Od 18 let

Následující stránky jsou určeny pouze pro dospělé. Vstupem na stránky potvrzujete, že je vám nejméně 18 let.

Mystim - Elektrostimulace

Zpravodaj

TINGLING APARTE E-Stim vibrátor pro ženy - Mystim Electrosex

Tingling Aparte je e-stimulační vibrátor, který je vždy připraven stimulovat vás klitoridálně, vaginálně i análně a zároveň vás hýčkat vibracemi a stimulačním proudem. Protože dvojí je prostě lepší.

Více informací

2065/00

149,90 €


-10,00 €

139,90 €

plus náklady na dopravu

k dispozici na

    Více informací

    Tento všestranný vibrátor ve vás vibruje, brní a pulzuje bez stimulačního zařízení nebo kabelu. Pružné 25 cm dlouhé a až 4,3 cm široké silikonové tělo vibrátoru E-Stim vás nádherně rozechvěje - budete rozpálená jako sopka. Srdce, co víc si přát. Dvě výkonná ramena vás svou všestranností nejen poblázní.

     

    Vibrace

    Tingling Aparte má dva zdroje vibrací: jeden ve špičce a druhý v hřídeli. V 8 různých programech a 5 různých intenzitách si oba dovedně hrají spolu. Společně dělají vše pro to, aby vás přivedly k extázi s co největší rozmanitostí.

    Erotický E-Stim

    Každý z pěti stimulačních proudových programů vibrátoru E-Stim je navržen tak, aby vám přinesl nové mravenčení. Vodicí plochy Tingling Aparte se rozbíhají podélně po stranách a mají 10 různých úrovní intenzity, aby byla stimulace co nejrozsáhlejší a nejrovnoměrnější.

    Trénink pánevního dna

    A protože nám 8 vibračních programů a 5 různých variant stimulačního proudu nestačilo, má naše Tingling Aparte na palubě také tréninkový program. Ten posiluje svaly pánevního dna, což prokazatelně zlepšuje orgasmus. Jednotlivé funkce se snadno ovládají pomocí ovládacích tlačítek na rukojeti. Můžete si vybrat, zda chcete používat stimulační proud a vibrace společně, nebo jen jednu z nich.

    Čištění

    Tingling Aparte je vyroben ze 100% lékařského platinového silikonu. Díky tomu je nejen skutečně hygienický, ale také se snadno čistí vlhkým hadříkem a jemným mýdlem. Jeho lithium-iontovou baterii s dlouhou výdrží lze nabíjet pomocí přiloženého USB kabelu s magnetem Mystim. I při současném spuštění stimulačního proudu a vibrací na nejvyšší nastavení vydrží plně nabitý Tingling Aparte nejméně 3 hodiny nepřetržitého používání, než začne jeho účinnost slábnout. Připravte se tedy na nekonečné potěšení.

     

    Nejdůležitější vlastnosti:

     

    • 8 vibračních programů s 5 úrovněmi intenzity
    • 5 programů E-Stim s 10 úrovněmi intenzity
    • 2 ramena pro maximální vzrušení
    • Tréninkový program pro ženské pánevní dno zlepšuje schopnost orgasmu
    • Lékařský silikon poskytuje příjemný pocit a je vysoce šetrný k pokožce
    • Obzvláště tichý navzdory dvěma výkonným motorům
    • Vodotěsný, a proto vhodný i pro sólo sex ve sprše a ve vaně

     

    Technické detaily:

     

    • E-stimulační vibrátor pro ženy, erotická elektrická stimulace
    • Délka 25 cm
    • Průměr 4,3 cm
    • Vyrobeno ze 100 % lékařského platinového silikonu
    • Intenzita 0-90 mA
    • Frekvenční rozsah 5-70 Hz
    • Šířka impulzu 90-140 µs
    • Včetně magnetické nabíječky a nabíjecího kabelu USB
    • Není nutné žádné další zařízení pro stimulační proud

    Stáhnout

    Mohlo by vás zajímat i toto:

    HODNOCENÍ ZÁKAZNÍKŮ

    Hodnocení 

    Völlig begeistert, multiple Orgasmen

    Vor ab geiler Estim-Vibrator, muss man einfach so sagen, deswegn danke MEO. Der Tingling Aparte ist jetzt nicht unbedingt für jede Nacht geeignet aber meine Frau schwebt auf Wolke Sieben wenn ich damit anfangen in ihr zu spielen ;) Der E-Stim Vibrator ist von der Größe her genau richtig für sie. Er ist sehr leicht sauber zu halten und er fühlt sich toll an sagt sie. Wenn man sich als Mann nicht zu dumm anstellt ist die Bedienung auch kinderleicht. Er funktioniert sehr gut ist gar nicht laut hält lange durch und in Verbindung mit der Elektrostimulation ein sehr geiles Sextoy. Meine Freundin hat dadurch multiple Orgasmen bei denen sie richtig abgeht und laut schreit und stöhnt.

    • 1 z 1 zákazníků shledalo tuto recenzi užitečnou.

    Napište vlastní recenzi

    TINGLING APARTE E-Stim vibrátor pro ženy - Mystim Electrosex

    TINGLING APARTE E-Stim vibrátor pro ženy - Mystim Electrosex

    Tingling Aparte je e-stimulační vibrátor, který je vždy připraven stimulovat vás klitoridálně, vaginálně i análně a zároveň vás hýčkat vibracemi a stimulačním proudem. Protože dvojí je prostě lepší.

    Napište vlastní recenzi

    Ostatní zákazníci také zakoupili:

    30 další položky ve stejné kategorii: