Od 18 let

Následující stránky jsou určeny pouze pro dospělé. Vstupem na stránky potvrzujete, že je vám nejméně 18 let.

Závěsná bondáž

Zpravodaj

BDSM kožená pouta

Tip na bondáž od MEO: Tato pouta na ruce inspirují k bondáži svým vynikajícím zpracováním, profesionální kvalitou a bezkonkurenční cenou.

Více informací

2161/00

k dispozici na

    Více informací

    Tip na bondage od MEO: Tato kožená pouta na ruce vás při bondage nadchnou svým vynikajícím zpracováním, profesionální kvalitou a bezkonkurenční cenou.

     

    Tento pár polstrovaných kožených pout je vyroben ručně a umožní vám během bondage zavěsit submisivního partnera za zápěstí.

     

    Jednoduše super, tato nová pouta na zavěšení rukou od MEO. Promyšlená, dokonale zpracovaná a příjemně polstrovaná pouta s integrovanými úchyty na ruce vám během závěsné bondáže dodají ten správný říz.

    Držadla na ruce optimálně rozkládají váhu a spolu s měkkým koženým polstrováním zajišťují, že dlouhé i velmi dlouhé závěsné seance jsou možné bez jakýchkoli problémů.

     

    Naše levná bondážní pouta jsou vyráběna ručně pro náš obchod s bondáží, ale ve velkém množství. To nám umožňuje dosahovat dobrých nákupních cen, které rádi přenášíme na naše zákazníky jako cenové zvýhodnění.

     

    Kombinace zvláštní estetiky a intenzivního pocitu odlišuje bondage od ostatních sexuálních praktik. Při bondáži se submisivní partner vzdává kontroly ve prospěch aktivního partnera. Tato úplná forma podřízení je pro mnoho párů velmi erotická a činí sex ještě více vzrušujícím. Spoutaný partner vnímá doteky a orgasmy mnohem vědoměji a intenzivněji. Dominantní partner zároveň považuje za neuvěřitelně vzrušující stimulovat podřízeného partnera, mít nad ním kontrolu, nebo ho dokonce trestat.

     

    Více informací:

     

    • Bondážní pouta z kůže na zavěšení
    • Celková délka: 45 cm
    • Pouta: 26 cm dlouhá x 12 cm široká s 12 cm dlouhou ocelovou rukojetí
    • Materiál: pravá kůže / ocel

    Mohlo by vás zajímat i toto:

    HODNOCENÍ ZÁKAZNÍKŮ

    Hodnocení 

    Bequem in den Schmerz hängen

    Das Material ist unglaublich hochwertig und weich. Die Handgelenke können aufgrund der Breite und Material perfekt fixiert werden und sind somit hervorragend auch für längere Sessions. Wenn der Schmerz etwas intensiver wird kann man dank der Handgriffe sich auch wirklich in den Schmerz reinhängen.
    Ich liebe Sie!

      Hodnocení 

      Gut und sicher!

      Sehr gute Qualität und Verarbeitung: Als Handhängefesseln gut udn sicher zu gebrauchen

        Napište vlastní recenzi

        BDSM kožená pouta

        BDSM kožená pouta

        Tip na bondáž od MEO: Tato pouta na ruce inspirují k bondáži svým vynikajícím zpracováním, profesionální kvalitou a bezkonkurenční cenou.

        Napište vlastní recenzi

        Ostatní zákazníci také zakoupili:

        11 další položky ve stejné kategorii: