Od 18 let

Následující stránky jsou určeny pouze pro dospělé. Vstupem na stránky potvrzujete, že je vám nejméně 18 let.

Penis kroužky s vibracemi

Zpravodaj

Satisfyer Epic Duo - kroužek na penis

Páni! Tento kroužek je kompatibilní s jakýmkoli smartphonem, tabletem a hodinkami Apple Watch se systémem Android nebo Apple! Erekční kroužek Epic Duo lze připojit k aplikaci Satisfyer Connect. Díky tomu máte plnou kontrolu nad výkonným motorem erekčního kroužku a můžete si přizpůsobit své potěšení nebo nechat partnera ovládat vaše potěšení a váš penis na dálku

Více informací

3084/00

Brzy k dispozici

    Více informací

    Páni! Tento kroužek je kompatibilní s jakýmkoli smartphonem, tabletem a hodinkami Apple Watch se systémem Android nebo Apple! Erekční kroužek Epic Duo je vybaven technologií Bluetooth a připojuje se k oceňované aplikaci Satisfyer Connect. Ta vám dává plnou kontrolu nad výkonným motorem erekčního kroužku a umožňuje vám přizpůsobit si potěšení nebo nechat partnera ovládat vaše potěšení a penis na dálku

     

    Jak se Satisfyer Epic Duo používá?

     

    Technologicky vyspělý erekční kroužek se nosí kolem penisu a varlat, stejně jako jiné erekční kroužky. Prodloužený tvar vyvíjí dodatečný stimulační tlak na vaše erotogenní zóny, které se nacházejí mezi varlaty a konečníkem! Budete extrémně stimulováni při každém pohybu, na každém kroku. Silikonový erekční kroužek těsně obepne váš penis, zatímco koule jsou uzavřeny o něco větším kroužkem na varlata. Tímto způsobem vytváří kroužek na penis Satisfyer Epic Duo App vzrušující efekt krevní stabilizace, který zajišťuje intenzivnější pocity a zlepšuje vaši výdrž při sexu.

     

    Chcete používat kroužek Satisfyer Epic Duo při masturbaci a udělat ji ještě více vzrušující? Pozvěte pomocí aplikace cizího člověka nebo svého partnera a předejte mu kontrolu nad svou erekcí a rozkoší. Nezáleží na tom, kde se váš partner nachází, takže Satisfyer Epic Duo je ideální sexuální pomůckou pro vztahy na dálku všeho druhu.

     

    Co je na Satisfyer Epic Duo tak výjimečného?

     

    Satisfyer Epic Duo produkuje šílené pulzy a vibrace jako ŽÁDNÝ jiný erekční kroužek, který jsme dosud neviděli! Snadno se používá díky tlačítku One Touch na boku nebo prostřednictvím aplikace. Kroužek na penis a kroužek na varlata jsou navíc vyrobeny z lékařského silikonu, díky čemuž jsou obzvláště šetrné k tělu a hygienické. Díky vodotěsnosti (IPX7) se kroužek nevyhýbá ani mokrému použití a rád vás doprovodí do sprchy nebo vany. Mimochodem, Satisfyer Epic Duo využije i vaše partnerka, protože vibrační kroužek svým objemným tvarem a rozmanitými vibračními programy vaši partnerku při sexu vydatně rozmazluje. Pokud se kroužek Satisfyer Duo vybije, lze jej rychle dobít pomocí přiloženého USB nabíjecího kabelu.

     

    Jak se Satisfyer Epic Duo čistí?

     

    Satisfyer Epic Duo jednoduše vyčistíte trochou teplé vody a mýdla. Pokud dáváte přednost obzvlášť důkladnému čištění, doporučujeme náš sprej VERYCLEAN.

     

    Na co musím při používání zařízení Satisfyer Epic Duo pamatovat?

     

    Používejte prosím pouze lubrikanty na vodní bázi, například Aquameo. Lubrikanty na bázi silikonu mohou poškodit kvalitní povrch.

     

    Další podrobnosti: V případě potřeby můžete použít i jiné materiály, např:

     

    • Vibrační kroužek na penis ovladatelný prostřednictvím aplikace
    • Super silné hluboké vibrace
    • 12 vibračních programů
    • záruka 15 let
    • Šepotavý režim
    • Magnetický USB nabíjecí kabel součástí balení
    • Hmotnost: 58 g
    • Délka 11 cm, šířka 4,5 cm, průměr kroužku na penis 3 cm (flexibilní).
    • Materiál: silikon bezpečný pro tělo, ABS
    • Vodotěsnost

     

    Senzační funkce ve fantastické aplikaci:

     

    100% zabezpečení dat

     

    Aplikace splňuje všechny přísné požadavky německé ochrany osobních údajů. Navíc není nutná žádná registrace! Satisfyer Connect neshromažďuje žádné údaje ani údaje o chování při používání. Vaše údaje jsou proto vždy ve 100% bezpečí.

     

    Vzdálené ovládání

     

    Použijte svůj mobilní telefon nebo hodinky Apple Watch přes Bluetooth nebo internet jako dálkové ovládání všech svých zařízení Satisfyer nebo zařízení Satisfyer ostatních (samozřejmě pouze a jen na přání obou stran). Nebo ovládejte Satisfyer ostatních uživatelů živě ve videochatech!

     

    Návrhář vibrací

     

    Navrhněte si vlastní vibrace a sdílejte je s ostatními uživateli po celém světě.

     

    Okolní vibrace

     

    Proměňte okolní zvuky na vibrace pomocí mikrofonu mobilního telefonu.

     

    Vibrace v seznamu skladeb

     

    Zažijte vibrace v rytmu svého seznamu skladeb na Spotify nebo jiných streamovacích službách.

    Mohlo by vás zajímat i toto:

    HODNOCENÍ ZÁKAZNÍKŮ

    Hodnocení 

    Parfait

    La taille est parfaite, ne serre pas et se porte confortablement. Pour ce qui est de madame, elle est aussi très contente de pouvoir ressentir de nouvelle sensation grâce à ce sextoy.

      Hodnocení 

      Efficace

      Oggetto molto efficace piacere raggiunto in poco tempo

        Hodnocení 

        Erst skeptisch aber jetzt begeistert

        Habe den Satisfyer Epic Duo App Cockring meinem Freund geschenkt. Er war anfangs etwas skeptisch, aber die Neugierde hat gesiegt. Der Satisfyer Epic Duo tut was er verspricht und verschafft zuverlässig tolle und intensive Höhepunkte. Nun ist er sein neuer, netter Begleiter wenn er auf Geschäftsreise ist und ich den Cockring von zuhause über die App steuere.

        • 1 z 1 zákazníků shledalo tuto recenzi užitečnou.
        Hodnocení 

        Eine herrlich neue Erfahrung für mich!

        Geiler Cock Ring mit Fernsteuerung über das Iphone. Kann man vieles mit machen und ausprobieren. Wir hatten damit beide sehr viel Spaß und haben weitere Ideen entwicklet, was man noch so tun kann... :-)

        • 1 z 1 zákazníků shledalo tuto recenzi užitečnou.
        Hodnocení 

        Great product

        Having tried several different products in the past and being disappointed I decided to buy this ......... All I can say is WOW orgasm without any touching fantastic would thoroughly recommend

        • 2 z 2 zákazníků shledalo tuto recenzi užitečnou.

        Napište vlastní recenzi

        Satisfyer Epic Duo - kroužek na penis

        Satisfyer Epic Duo - kroužek na penis

        Páni! Tento kroužek je kompatibilní s jakýmkoli smartphonem, tabletem a hodinkami Apple Watch se systémem Android nebo Apple! Erekční kroužek Epic Duo lze připojit k aplikaci Satisfyer Connect. Díky tomu máte plnou kontrolu nad výkonným motorem erekčního kroužku a můžete si přizpůsobit své potěšení nebo nechat partnera ovládat vaše potěšení a váš penis na dálku

        Napište vlastní recenzi

        Ostatní zákazníci také zakoupili:

        15 další položky ve stejné kategorii: