Od 18 let

Následující stránky jsou určeny pouze pro dospělé. Vstupem na stránky potvrzujete, že je vám nejméně 18 let.

Asslock

Zpravodaj

Alpha Male Kroužek na penis OBSESSIVE II s análním kolíkem a vibracemi

Alpha Male Obsevsive II je erekční kroužek s butt plug A vibracemi tak silnými, že vibrace lze popsat jako IMMORTAL nebo "mind-blowing".

Více informací

1444/00

k dispozici na

    Více informací

    Alpha Male Obsevsive II je erekční kroužek s butt plug A vibracemi tak silnými, že vibrace lze označit za ohromující.

     

    Alpha Male

     

    Pomocí Alpha Male Obsession I jsme již pomohli tisícům mužů k erekci kladivem, k tomu velmi zvláštnímu pocitu, který se nejlépe popisuje jako permanentní nadrženost.

     

    Vylepšení, Obsessive II, nabízí jako přídavek výkonnou vibrační jednotku, která směřuje pulzující vibrační stimulaci přímo do análního kanálu a penisu. S každým pohybem, každým nahoru a dolů na penisu, jste stimulováni ještě intenzivněji než u předchozího modelu.

     

    Alpha Male OBSESSIVE II je kombinací butt plug, natahovacího kroužku na penis a varlata a stimulátoru perinea. Zúžený tvar análního kolíku usnadňuje jeho zavádění, zatímco elastický kroužek pevně svírá penis a varlata, což vám zajistí tvrdší a déle trvající erekci. Anální stimulace, kterou zajišťuje butt plug, a jemná masáž perinea, kterou zajišťuje středová tyč OBSESSIVE II, také poskytují mnohem silnější orgasmický pocit. OBSESSIVE II lze nosit při sexu s partnerkou nebo pro sólové potěšení.

     

     

    Více informací:

     

     

    • Kroužek na penis zajišťuje díky jemné krevní stázi oddálení ejakulace a zvyšuje tak výdrž u mužů. Orgasmus je také mnohem intenzivnější.
    • Materiál: silikon, bez ftalátů.
    • Rozměry: Délka: Butt plug 7,0 cm. Spojovací tyč 6,0 cm. Průměr erekčního kroužku 5,0 cm, butt plug průměr 3,0 cm.
    • Používejte prosím pouze s lubrikanty rozpustnými ve vodě (např. Aquameo nebo Alphamale Aqua). Čistěte teplou vodou a naším čističem hraček VERYCLEAN.

     

     

    Stáhnout

    Kroužky na penis

    Jak nasadit kroužek na penis a jak vybrat správnou velikost kroužku na penis

    Stáhnout (1.21M)

    Mohlo by vás zajímat i toto:

    HODNOCENÍ ZÁKAZNÍKŮ

    Hodnocení 

    Mehr als geil! Leute, kauft das!

    Alter Falter. Was ein Teil! Wo fange ich denn an? Hm. Also das Material ist BOMBE. Wirklich anenehmes Silikon und auch easypeasy in der Reinigung. Durch getrennte Öffnungn für Schwanz und Eier wird alles gut und straff gehalen (und es schneidet auch nix ein), die eingearbeiteten Noppen liegen schön geil auf dem Damm und der Plug sitzt auch super. So. Aber das ist ja noch nicht alles: per Knopfdruck kann man zwischen verschiedenen Vibrationsmodi wechseln und das geht mal richtig gut ab! Ist für sich genommen schon geil, aber wenn dann noch ein bisschen "action" dazu kommt...da kann man sich einfach nur noch heftigst entladen. Mehr als geil! Leute, kauft das!

    • 2 z 2 zákazníků shledalo tuto recenzi užitečnou.
    Hodnocení 

    Komfortabel und geil

    Der Alpha Male Obsessive II ist die Weiterentwicklng des normalen Modells Obsessive. Er verfügt über den gleichen hohen Tragekomfort, das gleiche Material und einen tollen Grad an Stimulation. Neu bei diesem Modell ist die Vibrationseinheit die dafür sorgt, daß die Prostata und der Anus noch stärker stimuliert wird. Ich habe beide Modelle und bin sehr, sehr zufrieden. Deswegen kann ich die Produktreihe Alpha Male mit gutem Gewissen weiterempfehlen.

    • 2 z 2 zákazníků shledalo tuto recenzi užitečnou.

    Napište vlastní recenzi

    Alpha Male Kroužek na penis OBSESSIVE II s análním kolíkem a vibracemi

    Alpha Male Kroužek na penis OBSESSIVE II s análním kolíkem a vibracemi

    Alpha Male Obsevsive II je erekční kroužek s butt plug A vibracemi tak silnými, že vibrace lze popsat jako IMMORTAL nebo "mind-blowing".

    Napište vlastní recenzi

    Ostatní zákazníci také zakoupili:

    22 další položky ve stejné kategorii: