Od 18 let

Následující stránky jsou určeny pouze pro dospělé. Vstupem na stránky potvrzujete, že je vám nejméně 18 let.

Penis kroužky s vibracemi

Zpravodaj

Penis kroužek ovladatelný na dálku pomocí aplikace

Jaký úžasný vynález! Přijímejte a užívejte si dálkově ovládané orgasmy! Ovládejte vibrace kroužku na penis pohodlně prostřednictvím chytrého telefonu - po celém světě, dokonce i od svého partnera. V aplikaci jsou integrovány také další stimulační programy, hlasové funkce, chat a video. Tichý jako šepot, vodotěsný. Extrémně vzrušující v každodenním životě, vzrušující při

Více informací

2896/00

189,90 €


-20,00 €

169,90 €

plus náklady na dopravu

k dispozici na

    Více informací

    Jaký úžasný vynález! Přijímejte a užívejte si dálkově ovládané orgasmy! Ovládejte vibrace kroužku na penis pohodlně prostřednictvím chytrého telefonu - po celém světě, dokonce i od svého partnera. V aplikaci jsou integrovány také další stimulační programy, hlasové funkce, chat a video. Tichý jako šepot, vodotěsný. Extrémně vzrušující v každodenním životě, vzrušující při sexu!

     

    Vzdejte se kontroly a jednoduše si užívejte!

     

    Tento kroužek na penis ovládáte velmi jednoduše a bez složité techniky pomocí speciální aplikace. Čekají vás nekonečné vzrušující chvíle s partnerkou nebo při sólovém sexu. Použijte náš dálkově ovládaný kroužek na penis například při nakupování a nechte se partnerem překvapit uprostřed šatny. Obzvlášť vzrušující je to také doma, kdy má partnerka či partner nad vašimi orgasmy plnou kontrolu. Stěží existuje něco lepšího, než se nechat unášet a plně si vychutnat moment překvapení.

     

    Jedna aplikace, nekonečné možnosti! Ať už doma, na výletě, při nakupování, v posilovně, při sebemrskačství nebo dokonce při výuce na dálku - kroužek na penis vás přivede k orgasmu díky praktickému ovládání aplikace a mnoha dalším funkcím.

     

    Nejdůležitější funkce:

     

    • Nabíjecí vibrační kroužek na penis
    • 10 vibračních režimů: Tichý jako šepot! Zajistěte si rozmanitou stimulaci.
    • Ovládejte vibrace pohodlně prostřednictvím chytrého telefonu - po celém světě i od své partnerky! V aplikaci jsou integrovány také další stimulační programy, hlasové funkce, chat a video.
    • Vnitřní průměr lze nastavit 2 způsoby: pro pevné a bezpečné uchycení.
    • Vzrušující pro každodenní použití: Lze nosit trvale na penisu a varlatech otočením vibrační jednotky směrem dolů.
    • Dokonalá hračka pro páry: Při nošení s vibrační jednotkou nahoru pouze na penisu se jeho erekce posiluje díky efektu krevní stáze a vibrace poskytují oběma dodatečnou stimulaci při sexu.
    • Vyrobeno ze silikonu: pro optimální pohodlí při nošení.

     

    Jak používat kroužek na penis s ovládáním pomocí aplikace?

     

    Pro vzrušující pocity v každodenním životě se vibrační jednotka ztlumí. Poté kroužek nasaďte na varlata a penis. Pokud chcete kroužek na penis používat jako hračku pro páry, umístěte vibrační jednotku nahoru, kroužek nasaďte pouze na penis a pevně jej umístěte na základnu dříku. V obou případech se ujistěte, že je váš penis při nasazování kroužku ještě ochablý nebo jen napůl vztyčený. Trocha lubrikantu na vodní bázi, jako je například Aquameo, zajistí extra hladkost. Nyní už stačí jen zapnout vibrace pomocí bezdrátového dálkového ovládání. Kroužek na penis je kompatibilní s aplikací We-Vibe We-Connect. Připojte se k této platformě přes Bluetooth, abyste měli ještě více možností hrátek s kroužkem na penis a zažili intimní zábavu v úplně nové dimenzi.

     

    Čím je kroužek na penis s ovládáním pomocí aplikace výjimečný?

     

    Kroužek na penis je vysoce kvalitní erotická hračka, která přesvědčí při sólovém sexu i pro páry. Díky dvoucestně nastavitelnému vnitřnímu průměru si jej můžete nasadit na penis A varlata nebo jen na penis. Stimulační kroužek na penis můžete nosit v každodenním životě a nechat se diskrétně hýčkat "jistým tlakem" a tichými vibracemi. Při použití jako hračka pro páry vás kroužek na penis nejen potěší extra pevnou a dlouhotrvající erekcí, ale také vás oba rozmazluje svými vibracemi, čímž zajišťuje extra intenzivní potěšení pro vás dva. Pomocí aplikace můžete kroužek na penis ovládat prostřednictvím svého chytrého telefonu nebo si sestavit vlastní vibrační rytmy. Váš partner vám také může prostřednictvím aplikace posílat dechberoucí intenzivní rytmy - z blízkosti nebo odkudkoli na světě. Prostě to vyzkoušejte!

     

    Jak kroužek na penis čistit?

     

    Kroužek na penis čistěte vodou a jemným mýdlem. K dezinfekčnímu čištění můžete použít také náš sprej VERYCLEAN.

     

    Na co musím pamatovat při používání kroužku na penis s ovládáním pomocí aplikace?

     

    Používejte prosím pouze lubrikanty na vodní bázi, například Aquameo. Lubrikanty na bázi silikonu mohou poškodit povrch.

     

    Více informací: V případě potřeby můžete použít i jiné pomůcky:

     

    • Kompatibilní s aplikací We-Connect: Ovládejte vibrace pohodlně prostřednictvím chytrého telefonu - po celém světě i od své partnerky.
    • Rozsah dodávky: 1 x dobíjecí kroužek na penis,
    • Dobíjecí - obsahuje nabíjecí kabel s magnetickou nabíječkou a USB připojením.
    • Součástí balení je úložný sáček.
    • rozměry: 7,8 cm x 4,4 cm x 4,8 cm. dvoucestně nastavitelný vnitřní Ø min. 3,5 cm. Hmotnost 85 g. Silikon, PU, ABS.
    • Bezdrátové dálkové ovládání: Lze ovládat i partnerem.

    Mohlo by vás zajímat i toto:

    HODNOCENÍ ZÁKAZNÍKŮ

    Hodnocení 

    plaisir assuré

    anneau qui procure des vibrations de plaisir avec un texture qui s'accorde bien avec la peau, aucune irritation même après une longue utilisation.

    • 2 z 2 zákazníků shledalo tuto recenzi užitečnou.
    Hodnocení 

    Meraviglioso

    Meraviglioso, il migliore che io abbia provato e con l’applicazione diventa ancora meglio!!

    • 1 z 1 zákazníků shledalo tuto recenzi užitečnou.
    Hodnocení 

    Zusammen oder auch allein

    Zusammen oder auch allein, es ist ein geiler Höhepunkt :-) Und wenn ich ihn aus der Ferne oder zusammen unterwegs damit ein wenig stimuliere wird es ein besonderes Vergnügen

    • 1 z 1 zákazníků shledalo tuto recenzi užitečnou.

    Napište vlastní recenzi

    Penis kroužek ovladatelný na dálku pomocí aplikace

    Penis kroužek ovladatelný na dálku pomocí aplikace

    Jaký úžasný vynález! Přijímejte a užívejte si dálkově ovládané orgasmy! Ovládejte vibrace kroužku na penis pohodlně prostřednictvím chytrého telefonu - po celém světě, dokonce i od svého partnera. V aplikaci jsou integrovány také další stimulační programy, hlasové funkce, chat a video. Tichý jako šepot, vodotěsný. Extrémně vzrušující v každodenním životě, vzrušující při

    Napište vlastní recenzi

    Ostatní zákazníci také zakoupili:

    15 další položky ve stejné kategorii: