Od 18 let

Následující stránky jsou určeny pouze pro dospělé. Vstupem na stránky potvrzujete, že je vám nejméně 18 let.

BDSM obojky

Zpravodaj

BDSM Posture Collar kůže - černá/bílá

Objevte nyní neomezenou rozmanitost a smyslnost, kterou vám může nabídnout Posture Collar! Dodejte svému sezení BDSM nový rozměr poddanosti s našimi uzamykatelnými Posture Collar z černé a bílé kůže. Náš obojek díky těsnému uchycení a pevné kůži zajišťuje, že hlava a krk nositele zůstanou v submisivní poloze.

Více informací

3332/00

k dispozici na

    Více informací

    Objevte nyní neomezenou rozmanitost a smyslnost, kterou vám může nabídnout Posture Collar! Dejte svému sezení BDSM nový rozměr poddanosti s našimi uzamykatelnými Posture Collar z černé a bílé kůže. Náš obojek díky svému těsnému uchycení a pevné kůži zajišťuje, že hlava a krk nositele zůstanou v submisivní poloze. Černá a bílá barva dodávají našemu Posture Collar koženému obojku zvláštní eleganci a estetiku, která se dokonale hodí ke smyslným BDSM hrám. S naším koženým Posture Collar můžete posunout podřízenost a dominanci na novou úroveň a vybudovat si hlubší spojení s partnerem.

    Co je na tomto koženém Posture Collar tak výjimečného?

     

    Na ruční výrobu Posture Collar by MEO ® se používá pouze vynikající hovězí kůže, díky níž je obojek obzvláště pevný a zajišťuje velmi dobrý komfort při nošení během bondage. Obojek Posture Collar pevně a těsně obepíná krk. Pomocí kovových přezek, podobných opasku, lze Posture Collar zapnout a nastavit na libovolný obvod krku. Tři integrované D-kroužky z nerezové oceli nabízejí možnost optimálního začlenění Posture Collar do bondage sezení. Můžete k němu například připevnit vodicí šňůru, řetízky s karabinami, pouta nebo bondage lano. Díky kvalitním přezkám a nýtům s vyraženým logem MEO®, které používáme, je náš Posture Collar nejen odolný proti manipulaci, ale také natolik odolný, že se ideálně hodí i pro delší a intenzivnější BDSM seance. Speciální přezky na zadní straně umožňují Posture Collar uzamknout malými visacími zámky. Součástí balení jsou dva visací zámky se stejným klíčem a 4 klíče. Alternativně lze Posture Collar uzamknout také naším elektronickým časovým zámkem MEOBOND. V našem BDSM obchodě najdete také odpovídající kožená pouta na ruce a nohy.

     

    Posture Collar - Správný postoj je třeba se naučit!

     

    Posture Collar je kožený obojek, který se používá zejména pro BDSM praktiky. Je anatomičtěji tvarovaný, vyšší a tužší než běžný obojek a nutí hlavu nositele obojeku vzhůru, což vede k vzpřímenějšímu postoji. Je také těsnější a velmi těsně přiléhá ke krku, aby omezil pohyb hlavy a dosáhl specifického držení těla. Ve vztahu BDSM může Posture Collar sloužit jako symbol podřízenosti a dominance. Kromě toho může sloužit jako výchovný prostředek, který nositele nutí zaujmout vzpřímenější postoj a být poslušnější. V jazyce BDSM se Posture Collar často označuje jako "obojek pro držení těla" nebo "obojek pro dominanci". Nošení koženého Posture Collar obojku může vytvořit hlubší pouto mezi zúčastněnými osobami, Top a Sub.

     

    Proč je Posture Collar v bondage tak oblíbený?

     

    Kožený Posture Collar obojek je oblíbený zejména na BDSM scéně, protože poskytuje způsob, jak vyjádřit dominanci a absolutní podřízenost. Nošení obojku může být pro jeho nositele smyslným zážitkem, protože velmi pevně přiléhá a silně omezuje hlavu a krk, čímž navozuje pocit omezení a kontroly. Obojek BDSM může být také jasným symbolem dominantního partnera, který pomáhá ve vztahu nastolit kontrolu a dominanci.

     

    Jak se o kožený obojek starat a jak ho čistit Posture Collar?

     

    Obojky Posture Collar se jednoduše čistí vlhkým hadříkem. K péči o kožený Posture Collar můžete občas použít kvalitní mazadlo na hladkou kůži. Díky tomu zůstane kůže Posture Collar obzvláště pružná. Pouze při správné péči zůstane kůže Posture Collar v optimálním stavu a bude odolná a dlouho sloužit.

     

    Další podrobnosti: V případě potřeby je možné použít i další materiály:

     

    • Další informace o BDSM obojku pro držení těla
    • Materiál: kůže, nerezová ocel
    • Extra vysoký, polstrovaný obojek z pevné kůže, který pevně polohuje a fixuje hlavu.
    • Se zapínáním na dvojitou přezku na zadní straně a třemi pevně připevněnými D-kroužky.
    • Součástí balení jsou dva stejné visací zámky a 4 klíče.
    • Maximální výška cca 17,5 cm, šířka 42 cm
    • Je důležité upozornit, že posturální obojky by se měly používat pouze se souhlasem a s bezpečnostními opatřeními, aby se předešlo případnému zranění nebo citové újmě. Před použitím Posture Collar je vždy důležité jasně komunikovat, aby všichni zúčastnění souhlasili a znali své limity.
    • Posture collar nebo posturální obojek: Posture collar je doslovný překlad anglického termínu "posture collar". Posture collar může mít různé provedení, ale obvykle se popisuje jako obojek, který nutí nositele zvednout hlavu a vynucuje si vzpřímenější držení těla.
    • Dominance collar: Tento termín se často používá na BDSM scéně k označení obojku, který se používá ve scénářích dominance a podřízení. Dominantní obojek může mít různý styl, ale často je vyšší a tužší než tradiční obojek, aby nutil nositele držet hlavu nahoře.
    • Otrocký obojek: Tento termín se používá k označení obojku, který nosí otrok sloužící dominantnímu partnerovi ve scéně BDSM. Otrocký obojek může mít různou podobu, ale obvykle se popisuje jako obojek, který symbolizuje podřízení nositele.
    • BDSM obojek: Tímto termínem se označuje obojek používaný v BDSM jako pomůcka k otroctví. Bondážní obojek může mít různé podoby, ale obvykle se popisuje jako obojek, který nutí nositele zvednout hlavu a omezuje pohyb hlavy.
    • Bondážní obojek: Tímto termínem se označuje obojek používaný při bondáži. Bondážní obojek může mít různé podoby, ale obvykle se popisuje jako obojek, který drží hlavu nositele a omezuje pohyby hlavy.

    Mohlo by vás zajímat i toto:

    HODNOCENÍ ZÁKAZNÍKŮ

    Hodnocení 

    This is an excellent collar!

    This is an excellent collar! I've got a fairly large neck, and it fits me well. Five stars for sure!

    • 1 z 1 zákazníků shledalo tuto recenzi užitečnou.

    Napište vlastní recenzi

    BDSM Posture Collar kůže - černá/bílá

    BDSM Posture Collar kůže - černá/bílá

    Objevte nyní neomezenou rozmanitost a smyslnost, kterou vám může nabídnout Posture Collar! Dodejte svému sezení BDSM nový rozměr poddanosti s našimi uzamykatelnými Posture Collar z černé a bílé kůže. Náš obojek díky těsnému uchycení a pevné kůži zajišťuje, že hlava a krk nositele zůstanou v submisivní poloze.

    Napište vlastní recenzi

    Ostatní zákazníci také zakoupili:

    30 další položky ve stejné kategorii: