Od 18 let

Následující stránky jsou určeny pouze pro dospělé. Vstupem na stránky potvrzujete, že je vám nejméně 18 let.

Asslock

Zpravodaj

Slingshot Asslock

Dvojí stimulace, dvojí potěšení: Objevte Slingshot Asslockkteré změní váš sexuální život! Na Slingshot Asslock je průlomová erotická hračka speciálně navržená tak, aby vás stimulovala ve VŠECH nejcitlivějších oblastech najednou.

Více informací

3384/00

89,90 €


-20,00 €

69,90 €

plus náklady na dopravu

k dispozici na

    Více informací

    Dvojí stimulace, dvojí potěšení: Objevte Slingshot Asslockkteré změní váš sexuální život! Na Slingshot Asslock je průlomová erotická hračka speciálně navržená tak, aby vás stimulovala na VŠECH nejcitlivějších místech najednou.

     

    Na Slingshot Asslock vzrušuje muže po celém světě!

     

    Proč se spokojit jen s jedním typem stimulace, když můžete mít všechno najednou? The Slingshot Asslock je průlomová sexuální hračka speciálně navržená tak, aby vás stimulovala na všech vašich nejcitlivějších místech... najednou! Díky jedinečné dvojí funkci Slingshot Asslock nabízí intenzivní stimulaci prostaty, penisu a varlat, což vám zaručí nezapomenutelné orgasmy. Díky 27 vibračním režimům a 3 nastavením rychlosti, které lze pohodlně ovládat dálkovým ovladačem, si můžete přizpůsobit potěšení podle svých představ. A to nejlepší? Stránka Slingshot Asslock je vyroben z vysoce kvalitního silikonu, je dobíjecí a dokonce i vodotěsný, takže můžete své potěšení přenést do vany nebo sauny. Objevte ještě dnes, jak to může Slingshot Asslock Revoluci ve vašem milostném životě!

     

    Na Slingshot Asslock může váš partner ovládat na dálku, což představuje vzrušující a vzrušující způsob, jak používat erotickou hračku na veřejnosti a vzdát se kontroly. To poskytuje okamžiky překvapení a vzrušujícího očekávání, protože váš partner má plnou kontrolu nad intenzitou a průběhem vibrací - dokud nedosáhnete orgasmu!

     

    Na Slingshot Asslock nabízí řadu pozoruhodných výhod, které mužům poskytují jedinečný zážitek ze stimulace análního otvoru a penisu:

     

    Dvojí funkce: The Slingshot Asslock je navržen tak, aby stimuloval prostatu i penis a varlata. Tato duální funkce poskytuje intenzivní a rozsáhlou stimulaci, která vede k intenzivnímu a komplexnímu orgasmu mužů.

     

    Dálkové ovládání: Díky dálkovému ovladači se můžete Slingshot Asslock velmi snadné a pohodlné ovládání. To otevírá široké možnosti pro sólo sezení, ale může také poskytnout překvapivé momenty během partnerských hrátek.

     

    Vysoce kvalitní materiály: Slingshot Asslock je vyroben z vysoce kvalitního silikonu a ABS plastu. Tyto materiály jsou nejen bezpečné pro tělo, ale také příjemné na pokožku a snadno se čistí.

     

    Dobíjecí a vodotěsnýSlingshot Asslock je dobíjecí, díky čemuž je jeho používání snadné a pohodlné. Je také vodotěsný, takže jej lze bez problémů používat ve vaně nebo ve sprše.

     

    Několik vibračních režimů: Díky 27 vibračním režimům a 3 úrovním rychlosti si můžete potěšení přizpůsobit podle svých preferencí. Různé možnosti zajišťují, že se nikdy neomrzí, a nabízejí rozmanité zážitky.

     

    Jak se čistí zařízení Slingshot Asslock?

     

    Čistěte Slingshot Asslock jednoduše vodou a jemným mýdlem. Pro dezinfekční čištění jednoduše použijte náš sprej VERYCLEAN.

     

    Co musím mít na paměti při používání Slingshot Asslock brát v úvahu?

     

    Používejte prosím Slingshot Asslock používejte pouze maziva na vodní bázi, jako je Aquameo nebo AnalPush mEO. Maziva na bázi silikonu mohou napadat kvalitní povrch.

     

    Další podrobnosti:

     

    • Slingshot Asslock
    • Rozměry: Celková délka 12 cm, průměr 3,3 cm
    • 27 různých vibračních režimů
    • 3 úrovně rychlosti
    • Vodotěsnost IPX6
    • Materiál: silikon, ABS
    • Nabíjecí
    • Baterie: Baterie: lithium-iontové
    • Doba nabíjení 120 minut
    • Provozní doba 70 minut

    Stáhnout

    Kroužky na penis

    Jak nasadit kroužek na penis a jak vybrat správnou velikost kroužku na penis

    Stáhnout (1.21M)

    Mohlo by vás zajímat i toto:

    HODNOCENÍ ZÁKAZNÍKŮ

    Hodnocení 

    Semplicemente fantastico!

    Intensità perfetta, controllo a distanza, puro piacere. Straconsigliato!

      Hodnocení 

      C'est une expérience à ne pas manquer !

      Ce Asslock a propulsé mes moments de plaisir à des sommets inédits. La fonction de télécommande rend incroyablement facile la navigation entre les différents modes de vibration, chacun plus excitant que le précédent. La conception est ingénieuse, se verrouillant parfaitement en place pour une utilisation sûre et confortable. Les vibrations elles-mêmes sont puissantes et silencieuses, offrant une stimulation interne intense sans distraction. C'est comme un secret intime que toi seul connaîtras. Ce jouet ne se limite pas au plaisir, il s'agit également de l'excitation que tu ressens à chaque fois que tu changes les réglages. Pouvoir jouer sans les mains ou donner le contrôle à un partenaire ajoute une dimension supplémentaire de plaisir. Le nettoyer est simple et la qualité est excellente. Il est devenu une partie essentielle de ma collection. Si tu envisages d'en acheter un, n'hésite pas.

      • 1 z 1 zákazníků shledalo tuto recenzi užitečnou.
      Hodnocení 

      Wow, just wow!

      This Vibrating Ass Lock has taken my playtime to new heights. The remote control feature makes it incredibly easy to switch between the various vibration modes, each one more exciting than the last. The design is ingenious, locking in place perfectly for secure and comfortable use. The vibrations themselves are powerful yet quiet, providing intense internal stimulation without any distraction. It’s like an intimate secret that only you are privy to. This toy isn't just about pleasure, it’s also about the thrilling anticipation you feel every time you change the settings. Being able to play hands-free or give control to a partner adds an extra layer of fun. Cleaning it is simple and the quality is top-notch. It’s become a vital part of my collection. If you’re considering getting one, don’t hesitate. It’s an experience you don’t want to miss!"

        Hodnocení 

        Asslock

        Ich bin total begeistert von diesem Asslock! Es ist sehr gut verarbeitet und bietet so viele verschiedene Funktionen. Es sorgt immer für erstaunliche Höhepunkte!

        • 1 z 1 zákazníků shledalo tuto recenzi užitečnou.

        Napište vlastní recenzi

        Slingshot Asslock

        Slingshot Asslock

        Dvojí stimulace, dvojí potěšení: Objevte Slingshot Asslockkteré změní váš sexuální život! Na Slingshot Asslock je průlomová erotická hračka speciálně navržená tak, aby vás stimulovala ve VŠECH nejcitlivějších oblastech najednou.

        Napište vlastní recenzi

        Ostatní zákazníci také zakoupili:

        22 další položky ve stejné kategorii: