Od 18 let

Následující stránky jsou určeny pouze pro dospělé. Vstupem na stránky potvrzujete, že je vám nejméně 18 let.

Anální protahování

Zpravodaj

Butt plug Challenger - Řada Extremeo

Chcete prozkoumat umění análního strečinku nebo se připravit na fisting? Pak je "Challenger" z naší oblíbené série Extremeo přesně pro vás. Tento butt plug je speciálně navržen tak, aby roztahoval anální otvor a zároveň poskytoval intenzivní stimulaci.

Více informací

3445/00

39,90 €


-10,00 €

29,90 €

plus náklady na dopravu

k dispozici na

    Více informací

    Chcete prozkoumat umění análního strečinku nebo se dokonale připravit na fisting? Pak je "Challenger" z naší oblíbené série Extremeo přesně pro vás. Tento butt plug byl speciálně vyvinut pro roztažení análního otvoru a zároveň poskytuje intenzivní stimulaci.

     

    Jste připraveni na výzvu? Objevte "Challenger"!

     

    Název "Challenger" pro butt plug ze série Extremeo nebyl vybrán náhodně. Znamená čistou výzvu, které musíte čelit, abyste prozkoumali a rozšířili své anální hranice. A právě tuto výzvu mnozí vnímají jako pozvánku - pozvánku k intenzivním, nevídaným zážitkům. "Challenger" vás zve k prolomení nových hranic, k poznání sebe sama a svých vlastních preferencí zcela novým způsobem. Je to víc než jen butt plug, je to mise do nového terénu extrémního potěšení.

     

    Challenger: Ideální butt plug pro intenzivní anální protahování!

     

    • Materiál a zpracování: "Challenger" je vyroben z vysoce kvalitního vinylu a zaujme hedvábně jemným povrchem, který umožňuje jeho jemné zavádění do análního otvoru. Navzdory své pružnosti, která zajišťuje, že dosáhne do každé části těla, si butt plug zachovává potřebnou pevnost umožňující zavedení.

     

    • Jedinečný design: Zvláštností tohoto butt plug je jeho drážkovaný dřík se 7 silnými příčnými drážkami, které jsou uspořádány pod silným žaludem po celém dříku. Tyto drážky zintenzivňují stimulaci při každém zasunutí a vysunutí do análního otvoru a z něj a zajišťují nezapomenutelný zážitek z análního protahování.

     

    • Bezpečnost a pohodlí: Široká sací základna umožňuje použití bez použití rukou a zároveň zaručuje, že butt plug nebude zasunut příliš hluboko. Challenger tak kombinuje maximální potěšení s maximální bezpečností.

     

    • Ideální pro anální protahování: Díky své působivé délce 16 cm a průměru až 6,8 cm je "Challenger" ideální pro anální protahování. Krok za krokem vás připraví na silnější a větší průniky, ať už s větším dildem, nebo i při análním protahování fisting.

     

    Stručně řečeno, "Challenger" ze série Extremeo není jen butt plug, ale skutečný měnič her a ideální tréninkový nástroj pro každého, kdo chce posunout hranice svých análních zážitků. S jeho pomocí se příprava, protahování a stimulace stanou vzrušujícím zážitkem! Jste připraveni na "vyzyvatele"? Zjistěte to právě teď!

     

    Čištění a používání análního kolíku Extremeo:

     

    • Snadné použití: Zavádění análního kolíku do konečníku může být příjemným a slastným zážitkem - zejména pokud víte, jak to správně provést. Pro snazší zavádění análního kolíku do konečníku doporučujeme náš oblíbený sprej Extremeo. Krátký nástřik uvolní svěrací svalstvo. Díky tomu je zavádění análního kolíku obzvlášť jemné potěšení.

    • Správný lubrikant a náš Lube Shooter: Správný lubrikant může znamenat velký rozdíl. U výrobků, jako je anální kolík Extremeo, byste se měli vyhnout lubrikantům na bázi silikonu, protože mohou materiál poškodit. Místo toho doporučujeme lubrikanty na vodní bázi, jako je náš Aquameo nebo Alphamale Aqua. Ty poskytují příjemný pocit a jsou bezpečné pro použití s vinylovými nebo silikonovými análními kolíky. Aplikace Lube Shooter nebo lubrikantu optimalizuje zážitek z análních sexuálních hraček, jako jsou anální kolíky. Umožňuje hlubší a rovnoměrnější distribuci lubrikantu v análním kanálu, díky čemuž je zavádění análního kolíku pohodlnější a bezpečnější. Protože anální otvor neprodukuje vlastní lubrikant, dostatečný přísun lubrikantu snižuje tření a riziko poranění. Stránka Lube Shooter navíc umožňuje čistou a přesnou aplikaci bez plýtvání lubrikantem.

    • Čištění: Po každém použití je třeba anální kolík Extremeo důkladně vyčistit. Většinu nečistot lze snadno odstranit teplou vodou a jemným mýdlem. Pro důkladné a hygienické čištění doporučujeme také náš sprej VERYCLEAN. Rychlý nástřik zajistí, že butt plug bude vždy připraven na další dobrodružství.

     

    Další podrobnosti:

     

    • butt plug Challenger
    • Anální dildo nebo anální kolík ze série Extremeo.
    • Rozměry: délka 16 cm, průměr 5,4 cm až 6,8 cm. Průměr základny 8,2 cm.
    • Anální kolíky Extremeo jsou anální kolíky vyvinuté odborníky.
    • Extremeo ® je registrovaná ochranná známka společnosti MEO Germany.
    • Materiál: Vyrobeno z vysoce kvalitního vinylu, bez ftalátů.
    • Anální kolík používejte pouze s lubrikantem na vodní bázi, jako je Alphamale Aqua nebo Aquameo, a s naším Lube Shooter.
    • K tomuto análnímu kolíku doporučujeme náš anální relaxační sprej Extremeo. Tento sprej funguje bez ztráty citlivosti, snižuje bolestivou citlivost svěrače a pomáhá dosáhnout nespoutané sexuální extáze.
    • S novými análními kolíky Extremeo nyní získáte všestranně bezstarostný balíček pro svá anální dobrodružství. MEO je nejen průkopníkem ve vývoji světoznámých výrobků, jako je Extremeo Anal Relax Spray, ale také neustále hledá nejlepší a nejinovativnější způsoby, jak zlepšit anální sex. Uvedení jedinečných análních kolíků Extremeo je logickým pokračováním naší vášně pro anální produkty. Díky našim dlouholetým zkušenostem a zpětné vazbě od našich věrných zákazníků jsme vyvinuli anální kolíky, které nastavují nové standardy v oblasti designu, pohodlí a funkčnosti.
    • Chcete si koupit anální kolík nebo dildo? Naše erotické hračky si můžete objednat po celém světě. Sexshopy MEO najdete v německy mluvících zemích, například MEO shop v Německu, MEO ve Švýcarsku nebo MEO bondage shop v Rakousku. Působíme nejen v celé Evropě, například ve Francii, Itálii, Nizozemsku, Irsku, na Islandu, v Rumunsku, Norsku, Švédsku atd. ale po celém světě, například sexshop MEO ve Španělsku, obchod s dildy v Dánsku i ve Finsku - a pokud mluvíte česky, najdete celý náš sortiment sexhraček online i v České republice. Pokud je vaším jazykem estonština, můžete si naši nabídkubutt plug objednat online v Estonsku. K dispozici jsme také ve Slovinsku, sexshop máme v Bulharsku a širokou nabídku BDSM a erotických produktů na Slovensku. Další obchody MEO najdete v USA, Číně, Belgii, Řecku, Maďarsku, Japonsku, Velké Británii, Srbsku, Lucembursku, Litvě, Lotyšsku, Maltě, Portugalsku, Islandu, Polsku, Kanadě, Jihoafrické republice a Kosovu.

    Mohlo by vás zajímat i toto:

    HODNOCENÍ ZÁKAZNÍKŮ

    Hodnocení 

    è il mio primo toy di questo tipo

    è il mio primo toy di questo tipo e fatico ancora un po ad accoglierlo, però sembra molto intrigante ed eccitante

      Hodnocení 

      Excellent training device!

      It's a beast, very large and very heavy, so it doesn't slip around. Good training device for stretching!

      • 1 z 1 zákazníků shledalo tuto recenzi užitečnou.
      Hodnocení 

      Recommended

      Firstly; I only use this toy vaginally. It’s comfortable and a challenge; depending on my mood. I love how it stretches me and feels inside. It’s made from quality materials. My husband likes watching me to see how far down I can go. I’d recommend it to other women who like larger dildos and are playful.

      • 1 z 1 zákazníků shledalo tuto recenzi užitečnou.
      Hodnocení 

      It's perfect

      The entry is gently and easy just remember to be genius with the lube on your crack as well as your hole the plug is the perfect shape to open your ass up and slide right in the ridges feel so amazing I don't know how to further describe, if your looking to gently stretch your ass so you can enjoy feeling your ring being flexed and having something push on your prostate in just the right way, oh and it is the perfect slightly squishy firmness to make you cum your brains out then this is it not for beginners is a lie the beauty of this is if you take your time and are careful like you should be with any toy you will get whatever results you want easily. It only looks intimidating it is not it's a joy that you can use to start working up to the full size or just use what you need to cum when you want from inserting whenever you want something like that.

      • 1 z 1 zákazníků shledalo tuto recenzi užitečnou.
      Hodnocení 

      Der Wahnsinn

      ich bin angenehm überrascht von der Verarbeitung und dem Aussehen .Das Ding ist richtig schön groß

        Hodnocení 

        Saugeil

        Raufsetzen und einführen.Wahnsinn,einfach unbeschreiblich.
        Selber Ausprobieren und Geniessen.Mehr kann man nicht sagen.
        Wahnsinns Teil.

        • 1 z 1 zákazníků shledalo tuto recenzi užitečnou.

        Napište vlastní recenzi

        Butt plug Challenger - Řada Extremeo

        Butt plug Challenger - Řada Extremeo

        Chcete prozkoumat umění análního strečinku nebo se připravit na fisting? Pak je "Challenger" z naší oblíbené série Extremeo přesně pro vás. Tento butt plug je speciálně navržen tak, aby roztahoval anální otvor a zároveň poskytoval intenzivní stimulaci.

        Napište vlastní recenzi

        Ostatní zákazníci také zakoupili:

        30 další položky ve stejné kategorii: