Od 18 let

Následující stránky jsou určeny pouze pro dospělé. Vstupem na stránky potvrzujete, že je vám nejméně 18 let.

Sex slings a milostné houpačky

Zpravodaj

King Size Love Swing

Naši zákazníci jsou nadšeni touto obzvláště pohodlnou houpačkou lásky King Size Love Swing by MEO, skutečné mistrovské dílo, otevírá nové možnosti pro anální, orální a vaginální sex Anal Depth Playanální, orální a vaginální sex.

Více informací

3731/00

k dispozici na

    Více informací

    Naši zákazníci jsou nadšeni touto obzvláště pohodlnou houpačkou lásky King Size Love Swing by MEO, skutečné mistrovské dílo, otevírá nové možnosti pro anální, orální a vaginální sex Anal Depth Playanální, orální a vaginální sex. Tato milostná houpačka je skutečným všestranným pomocníkem, který nejenže umožňuje řadu vzrušujících a všestranných poloh, ale také zaujme svou lehkou, přesto však mimořádně robustní a odolnou konstrukcí.

    Nejdůležitější vlastnosti milostné houpačky King Size:

    • Ocelové zavěšení: vysoce kvalitní, mimořádně pevný ocelový závěs zajišťuje maximální bezpečnost a odolnost, takže se můžete plně soustředit na sex.
    • Robustní nylonové popruhy: Odolné nylonové popruhy poskytují spolehlivou oporu a usnadňují změnu a udržení různých poloh během sexu.
    • Pevná, ale pohodlná pěnová matrace: Matrace z vysoce kvalitní pěny zajišťuje pohodlí a komfort i při těch nejintenzivnějších aktivitách.
    • Ergonomicky tvarované rukojeti: Ergonomicky tvarované rukojeti poskytují dodatečnou oporu a umožňují různé polohy pro ještě větší potěšení při sexu.
    • Měkké manžety na kotníky a opěrky nohou: Podšitá pouta nabízejí mnoho možností pro bondage hrátky, zatímco držáky na nohy poskytují dodatečnou oporu a pohodlí.
    • Extra velké pro větší pohodlí: Široká lehací plocha poskytuje dodatečnou bezpečnost a stabilitu, takže se můžete plně soustředit na erotické potěšení.
    • Nosnost až 180 kg: Tato milostná houpačka je vhodná téměř pro každého a bez problémů vydrží intenzivní sex.


    Na King Size Love Swing by MEO je založena na zcela novém konceptu, který otevírá celou řadu erotických možností, včetně orálního, vaginálního a análního sexu i takzvaných "análních hloubkových her".

    Orální sex a hluboké hrdlo:

    Během orálního sexu umožňuje houpačka lásky pohodlné a dokonalé polohování. Pasivní partner se může opřít, uvolnit a vychutnat si smyslné pocity, zatímco aktivní partner najde ideální výšku a úhel pro maximální potěšení. Tato poloha umožňuje intenzivnější a hlubší stimulaci, která zintenzivňuje orální sex.

    Vaginální sex:

    Při vaginálním sexu se King Size Love Swing nabízí možnost nově interpretovat tradiční polohy. Díky stabilní opoře milostné houpačky mohou páry prozkoumat různé úhly a hloubky, které byly dříve nemožné. Volnost pohybu, kterou King Size Love Swing umožňuje cílenou stimulaci bodu G a zintenzivňuje potěšení obou partnerů.

    Anální sex:

    Anální sex se s houpačkou lásky stává obzvlášť vzrušujícím zážitkem. Na King Size Love Swing nabízí uvolněnou, ale optimální polohu, která umožňuje jemné a kontrolované pronikání do análního otvoru. Ideální pro páry, které chtějí anální sex prožívat pomalu a jemně nebo velmi intenzivně. Možnost nastavení výšky a úhlu houpačky lásky usnadňuje pronikání do konečníku a zvyšuje pohodlí a potěšení.

    Anální hloubkové hrátky:

    Die King Size Love Swing je také ideální pro takzvané "anální hloubkové hrátky" s velkými a dlouhými dildy. Stabilní a bezpečná opora umožňuje partnerovi proniknout do konečníku hlouběji a intenzivněji, než by bylo možné běžnými metodami. To znamená, že anální hloubkové hrátky lze praktikovat bezpečným, kontrolovaným a pohodlným způsobem, přičemž King Size Love Swing poskytuje potřebnou oporu a flexibilitu, abyste si mohli tyto intenzivní a intimní chvíle plně vychutnat.

    Elegantní a funkční design:

    Die King Size Love Swing kombinuje funkčnost s elegancí. Potah pěnové matrace je nejen mimořádně kvalitní, ale také pratelný, což usnadňuje čištění a péči. Kombinace robustnosti a pohodlí dělá z matrace King Size Love Swing nezbytnou výbavou pro každého, kdo chce prožívat sex ještě intenzivněji.

    S matrací King Size Love Swing od MEO vám umožní nově definovat hranice vášně a zažít nezapomenutelné chvíle plné intimity a dobrodružství. Ať už se jedná o začátečníka nebo pokročilého King Size Love Swing nabízí dokonalý erotický zážitek pro každého.

    Více informací:

    • King Size Love Swing od MEO
    • Těžký ocelový závěs
    • Pevné nylonové popruhy
    • Pevná a zároveň pohodlná pěnová matrace
    • Snadno uchopitelná rukojeť
    • Měkké manžety na kotníky a opěrky nohou
    • Široká, podpůrná lehací plocha
    • Nosnost až 180 kg.
    • Rozměry: Rám (bez matrace) 100 cm x 80 cm.
    • Materiál: nylon, polypropylen, polyester, PE, guma, železo, ocel

    Mohlo by vás zajímat i toto:

    HODNOCENÍ ZÁKAZNÍKŮ

    Hodnocení 

    Sinnlicher Genuss in höchster Qualität

    Die Lieferung der Sex Swing erfolgte in einem unauffälligen und kompakten Karton. Neben der eigentlichen Schaukel wurde Installationsmaterial zur Befestigung an der Decke mitgeliefert.

    Die Sex Swing besticht durch ihre solide und stabile Konstruktion, die auch höheren Belastungen standhält. Sowohl die Verarbeitung als auch die Polsterung der Gurte sind von hoher Qualität. Die Gurte lassen sich leicht in der Länge verstellen, so dass eine individuelle Anpassung an die Bedürfnisse des Benutzers möglich ist.

    Besonders hervorzuheben ist die Vielseitigkeit dieser Sex Swing. Die hochwertige Verarbeitung ermöglicht nicht nur einen sicheren Gebrauch, sondern auch ein breites Spektrum an Einsatzmöglichkeiten. Ob Anfänger oder Fortgeschrittener, diese Sexschaukel bietet durch ihre durchdachte Konstruktion und Verarbeitung ein intensives und sicheres Spielerlebnis.

    • 1 z 1 zákazníků shledalo tuto recenzi užitečnou.

    Napište vlastní recenzi

    King Size Love Swing

    King Size Love Swing

    Naši zákazníci jsou nadšeni touto obzvláště pohodlnou houpačkou lásky King Size Love Swing by MEO, skutečné mistrovské dílo, otevírá nové možnosti pro anální, orální a vaginální sex Anal Depth Playanální, orální a vaginální sex.

    Napište vlastní recenzi

    Ostatní zákazníci také zakoupili:

    30 další položky ve stejné kategorii: