Od 18 let

Následující stránky jsou určeny pouze pro dospělé. Vstupem na stránky potvrzujete, že je vám nejméně 18 let.

Anální protahování

Zpravodaj

Butt plug Extremeo - Gape Keeper 2.0 - Anální kolík pro muže

Nejlepší anální kolík, jaký jste kdy viděli - anální kolík, který umí všechno. Gape Keeper butt plug , který nabízíme v 6 velikostech pro začátečníky i fistingové experty, slibuje dokonalý orgasmus prostaty a trvalou anální dilataci!

Více informací

k dispozici na

    Více informací

    Nejlepší anální kolík, jaký jste kdy viděli - anální kolík, který umí VŠECHNO. Gape Keeper butt plug , který nabízíme v 6 velikostech pro začátečníky i fistingové experty, slibuje dokonalý orgasmus prostaty a trvalé anální roztažení! Díky svému anatomicky dokonalému tvaru, který cílí přímo na prostatu, zaručuje orgasmy takové intenzity, jaké jste ještě nezažili. Jeho silná přísavná základna navíc zaručuje neomezené možnosti, protože spolehlivě přilne k jakémukoli hladkému povrchu a nabídne vám maximální potěšení.

     

    Ideální pro stimulaci prostaty a pro trvalé anální protahování s jasně viditelnými výsledky:

     

    Díky svému jedinečnému tvaru dokáže butt plug Gape Keeper cíleně dosáhnout a masírovat prostatu, což vede k intenzivnějším a déle trvajícím orgasmům. Pocit neustálé stimulace v kombinaci s možností používat jej po celý den dodává butt plug stálou erotickou přítomnost, kterou mnozí muži popisují jako ohromující. Kromě toho je butt plug navržen tak, aby neustále roztahoval anální otvor a udržoval jej v široce otevřené poloze. Tento pocit permanentního roztahování análu může výrazně zintenzivnit sexuální prožitek a přenést vás do světa nepřekonatelné rozkoše. Přístroj Gape Keeper nejen posouvá vaše hranice, ale také definuje, co znamená skutečné anální potěšení.

     

    Chcete poznat tajemství Gape Keeperu?

     

    Název "Gape Keeper" pro náš anální kolík odkazuje na anglické slovo "gape", což znamená "otvor". V tomto kontextu popisuje roztahování a udržování otevřeného análního otvoru. "Gape Keeper" butt plug ze série Extremeo je tedy anální kolík, který byl speciálně vyvinut tak, aby udržel řitní otvor roztažený nebo otevřený po určitou dobu. Použití takového análního kolíku může muži poskytnout trvalý pocit plnosti a roztažení análního otvoru, což mnoho mužů považuje za velmi vzrušující a uspokojující. Výraz "udržovací" také znamená, že anální kolík je navržen tak, aby toto roztažení "zachoval" nebo "udržoval".

     

    Anální kolík je vybaven silnou přísavnou základnou, která spolehlivě přilne k jakémukoli hladkému povrchu, což umožňuje dobrodružství bez použití rukou a zintenzivňuje anální prožitek. Ať už vertikálně na stěně, nebo horizontálně na podlaze - Gape Keeper zůstane přesně tam, kde ho chcete mít.

     

    Ten pravý butt plug pro začátečníky i pro velmi zkušené muže:

     

    • Velikost S: průměr 3 až 5,5 cm, zasouvací délka 9,5 cm - Pro začátečníky.
    • Velikost M: průměr 3,5 až 6,2 cm, zasouvací délka 10,7 cm - pro pokročilé uživatele.
    • Velikost L: průměr 4 až 7,5 cm, zasouvací délka 12 cm - pro zkušené muže.
    • Velikost XL: průměr 4,5 až 8,5 cm, zasouvací délka 13,8 cm - Pocit jako ženská pěst v zadku!
    • Velikost XXL: průměr 5 až 9,5 cm, zasouvací délka 15 cm - Pocit jako mužská pěst v zadku!
    • Velikost XXXL: průměr 5,5 až 10,5 cm, délka 17 cm - pouze pro anální piráty!

     

    Skutečné kouzlo tohoto análního kolíku spočívá v jeho přesném zakřivení: Gape Keeper butt plug byl vyvinut s ohledem na mužskou anatomii a cílí přímo na prostatu. Tato přesná stimulace dokáže vyvolat orgasmy bezkonkurenční intenzity a délky trvání - zážitek, který by měl alespoň jednou zažít každý muž.

     

    Anální kolík z Liquid Silicone je tak flexibilní, že se může zúčastnit opravdu každé polohy a může do vás proniknout obzvlášť hluboko. Butt plug se dokonale přizpůsobí vašemu tělu a poskytne vám všestranně uspokojivý pocit.

     

    Stručně řečeno: Gape Keeper je víc než jen anální kolík. Je to prohlášení, příslib intenzivních chvil rozkoše a dokonalý butt plug pro všechny muže, kteří hledají něco výjimečného!

     

    Čištění a používání análních kolíků Extremeo:

     

    • Snadné použití: Zavádění análního kolíku do análního otvoru může být krásným a příjemným zážitkem - zejména pokud víte, jak to správně udělat. Doporučujeme náš oblíbený sprej Extremeo, který zavádění análního kolíku do konečníku usnadní. Krátký nástřik uvolní svěrací svalstvo. Díky tomu je zavádění análního kolíku obzvlášť jemné potěšení.

     

    • Správný lubrikant a náš Lube Shooter: Správný lubrikant může znamenat velký rozdíl. U silikonových výrobků, jako je anální kolík Extremeo, byste se měli vyhnout používání lubrikantů na bázi silikonu, protože mohou materiál poškodit. Místo toho doporučujeme lubrikanty na vodní bázi, jako je náš Aquameo nebo Alphamale Aqua. Ty poskytují příjemný pocit a jsou bezpečné pro použití se silikonovými análními kolíky. Aplikace Lube Shooter nebo lubrikantu optimalizuje zážitek z análních sexuálních hraček, jako jsou anální kolíky. Umožňuje hlubší a rovnoměrnější rozložení lubrikantu v análním kanálu, díky čemuž je zavádění análního kolíku pohodlnější a bezpečnější. Protože anální otvor neprodukuje vlastní lubrikant, dostatečný přísun lubrikantu snižuje tření a riziko poranění. Stránka Lube Shooter navíc umožňuje čistou a přesnou aplikaci bez plýtvání lubrikantem.

     

    • Čištění: Po každém použití je třeba anální kolík Extremeo důkladně vyčistit. Většinu nečistot lze snadno odstranit teplou vodou a jemným mýdlem. Pro důkladné a hygienické čištění doporučujeme také náš sprej VERYCLEAN. Rychlý nástřik zajistí, že butt plug bude vždy připraven na další dobrodružství.



    Další podrobnosti:

     

    • butt plug Extremeo - Gape Keeper - anální kolík pro muže
    • Anální kolíky Extremeo jsou anální kolíky vyvinuté odborníky.
    • Extremeo ® je registrovaná ochranná známka společnosti MEO Germany.
    • Materiál: Vyrobeno z vysoce kvalitního silikonu, bez ftalátů.
    • Anální kolík používejte pouze s lubrikanty na vodní bázi, jako jsou Alphamale Aqua nebo Aquameo a naše Lube Shooter.
    • K tomuto análnímu kolíku doporučujeme náš anální relaxační sprej Extremeo: Tento sprej funguje bez ztráty citlivosti, snižuje bolestivou citlivost svěračového svalstva a pomáhá dosáhnout nespoutané sexuální extáze.
    • S novými análními kolíky Extremeo vám nyní nabízíme všestranně bezstarostný balíček pro vaše anální dobrodružství. MEO je průkopníkem nejen pokud jde o světoznámé produkty, jako je Extremeo Anal Relax Spray, ale také vždy hledá nejlepší a nejinovativnější způsoby, jak zlepšit anální sex. Logickým pokračováním naší vášně pro anální produkty je uvedení inovativních análních kolíků řady Extremeo. Na základě dlouholetých zkušeností a zpětné vazby od našich věrných zákazníků jsme vyvinuli anální kolíky, které nastavují nová měřítka z hlediska designu, pohodlí a funkčnosti.
    • Chcete si koupit butt plug? Naše anální kolíky si můžete objednat po celém světě. V německy mluvících zemích najdete sexshopy MEO, například MEO shop v Německu, MEO ve Švýcarsku nebo MEO bondage shop v Rakousku. Působíme nejen po celé Evropě, například ve Francii, Itálii, Nizozemsku, Irsku, na Islandu, v Rumunsku, Norsku, Švédsku atd. ale po celém světě, například sexshop MEO ve Španělsku, obchod s dildy v Dánsku i ve Finsku - a pokud mluvíte česky, najdete celý náš sortiment sextoy online i v České republice. Pokud je vaším jazykem estonština, můžete si naši nabídkubutt plug objednat online v Estonsku. K dispozici jsme také ve Slovinsku, sexshop máme v Bulharsku a širokou nabídku BDSM a erotických produktů na Slovensku. Další obchody MEO najdete v USA, Belgii, Řecku, Maďarsku, Japonsku, Velké Británii, Srbsku, Lucembursku, na Maltě, v Portugalsku, na Islandu, v Polsku, Kanadě, Jihoafrické republice a Kosovu.

    Mohlo by vás zajímat i toto:

    HODNOCENÍ ZÁKAZNÍKŮ

    Hodnocení 

    Größe XL

    Angenehme Form und Oberfläche, aber er bleibt nicht an Ort und Stelle sondern ploppt leicht wieder raus.
    Aber zum reiten und vordehnen ist er nicht schlecht.

      Hodnocení 

      Größe XL

      Angenehme Form und Oberfläche, aber er bleibt nicht an Ort und Stelle sondern ploppt leicht wieder raus.
      Aber zum reiten und vordehnen ist er nicht schlecht.

        Hodnocení 

        Davvero grosso

        L’ho provato appena è arrivato è davvero grosso fidatevi.
        Io non sono troppo esperto nella penetrazione anale e inizialmente ho fatto fatica.
        Con il tempo andrà meglio
        Materiale bellissimo è morbidissimo al tatto.
        Ventosa super forte, si attacca ovunque

        • 1 z 1 zákazníků shledalo tuto recenzi užitečnou.
        Hodnocení 

        Fantástico

        Cuando lo ves te das cuenta realmente de lo grueso que es. De hecho personalmente me ha costado meterlo, pero una vez dentro la sensación es enorme. El tacto es firme, pero no rígido como una piedra. En definitiva, es un juguete lo suficientemente grande como para suponer un placentero reto a los que recien empiezan a experimentar tamaños considerables.

        • 1 z 1 zákazníků shledalo tuto recenzi užitečnou.
        Hodnocení 

        Comfortable all day

        Fits beautifully and is comfortable enough to wear all day. Stays in place even during a workout.

          Hodnocení 

          Sehr füllend

          Habe den Gape Keeper in L bestellt und war erst ein wenig erschrocken. Aber der Plug hier ist so schön weich, flutschte sofort rein und füllt meinen Anus so schön aus. Sitze im Büro und liebe es. Später ein Spaziergang. Herrlich. Vielleicht hole ich ihn mir noch Xl. Totale Empfehlung von mir

          • 1 z 1 zákazníků shledalo tuto recenzi užitečnou.
          Hodnocení 

          Sehr geil

          Mann muss sich ein bisschen Zeit, Ruhe und Gleitgel nehmen, um die Grösse aufnehmen zu können. Durch das weiche Material ist das Einführen allerdings viel einfacher als bei anderen Produkten dieser Grösse! Es passt sich perfekt an die Anatomie an. Es füllt einem richtig auf und drückt sehr angenehm auf die Prostata. Besonders gut gefällt mir auch die relativ breite Basis. Dadurch wird der Schliessmuskel auch nach erfolgtem Einführen immernoch schön gedehnt. Durch den grossen Durchmesser bleibt der Buttplug auch trotz breiter Basis immer an Ort und Stelle und rutscht nicht plötzlich raus. Sehr zu empfehlen!

          • 1 z 1 zákazníků shledalo tuto recenzi užitečnou.
          Hodnocení 

          Highly recommended!

          I bought the XL and yes, this product is big! When I opened the package the first thing I thought. Ok, this is too big. I need to get one size smaller. But the material is just the right amount of flexible and soft that with just a small bit of lube you can get it in comfortably, it just squeezes in. I can even do it standing up in the shower.

          Once it's in you it fills you up the sensation is fantastic, it doesn't hurt as harder butt plugs this size sometimes do. It pleases you in the right way, it's very very comfortable and just the right amount of 'discomfort', it's always there. That said, I can wear it easily for more hours a day and 'ride' it while being in the office or doing my daily stuff.

          • 1 z 1 zákazníků shledalo tuto recenzi užitečnou.
          Hodnocení 

          Rund herum zufrieden

          Das Material des Gape Keeper ist unglaublich geol und anschmiegsam. Man glaubt kaum daran, dieses Ding rein zu bringen. Aber mit ein klein wenig Gleitgel geht das leichter als gedacht. Das Material gibt halt nach. Der Buttplug passt sich unglaublich an. Gleich nach dem Einführen hatte ich das Gefühl, dass da gar nichts wäre. Aber der Plug passt sich dermaßen gut an, dass man ihn kaum spürt (und das über Stunden). Der leichte Druck, den das Teil innen erzeugt, ist sehr anregend, auch wenn man nicht weiß, woher das kommt.
          Gefühlsmäßig das ALLERBESTE was ich je

          • 1 z 1 zákazníků shledalo tuto recenzi užitečnou.
          Hodnocení 

          Great quality plug

          Once in it stays in pretty well and is surprisingly comfortable considering the relatively large base. Doesn't require a huge amount of lube (for me) but others may find it uncomfortable without plenty of lube. Only thing i don't like is that it attracts dust and hair due to the rubbery surface, but allot of toys have this same issue and the material used does make it very soft and comfortable so i am not going to take away a star for this. 5/5 would plug again!

          • 1 z 1 zákazníků shledalo tuto recenzi užitečnou.
          Hodnocení 

          Awesome

          I have had the small and medium but the large fills me completely! I am very pleased with it and am going to recommend to all experts you will enjoy !

            Hodnocení 

            Perfekt

            Perfekter Sitz. Lässt sich super tragen und das einführen klappt tadellos mit ein wenig Gleitgel.
            Mein persönlicher Lieblingsplug. Viel Spass mit dem Ding.

            • 1 z 1 zákazníků shledalo tuto recenzi užitečnou.

            Napište vlastní recenzi

            Butt plug Extremeo - Gape Keeper 2.0 - Anální kolík pro muže

            Butt plug Extremeo - Gape Keeper 2.0 - Anální kolík pro muže

            Nejlepší anální kolík, jaký jste kdy viděli - anální kolík, který umí všechno. Gape Keeper butt plug , který nabízíme v 6 velikostech pro začátečníky i fistingové experty, slibuje dokonalý orgasmus prostaty a trvalou anální dilataci!

            Napište vlastní recenzi

            Ostatní zákazníci také zakoupili:

            30 další položky ve stejné kategorii: