Od 18 let

Následující stránky jsou určeny pouze pro dospělé. Vstupem na stránky potvrzujete, že je vám nejméně 18 let.

Anální sprchy

Zpravodaj

Velmi dlouhá anální sprcha - 58 cm

Revoluční anální sprcha z pružného silikonu o délce 58 cm otevírá společnosti MEO nové možnosti intimní hygieny. Dlouhá anální sprcha je vhodná pro každodenní použití - vaginálně i análně - a zajišťuje jedinečnou svěžest a čistotu. Díky své působivé délce je anální sprcha oblíbená zejména na fistingové scéně.

Více informací

3590/00

k dispozici na

    Více informací

    Tato extra dlouhá silikonová anální sprcha potěší fistingovou komunitu!

    MEO otevírá nové možnosti intimní hygieny s revoluční 58 cm dlouhou anální sprchou z pružného silikonu. Dlouhá anální sprcha je vhodná pro každodenní použití - vaginálně i análně - a poskytuje jedinečnou svěžest a čistotu. Díky své působivé délce je anální sprcha oblíbená zejména na fistingové scéně. Pozoruhodná délka umožňuje hlubší a důkladnější čištění než u běžných análních douchů. Zejména pro intenzivní a extrémní sexuální hrátky, jako je např fisting dlouhá anální sprcha s délkou 58 cm nabízí optimální pohodlí a důkladnou čistotu, kterou potřebujete. S touto anální sprcha od MEO se můžete spolehnout na všestranně čistý a svěží pocit kdekoli a kdykoli to potřebujete.

    S MEO se rozhodujete pro jemnou a příjemnou intimní péči - pro vnitřní čistotu, kterou můžete cítit.

    Díky hygienickému silikonovému materiálu zaručuje extra dlouhá anální sprcha jemné a důkladné čištění, které se přizpůsobí vašim potřebám. Samozřejmostí je snadná manipulace a diskrétnost. Díky tomu lze anální sprchu bez problémů používat i na cestách.

    Jak anální sprchu používat?

    Pro pohodlné a účinné používání anální sprchy se doporučuje ohřát vodu na tělesnou teplotu. V ideálním případě by měl být konečník vyčištěn přibližně 45 minut před análním stykem, aby byla zajištěna optimální čistota. Při pohlavním styku nebo anální sprše by neměly chybět dva nepostradatelní společníci: Lubrikant a uvolněná atmosféra. Kvalitní lubrikant na vodní bázi, jako je Aquameo, zajistí, že velmi dlouhou anální sprchu lze zavést bez námahy a jemně, ať už análně, nebo vaginálně.

    Nejdůležitější vlastnosti flexibilní silikonové anální sprchy:

    • Anální sprcha od MEO boduje díky snadnému použití. Jako spolehlivý doplněk vašeho sprchového rituálu lze anální sprchu snadno připojit ke sprchové hadici.
    • Pružný silikonový materiál se jemně přizpůsobí vaší anatomii a umožňuje bezpečné a důkladné čištění - ideální pro vaginální a anální oblast. Díky účinnému čištění se budete cítit vždy svěží a čistí.
    • Naše anální sprchy byly speciálně vyvinuty pro ošetření nejcitlivějších oblastí vašeho těla s maximální péčí a oddaností. Silikonové anální sprchy se nejen snadno používají, ale jsou také mimořádně odolné, protože silikon je známý jako pevný a odolný materiál.
    • Ať už s používáním intimních spršek začínáte, nebo jste zkušení a hledáte vysoce kvalitní výrobek, silikonová anální sprcha vám nabízí to nejlepší z obou světů - pohodlí a bezpečnost. Můžete se uvolnit, cítit se bezpečně a soustředit se na to, na čem skutečně záleží - na svou osobní hygienu a pohodu.


    Další podrobnosti:

    • Extra dlouhá silikonová anální sprcha
    • Lze použít jako anální i vaginální výplach.
    • Sprchová hlavice je vhodná pro všechny sprchové hadice se standardním půlpalcovým závitem.
    • Super flexibilní, snadno se přizpůsobí anatomii.
    • Vhodný pro všechny lubrikanty na vodní bázi.
    • Celková délka: 58 cm, zasouvací délka 56 cm, Ø 1,6 cm nejmenší kulička, Ø 2,4 cm nejtlustší a poslední kulička
      Hadička cca 2 cm
    • Barva: černá
    • Materiál: silikon, bez ftalátů
    • Neděláme žádné kompromisy, pokud jde o kvalitu a bezpečnost našich intimních a análních sprch. V MEO pracujeme každý den na neustálém zlepšování kvality a na prvním místě je pro nás vaše spokojenost.
    • MEO a Aquameo jsou registrované ochranné známky společnosti MEO v Německu.



    Používání anální sprchy před análním sexem je důležité z několika důvodů:

    1. Hygiena: Předchozí očista pomocí anální sprchy může odstranit nežádoucí nečistoty a bakterie, což snižuje riziko infekce a zajišťuje větší čistotu.

    2. Pohodlí: Používáním anální sprchy se můžete cítit celkově čistěji a pohodlněji, což zpříjemňuje sexuální prožitek.

    3. Prevence: Během análního sexu se bakterie mohou snadno rozšířit do jiných částí těla a způsobit tam infekci. Důkladná očista anální sprchou před sexem tomu může zabránit.

    Anální sprcha může být užitečná také po análním styku:

    1. Hygiena: Anální sprcha pomáhá odstranit zbytky lubrikantu, zbytky kondomu nebo jiné zbytky.

    2. Hygiena: Anální sprcha pomáhá odstranit zbytky lubrikantu, zbytky kondomu nebo jiné zbytkyzdraví: Anální sprcha může pomoci snížit riziko infekce tím, že odstraní škodlivé bakterie.

    3. Pohodlí: Anální sprcha vám může pomoci cítit se po análním styku svěžeji a čistěji.

    Poznámka: Nadměrné nebo příliš časté používání análních douch může narušit přirozenou střevní flóru a způsobit podráždění.

    Mohlo by vás zajímat i toto:

    HODNOCENÍ ZÁKAZNÍKŮ

    Hodnocení 

    This product works great

    I inserted it before attaching it to the shower just to see if it would fit all the way, it did! Cleans you out completely. Used it also after the clean out and it was a great feeling.

      Napište vlastní recenzi

      Velmi dlouhá anální sprcha - 58 cm

      Velmi dlouhá anální sprcha - 58 cm

      Revoluční anální sprcha z pružného silikonu o délce 58 cm otevírá společnosti MEO nové možnosti intimní hygieny. Dlouhá anální sprcha je vhodná pro každodenní použití - vaginálně i análně - a zajišťuje jedinečnou svěžest a čistotu. Díky své působivé délce je anální sprcha oblíbená zejména na fistingové scéně.

      Napište vlastní recenzi

      Ostatní zákazníci také zakoupili:

      30 další položky ve stejné kategorii: