Od 18 let

Následující stránky jsou určeny pouze pro dospělé. Vstupem na stránky potvrzujete, že je vám nejméně 18 let.

Ball stretcher

Zpravodaj

Ball stretcher CAZZOMEO Double Pull

Na stránkách ball stretcher z kolekce CAZZOMEO ® BDSM Shop je závaží na varlata, které lze těsně umístit kolem šourku a stahuje varlata pomocí závaží. U mužů je nejoblíbenější ball stretcher.

Více informací

29,90 €


-10%

26,91 €

plus náklady na dopravu

k dispozici na

    Více informací

    ball stretcher z kolekce CAZZOMEO ® BDSM Shop je závaží na varlata, které lze pevně umístit kolem šourku a stahuje varlata pomocí závaží. Jedná se o nejoblíbenější ball stretcher pro muže.

    Tento kožený ball stretcher je vybaven dvěma řemínky, ke kterým lze připevnit naše kuličková závaží (až 1,2 kg). Extrémně nadržený pohled, který předčí jen samotný intenzivní pocit. Manžeta je vyrobena z černé kůže a je nastavitelná pomocí dvou řemínků a přezek.

    Roztahování šourku pomocí CAZZOMEO® ball stretcher z kůže je pro mnoho mužů zcela novým zážitkem. Tato forma sexuality nabízí nejen spoustu potěšení a rozkoše, ale může mít také velmi pozitivní vliv na prožitek orgasmu. Z tohoto důvodu se stále více mužů obrací na ball stretcher od CAZZOMEO ®, který umožňuje jednoduché a jemné roztažení šourku. Zvláště ball stretcher z kůže a oceli jsou u mnoha mužů obzvláště oblíbené. Je to dáno jednak jejich vynikajícím zpracováním a dobrým padnutím, ale také velkým výběrem kuličkových natahovačů s různou hmotností.

    Ball stretcher přesvědčí také svou kvalitou a poskytne vám dechberoucí potěšení s náležitou trakcí. Snadno připevnitelné kuličkové závaží je zodpovědné za protažení šourku. Čím je závaží ball stretcher, které se nosí přes kuličky na šourku, těžší, tím více se stahují dolů. Kromě toho CAZZOMEO ® Double Pull ball stretcher již díky svému tvaru a velikosti poskytuje určité protažení. Takže začátečníci i pokročilí mohou tento BDSM ball stretcher z kůže použít k utažení šourku a penisu a užít si tento intenzivní pocit.

    CAZZOMEO ® Double Pull ball stretcher je k dispozici v následujících verzích:

    • Double Pull ball stretcher bez závaží
    • se závažím na kuličky 110 gramů
    • se závažím na míček 250 gramů
    • se závažím na míček 365 gramů
    • se závažím na míč 500 gramů
    • se závažím na kouli 680 gramů
    • s hmotností kuličky 910 gramů
    • s hmotností koule 1180 gramů


    Další podrobnosti:

    • Zvýrazněte v našem BDSM obchodě
    • Nabízí mnoho výhod oproti jiným kuličkovým natahovačům
    • ball stretcher z kůže, volitelně jako ball stretcher se závažím nebo bez něj
    • Materiál: kůže a nerezová ocel
    • Závaží s upevňovací sponou
    • Výška napínáku na koule cca 5 cm

     

    Mohlo by vás zajímat i toto:

    HODNOCENÍ ZÁKAZNÍKŮ

    Hodnocení 

    Sensazioni piacevoli.

    Sensazioni piacevoli.

      Hodnocení 

      The best way to stretch balls

      The best way to stretch balls if you use weights to snap on to the ring. Start with the avalible weights shown on this section and add slowly. I currently have 7 inches of stretch with 8 pounds hanging. DO NOT start this heavy. Walking around the house as you do thongs helps the process. My boy is extremely turned on and wants another 2 or 3 inches

      • 2 z 2 zákazníků shledalo tuto recenzi užitečnou.
      Hodnocení 

      Geiles Teil

      Geiles Teil. Sehr guut verarbeitet, sieht toll aus und lässt den Sack ordentlich lang baumeln. Fette Eier garantiert.

      • 3 z 3 zákazníků shledalo tuto recenzi užitečnou.
      Hodnocení 

      Auf alle Fälle sehr geil

      Habe den Double Pull Stretcher heute morgen mal auf die Schnelle angelegt. Geht schnell und gut. Da dies mein erster ist dachte ich das 250 Gramm zu schwer sind aber ich spiele jetzt schon mit dem Gedanken zu erweitern. Mal abwarten - auf alle Fälle sehr geil.

      • 2 z 2 zákazníků shledalo tuto recenzi užitečnou.
      Hodnocení 

      Long swinging nuts turned her into a nut nympho

      Great way to stretch your balls when used with weights. The chrome weights look great hanging from a foot of stainless steel chain. A good cream is required to keep the skin moist and stretch able. Some flaking of skin on the bottom of your nutsack just shows that the skin is stretching out. Start light and build up slow to allow the ducts in the sack to stretch too. It takes time but looks great !! I had to pay a leather guy to make a 6 inch soft elk hide tube so my nut ball hangs down and dosent pull up. You end up with a LOT of excess skin on your cock and nuts so you look uncut with your head way up a long sleeve. Wife likes looking at me and the nuts at the end of the.tube. Long swinging nuts turned her into a nut nympho and uses them as a convient handle.

      • 3 z 3 zákazníků shledalo tuto recenzi užitečnou.

      Napište vlastní recenzi

      Ball stretcher CAZZOMEO Double Pull

      Ball stretcher CAZZOMEO Double Pull

      Na stránkách ball stretcher z kolekce CAZZOMEO ® BDSM Shop je závaží na varlata, které lze těsně umístit kolem šourku a stahuje varlata pomocí závaží. U mužů je nejoblíbenější ball stretcher.

      Napište vlastní recenzi

      Ostatní zákazníci také zakoupili:

      30 další položky ve stejné kategorii: