Od 18 let

Následující stránky jsou určeny pouze pro dospělé. Vstupem na stránky potvrzujete, že je vám nejméně 18 let.

Penis kroužky

Zpravodaj

Alphamale FIST - Kroužek na penis

Kroužek na penis Alphamale FIST je stylový a funkční kroužek na penis, který vyniká výraznou červenou a černou barvou. Tato barevná kombinace je nejen vizuálně přitažlivá, ale také symbolizuje příslušnost a hrdost komunity fisting Komunita.

Více informací

3493/00

k dispozici na

Více informací

Kroužek na penis Alphamale FIST je stylový a funkční kroužek na penis, který vyniká výraznou červenou a černou barvou. Tato barevná kombinace je nejen vizuálně přitažlivá, ale také symbolizuje příslušnost a hrdost komunity fisting Community.

K čemu slouží erekční kroužek Alphamale FIST:

Pružný silikonový erekční kroužek Alphamale FIST je účinný a moderní nástroj pro muže, který zvyšuje jejich sexuální výkonnost. Díky pružnému silikonu se kroužek na penis přizpůsobí jakékoli velikosti penisu a pohodlně se nosí. Erekční kroužek podporuje silnější a déle trvající erekci tím, že mírně omezuje průtok krve v penisu. To může vést k intenzivnějším orgasmům a delší výdrži při sexu. Silikon se navíc snadno čistí a je hygienický, takže erekční kroužek je praktickým a oblíbeným doplňkem.

Podrobnosti o výrobku:

  • Materiál: Alphamale Kroužek na penis FIST je vyroben z vysoce kvalitního silikonu, materiálu, který je známý svou snášenlivostí s pokožkou, pružností a odolností. Díky silikonu je jeho nošení pohodlné a dokonale se přizpůsobí, aby byla zajištěna maximální účinnost a pohodlí.
  • Provedení a barva: Nejkrásnější barvou tohoto erekčního kroužku je samozřejmě ČERVENÁ - barva fisting Barva komunity! Erekční kroužek zaujme svým výrazným červeným a černým barevným provedením. Na fistingové scéně znamená červená vášeň a sílu, černá BDSM a styl.
  • Rozměry a hmotnost: S vnitřním průměrem 36 mm, vnějším průměrem 46 mm a výškou 12 mm je tento erekční kroužek velikostně vhodný pro většinu mužů. Váží jen asi 10 gramů, takže nabízí lehké, ale účinné řešení pro zvýšení sexuální výkonnosti.
  • Kompatibilita s lubrikanty: Doporučujeme používat erekční kroužek Alphamale FIST výhradně s lubrikanty na vodní bázi, jako je Aquameo nebo ManCunt. Tento typ lubrikantu je bezpečný pro použití se silikonovými výrobky a zajišťuje obzvláště příjemný zážitek.
  • Snadno se čistí: Další výhodou pružného silikonového materiálu je snadné čištění a údržba. Silikon je vodoodpudivý a lze jej snadno čistit vodou a jemným mýdlem nebo naším sprejem VERYCLEAN.


Kroužek na penis Alphamale FIST je nejen fantastickou pomůckou pro zvýšení sexuální výkonnosti a výdrže, ale také vyjádřením komunity a identity. Díky kvalitnímu zpracování a atraktivnímu designu ho musí mít každý, kdo chce zvýšit svou sexuální sílu.

Více informací:

  • Alphamale FIST - kroužek na penis
  • Kroužek na penis ze silikonu
  • Barva: červená/černá
  • Dimensions: Vnitřní průměr 36 mm, vnější průměr 46 mm, výška 12 mm.
  • Hmotnost: přibližně 10 gramů
  • Používejte prosím pouze s lubrikanty na vodní bázi, například Aquameo nebo ManCunt.
  • Alphamaleaquameo a MEO jsou registrované ochranné známky společnosti MEO v Německu. Všechny ostatní názvy značek, loga a ochranné známky jsou majetkem příslušných vlastníků.

Stáhnout

Kroužky na penis

Jak nasadit kroužek na penis a jak vybrat správnou velikost kroužku na penis

Stáhnout (1.21M)

Mohlo by vás zajímat i toto:

HODNOCENÍ ZÁKAZNÍKŮ

Zatím žádné komentáře zákazníků

Napište vlastní recenzi

Alphamale FIST - Kroužek na penis

Alphamale FIST - Kroužek na penis

Kroužek na penis Alphamale FIST je stylový a funkční kroužek na penis, který vyniká výraznou červenou a černou barvou. Tato barevná kombinace je nejen vizuálně přitažlivá, ale také symbolizuje příslušnost a hrdost komunity fisting Komunita.

Napište vlastní recenzi

Ostatní zákazníci také zakoupili:

30 další položky ve stejné kategorii: