Od 18 let

Následující stránky jsou určeny pouze pro dospělé. Vstupem na stránky potvrzujete, že je vám nejméně 18 let.

Asslock

Zpravodaj

BLACK HOLE Anální vibrátor s kroužkem na penis

Anální vibrátorBLACK HOLE s kroužkem na penis je navržen tak, aby uspokojil všechny potřeby muže a zároveň zvýšil jeho výkonnost při sexu. Anální vibrátor ze sametově hebkého, k tělu příjemného silikonu je vybaven kroužkem na penis, který zajistí penis tvrdý jako skála, větší výkon při sexu a silnější orgasmy.

Více informací

2585/00

k dispozici na

    Více informací

    Anální vibrátor BLACK HOLE s kroužkem na penis je navržen tak, aby uspokojil všechny potřeby muže a zároveň zvýšil jeho výkonnost při sexu. Anální vibrátor ze sametově hebkého, k tělu příjemného silikonu je vybaven kroužkem na penis, který zajistí penis tvrdý jako skála, větší výkon při sexu a silnější orgasmy. Navíc při každém pohybu stimuluje perineum.

     

    dostatek rozmanitosti zajišťuje 10 různých vibračních režimů, včetně 4 rychlostí a 6 vibračních vzorů. Anatomicky tvarovaný anální vibrátor se příjemně snadno zavádí a velmi cíleně stimuluje prostatu. Tyč, která spojuje anální vibrátor s kroužkem na penis, stimuluje vaše perineum a poskytuje vám jedinečné pocity.

     

    Jak používat anální vibrátor BLACK HOLE s kroužkem na penis?

     

    Než si nasadíte kroužek na penis, trochu ho dvěma prsty roztáhněte. Pak jej můžete nasadit na penis a umístit jej na základnu dříku. Je důležité, aby byl váš penis stále ochablý nebo jen napůl ztopořený. V druhém kroku opatrně zasuňte anální vibrátor do análního otvoru. Zde se o hladký průběh postará trocha lubrikantu Aquameo. Tyčinka, tj. stimulátor pro perineum, se automaticky umístí na správné místo, když jsou anální vibrátor a kroužek na penis umístěny. Pak spustíte vibrace pohodlně pomocí dálkového ovládání - a nadržená zábava může začít.

    Co je na análním vibrátoru BLACK HOLE s kroužkem na penis tak výjimečného?

     

    Tato speciální erotická hračka pro muže nabízí čistou extázi! Elastický kroužek na penis s efektem krevní stáze zajišťuje dlouhotrvající, vypouklou erekci. Perineum a prostatu navíc hýčká 10 výkonných vibračních režimů. Spolu s hedvábnou texturou a nopky na stimulátoru perinea tak vytváří dechberoucí intenzivní zážitek, na který jen tak nezapomenete. Přístroj můžete pohodlně ovládat pomocí dálkového ovladače.

     

    Na co si mám dát u análního vibrátoru BLACK HOLE s kroužkem na penis pozor?

     

    Anální vibrátor BLACK HOLE s kroužkem na penis byste měli používat pouze s lubrikanty na vodní bázi, jako je například Aquameo. Výrobky na bázi silikonu mohou materiál poškodit! Trocha Analforte spreje vám usnadní zavádění análního vibrátoru.

     

    Jak mohu anální vibrátor s kroužkem na penis BLACK HOLE vyčistit?

     

    Anální vibrátor BLACK HOLE s kroužkem na penis čistěte pod tekoucí vodou s jemným mýdlem. Pro intenzivnější čištění doporučujeme náš sprej VERYCLEAN.

     

    Další podrobnosti: V případě potřeby můžete použít i vibrátor s vibračním vibrátorem:

     

    • Ass Lock Anální kolík s kroužkem na penis
    • USB dobíjecí erotická hračka pro muže.
    • S kroužkem na penis pro dlouhotrvající pevnou erekci.
    • S análním vibrátorem pro intenzivní masáž prostaty.
    • Se stimulátorem perinea pro vaše perineum.
    • S 10 vibračními režimy pro rozmanité milostné hrátky.
    • Intuitivní a variabilní ovládání pomocí dálkového ovladače.
    • Rozměry: šířka 10,80 cm, vnitřní průměr 3,6 cm, největší průměr 3,3 cm, hloubka zasunutí 11 cm, délka 14,3 cm.
    • Materiál: silikon, ABS

    Stáhnout

    Kroužky na penis

    Jak nasadit kroužek na penis a jak vybrat správnou velikost kroužku na penis

    Stáhnout (1.21M)

    Mohlo by vás zajímat i toto:

    HODNOCENÍ ZÁKAZNÍKŮ

    Hodnocení 

    Un altro ottimo prodotto

    Ho dovuto aspettare che fosse di nuovo disponibile, ma una grande aggiunta alla mia collezione. Il metodo migliore è mettere prima l'anello fallico e poi lubrificare il resto. Fornisce una sensazione molto diversa rispetto agli altri. Ognuno ha qualcosa di unico.. Sono contento di questa aggiunta!! Un altro ottimo prodotto

    • 1 z 1 zákazníků shledalo tuto recenzi užitečnou.

    Napište vlastní recenzi

    BLACK HOLE Anální vibrátor s kroužkem na penis

    BLACK HOLE Anální vibrátor s kroužkem na penis

    Anální vibrátorBLACK HOLE s kroužkem na penis je navržen tak, aby uspokojil všechny potřeby muže a zároveň zvýšil jeho výkonnost při sexu. Anální vibrátor ze sametově hebkého, k tělu příjemného silikonu je vybaven kroužkem na penis, který zajistí penis tvrdý jako skála, větší výkon při sexu a silnější orgasmy.

    Napište vlastní recenzi

    Ostatní zákazníci také zakoupili:

    23 další položky ve stejné kategorii: