Od 18 let

Následující stránky jsou určeny pouze pro dospělé. Vstupem na stránky potvrzujete, že je vám nejméně 18 let.

Anální protahování

Zpravodaj

Anal Stretching Extreme - butt plug pro anální strečink

Jste fanouškem extrémního análního protahování? Pak jsou pro vás tyto velké, speciálně tvarované anální kolíky ve třech velikostech (135 mm až 195 mm ø) tou správnou volbou! Jsou vybaveny speciálním povrchem, který zaručuje, že lubrikant vydrží extrémně dlouho butt plug přilnou k zadečku. Mají také vysokou hmotnost a širokou základnu, takže s nimi můžete jezdit dlouho.

Více informací

k dispozici na

    Více informací

    Jste fanouškem extrémního análního protahování? Pak jsou tyto velké, speciálně tvarované anální kolíky ve třech velikostech tou správnou volbou právě pro vás! Jsou vybaveny speciálním povrchem, který zaručuje, že lubrikant bude na butt plug držet extrémně dlouho. Navíc mají velkou hmotnost a širokou základnu, takže s nimi můžete jezdit dlouho. Ideální pro trvalé anální protahování pro muže. Mimochodem, náš model to má rád opravdu velké a vybral si opravdu velký butt plug, velikost XL.

     

    Co je na tomto butt plug pro permanentní anální dilataci tak výjimečného?

     

    Naprosto přesvědčivý tvar a přesně ty správné rozměry, které zajišťují trvalé a jasně viditelné roztažení análního otvoru. Navíc přesvědčivý materiál, který je dostatečně stabilní a zároveň pružný, takže butt plug je cítit přesně na těch správných místech. Naše butt plug vás zcela vyplní a zaručí maximální spokojenost. Jsou velké a těžké, a proto při jízdě zůstávají stabilní na zemi. Tyto anální kolíky jsou proto ideální pro trénink a protahování. Povrchová struktura zajišťuje, že použitý lubrikant lépe přilne k butt plug a vy si můžete užívat potěšení po dlouhou dobu bez přestávek.

     

    Jaký lubrikant mám použít pro tento velký anální kolík pro extrémní anální protahování?

     

    Pro tyto anální kolíky doporučujeme náš hybridní lubrikant MANCUNT. Tento gel kombinuje výhody dvou světů: Klouže jako silikon a smývá se stejně snadno jako voda. Díky MANCUNT je používání těchto velkých análních kolíků dechberoucím potěšením. Rozetřete dostatečné množství lubrikantu na butt plug a pomocí našeho "Lube Shooteru" si ho trochu zasuňte do análního otvoru. Doporučujeme vám také použít náš sprej Extremeo. Tento sprej je ideální volbou jak pro začátečníky v oblasti análního sexu, tak pro zkušené fanoušky extrémního análního roztahování. Speciální účinek Extremeo podporuje snadnější pronikání a vede tak k uvolněnému a vášnivému potěšení. Sprej funguje bez ztráty citlivosti, ale snižuje bolestivou citlivost svěrače a pomáhá dosáhnout nespoutané zábavy s těmito velkými análními kolíky.

     

    Důležité rady pro používání a čištění velkého análního kolíku pro extrémní anální roztahování:

     

    Tento butt plug byl vyroben z vysoce kvalitního vinylu bez ftalátů. Materiál je pružný a kluzký. Díky fantastické povrchové struktuře vydrží lubrikant obzvlášť dlouho. Použitý materiál je navíc velmi stabilní, takže vám butt plug dlouho vydrží. Před použitím butt plug byste jej však měli důkladně vyčistit. Obvykle stačí teplá voda a jemné mýdlo. Můžete jej důkladně vyčistit pomocí našeho spreje VERYCLEAN. Zvláště důležité je samozřejmě čištění po použití. Před použitím análního kolíku můžete také sami použít anální výplach k vyčištění střeva. V kategorii našeho obchodu "Anální sprcha" najdete velký výběr.

     

    Na co byste měli při roztahování análního otvoru pamatovat?

     

    Řitní otvor je velmi citlivý otvor. Je méně roztažitelný než genitálie, a proto je třeba s ním zacházet opatrně a obezřetně.

     

    Při roztahování konečníku byste se měli vyvarovat následujících chyb:

     

    Při roztahování análního svěrače nepoužívejte sílu! Pokud není sval svěrače uvolněný, průnik je stěží možný. Pokud budete postupovat příliš hrubě, můžete si vážně poranit sval svěrače a střevní sliznici. Proto: Vždy používejte velké množství lubrikantu MANCUNT a protahujte pomalu!

     

    Používejte prosím pouze erotické hračky! Pokud v ložnici není vhodná anální erotická hračka, je lákavé použít jiné předměty. V MEO to nedoporučujeme, protože tyto předměty zvyšují riziko poranění a infekce. Existuje také dobrý důvod, proč je na trhu mnoho análních hraček - mají širokou nožičku, tzv. zarážku. U jiných předmětů a hraček hrozí, že zmizí v řitním otvoru.

     

    Anální dilatace je neuvěřitelně vzrušující sexuální praktika. Příprava vyžaduje určitou opatrnost a při roztahování je třeba dbát dostatečné opatrnosti, aby nedošlo k přetížení svěračového svalu. My v MEO, internetovém obchodě s análními pomůckami, vám doporučujeme přistupovat k tématu análního roztahování opatrně a citlivě - vždy je zábavné objevovat v oblasti análního roztahování něco nového a nemít vše vyzkoušené hned napoprvé. Postupujte pomalu a opatrně - pak si anální roztahování s našimi análními kolíky zamilujete!

     

    Více informací:

     

    • Velmi velký anální strečink butt plug ve třech velikostech pro trvalé roztažení análního otvoru
    • Ideální pro trvalé anální roztahování pro muže.
    • Extra těžký se širokou základnou
    • Mimořádný design pro intenzivní potěšení!
    • S velkou patkou pro zavádění bez použití rukou
    • Používejte pouze s lubrikanty rozpustnými ve vodě (např. Aquameo) nebo s našimi hybridními lubrikanty (Mancunt nebo Formula X)
    • Materiál: Tyto anální kolíky jsou vyrobeny z vysoce kvalitního vinylu, bez ftalátů.
    • Pokyny pro péči: Před a po každém použití je umyjte a hygienicky očistěte pomocí spreje VERYCLEAN.
    • butt plug skladujte prosím odděleně a ne společně s jinými silikonovými erotickými hračkami.
    • Maximální anální roztahování neboli permanentní anální roztahování a také anální roztahování pro muže může být velmi zábavné. Chcete si také roztáhnout anální otvor pomocí análního strečinku? Pak byste si měli pořídit speciální anální kolík pro anální roztahování, anální kolík XL nebo butt plug XXL. MEO se specializuje na slavný kroužek pro anální strečink, největší anální kolík pro roztahování a zejména na téma "anální strečink muže". Nabízíme anální strečink v mnoha provedeních a barvách, které se výrazně liší od ostatních výrobků pro anální strečink nebo extrémní anální strečink. Spojují v sobě mnoho výhod, které u jiných análních hraček nenajdete. Anální dilatace a extrémní anální roztahování vyžadují správný výrobek, jako je tento speciální, extra velký anální kolík pro maximální anální roztahování.
    • Medium: 180 mm x 135 mm ø, Large 220 mm x 165 mm ø, X-Large 260 mm x 195 mm ø.

    Mohlo by vás zajímat i toto:

    HODNOCENÍ ZÁKAZNÍKŮ

    Hodnocení 

    Endlich: Weit geöffnet wie niemals zuvor

    Der Extrem Butt Plug war wirklich enorm und ich zweifelte, ob dieser komplett eingeführt werden kann. Es war eine gewaltige Herausforderung! Man braucht sehr viel Zeit dafür. In 3 Min. ist das nicht möglich, außer ich führe es bei einer Kuh ein. Es ist herrlich, wie mit jedem Zentimeter man dem Ziel der extremen Analdehnung näher kommt, manchmal zwischendurch verzweifelt. DURCHHALTEN, nicht aufgeben. Dehnen, Pause, dehnen, Pause, weiter dehnen….. Dafür brauchte ich ein paar Tage je 3-6 mal am Tag zu je 15 bis 30 min und war noch lange nicht am Ziel. Aber welch glücklich-geiles Gefühl überkam mich, als er endlich in seiner endgültigen Position landete, aber auch nur kurz, weil es für einen Augenblick etwas schmerzhaft war. Nach drei weiteren Versuchen blieb er dann endgültig in mir. Fazit: Meinen Butt Plug gebe ich nicht mehr her!

    • 3 z 3 zákazníků shledalo tuto recenzi užitečnou.
    Hodnocení 

    Bonne surprise

    Dès livré, pas pu m'empêcher de le chevaucher .tout y est passé...bonne sensation .pas pour les novices.

    • 1 z 1 zákazníků shledalo tuto recenzi užitečnou.
    Hodnocení 

    Great hole wrecker/trainer

    Great hole wrecker/trainer - love the way this monster plug splits my hole wide open and leaves it gaping! Once your butt is used to the width, pull it out and push it in over and over - it will leave your asslips begging for mercy (but all you want is MORE!)

    • 1 z 1 zákazníků shledalo tuto recenzi užitečnou.
    Hodnocení 

    Un vero vincitore!!!

    Un vero vincitore!!! È fantastico quando ci si siede sopra

      Hodnocení 

      I can strongly recommend the butt plug

      I bought all 4 butt plugs from this line and I am highly satisfied. They have a heavy weight and a wide base so you can ride them perfectly. But the real highlight is the material (not too hard and not too soft) and the special surface on which the lubricant stays for a long time and does not dry out. I can strongly recommend the butt plug. Maybe not suitable for beginners, but there are three sizes to choose from.

      • 1 z 1 zákazníků shledalo tuto recenzi užitečnou.

      Napište vlastní recenzi

      Anal Stretching Extreme - butt plug pro anální strečink

      Anal Stretching Extreme - butt plug pro anální strečink

      Jste fanouškem extrémního análního protahování? Pak jsou pro vás tyto velké, speciálně tvarované anální kolíky ve třech velikostech (135 mm až 195 mm ø) tou správnou volbou! Jsou vybaveny speciálním povrchem, který zaručuje, že lubrikant vydrží extrémně dlouho butt plug přilnou k zadečku. Mají také vysokou hmotnost a širokou základnu, takže s nimi můžete jezdit dlouho.

      Napište vlastní recenzi

      Ostatní zákazníci také zakoupili:

      30 další položky ve stejné kategorii: