Germany.

    Mohlo by vás zajímat i toto:

    HODNOCENÍ ZÁKAZNÍKŮ

    Hodnocení 

    Beste Erfindung des Jahres!!!!!!!!

    Garantiert Keuschheit und trotzdem ist man gezwungen die Herrin zu befriedigen. Beste Erfindung des Jahres!!!!!!!!

    • 1 z 1 zákazníků shledalo tuto recenzi užitečnou.

    Napište vlastní recenzi

    Dildo pro pás cudnosti NoPacha Servant

    Dildo pro pás cudnosti NoPacha Servant

    Ponořte se do světa pokory, sexuální zdrženlivosti a omezující cudnosti s naším speciálně navrženým dildem pro pás cudnosti NoPacha Servant. Tato dilda, vyrobená z vysoce kvalitního silikonu, jsou nejen úžasná na dotek, ale poskytují jedinečný zážitek při každém použití s pásem cudnosti NoPacha Servant.

    Napište vlastní recenzi

    Ostatní zákazníci také zakoupili:

    30 další položky ve stejné kategorii: